Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2146 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 13 June 2009 - 12:33

Ευχαριστώ και εσένα, οπως είπα έχω αρχίσει το Hajime No Ippo μιας και το αθλημα που κανω ειναι Kick Boxing. Αν και μαρεσουν πιο πολυ τα Samurai και οι Death Gods οπως βλέπεται και αυτο φένεται αρκετα καλο...

#2147 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 14 June 2009 - 13:46

:hi:καλησπερα παιδια. Μολις πριν λιγες μερες τελειωσα το Full Moon wo Sagashite και ξετρελαθηκα με αυτο το anime:wooi2::kawaii: εχετε να μου προτεινετε καποιο παρομοιο?:hmmm::ureshii:
Και κατι αλλο . Σχετικα με τον Inuyasha. Γνωριζετε αν τελικα αληθευουν οι φημες για νεα σεζον αυτο τον Οκτωβριο:hmmm::hmmm: Δε θυμαμαι που το διαβασα, αλλα καπου ειχε αναφερει καποιος πως απο πηγες και απο διαφορα site που ειχε δει , επροκειτο να βγει και αλλη σεζον. Το πιστευω γιατι δεν νομιζω να εχει τελειωσει η σειρα. παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει. :congrats::blingeye2: Pleaseeee!!!!! Onegai!!!!

Edited by giota83, 14 June 2009 - 13:56.

#2148 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 14 June 2009 - 14:02

@giota83 Princess tutu recommended
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2149 Mr. Longinus

Mr. Longinus

secretly L

• Members
  • 8 posts

Posted 14 June 2009 - 14:43

Τελείωσα το spice and wolf, και το Ouran Host Club (το τελευταίο έπειτα από ανωτέρα βία, αλλά τελικά είχε χαβαλέ xD)...

Tι άλλο προτείνετε στο πνεύμα Spice and Wolf, και ίσως με λίγη παραπάνω δράση;
Posted Image

#2150 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 June 2009 - 14:51

Allison To Lillia
Valkyria Chronicles

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2151 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 June 2009 - 20:46

κατι σε φαση touch και maison ikkoku και kimagure orange road παιζει ρε παιδια???

#2152 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 June 2009 - 21:02

Βασικά αν και δεν έχω δει κανένα από τα παραπάνω δοκίμασε το Cross game και το H2(αν και οι υπότιτλοί των ILA είναι για το χαμό. Εγω προσωπικά δε μπορούσα να το παρακολουθήσω.)
Και τα δύο είναι του Adachi που έγραψε και το Touch.

#2153 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 17 June 2009 - 12:56

Μολις τελείωσα το Hajime No Ippo (Fighting Spirit), τελειο, απλά τελειο! Τελειωσα και τα επεισοδια στο 2ο (New Chalenger). Παω τωρα για τα κλασικα μιας και ειναι τεταρτη (Bleach,Naruto) μετα δεν ξερω με πιο να συνεχισω απο την λιστα...:wooi2:

#2154 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 17 June 2009 - 13:33

Μολις τελείωσα το Hajime No Ippo (Fighting Spirit), τελειο, απλά τελειο! Τελειωσα και τα επεισοδια στο 2ο (New Chalenger). Παω τωρα για τα κλασικα μιας και ειναι τεταρτη (Bleach,Naruto) μετα δεν ξερω με πιο να συνεχισω απο την λιστα...:wooi2:

Γενικο recommendation
-Kateikyoushi Hitman Reborn
Sport
-eyeshield 21
-slam dunk
Mecha (robot etc)
-Code Geass
-Tenge Toppa Gurren Laggan
Ecchi(με πολλες κοπελες)
-Αsu no Yoichi
-to-LOVE-ru

#2155 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 June 2009 - 14:20

Sports anime έχει πολύ καλύτερα από το Eyeshield 21. Δες Major και Hikaru no Go καλύτερα. Και αν έχεις υπομονή με τα ongoing δοκίμασε και το Crossgame.
Το slamdunk πάλι ένας φίλος μου που το είδε, ξενέρωσε γιατί κάθε αγώνας διαρκεί πόσα επεισόδια.
Να προσθέσω ότι τα Μajor και ΗNG δεν περιορίζονται μόνο στο σχολικό αθλητισμό.

#2156 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 19 June 2009 - 16:38

κατι με λιγα επισοδεια που να με κανει να ξεσαπισω απο την βαρεμαρα μου ετσι ωστε να ξαναρχισω να βλεπω κανονικα ανιμε
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#2157 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 June 2009 - 16:54

κατι με λιγα επισοδεια που να με κανει να ξεσαπισω απο την βαρεμαρα μου ετσι ωστε να ξαναρχισω να βλεπω κανονικα ανιμε

Furi Kuri ( FLCL )
Rec

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2158 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 June 2009 - 16:59

boku no pico.

Hasn't been mentioned for sooooo long

qzMHWHd.png

#2159 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 19 June 2009 - 17:13

δες το shoujo tsubaki
και η βαρεμαρα θα σου φυγει
και μετα θα ξαναρχισεις με χαρα να βλεπεις τα κανονικα ανιμε

#2160 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 June 2009 - 17:28

School Days, ρε. Γιατί δεν του το πρότεινε κανείς;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires