12 kingdomsΈχετε να μου προτείνετε κανα anime σαν το θεϊκό seirei no moribito και sword of the stranger? Ευχαριστώ.
samurai 7
michiko to hatchin
Posted 04 June 2009 - 00:49
12 kingdomsΈχετε να μου προτείνετε κανα anime σαν το θεϊκό seirei no moribito και sword of the stranger? Ευχαριστώ.
Posted 04 June 2009 - 16:08
Έχετε να μου προτείνετε κανα anime σαν το θεϊκό seirei no moribito και sword of the stranger? Ευχαριστώ.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 04 June 2009 - 16:18
Eπισης τσεκαρε και την επικη ταινια Princess Mononoke, και το καταπληκτικο Samurai Champloo.Έχετε να μου προτείνετε κανα anime σαν το θεϊκό seirei no moribito και sword of the stranger? Ευχαριστώ.
Posted 05 June 2009 - 00:31
Posted 05 June 2009 - 23:05
Posted 05 June 2009 - 23:11
Posted 05 June 2009 - 23:20
Wolf s Rain,
Speed Grapher
Monster
Hellsing Ultimate OVAS
Ayakashi - Japanese Horror
Mononoke
Kurozuka
Seirei No Moribito
and try the 2 first Dogs:bullets and carnage OVAS
threads merged btw
Posted 05 June 2009 - 23:44
Posted 06 June 2009 - 00:29
Σώπα ρε συ, βγήκε κιόλας το anime;and try the 2 first Dogs:bullets and carnage OVAS
baccano, sword of the stranger, samurai x trust&betrayal, texhnolyze, darker than black, Ghost in the shell την 1η ταινία(Δεν τα έχω δει τα υπόλοιπα)Χαιρετώ!
Ψάχνω να βρω καμιά καλή σειρά να δω αλλά τελευταία δε πετυχαίνω τπτ καλό... έχω διαβάσει και τα reviews εδώ πέρα αλλά δεν μπορώ να πω πως κάποιο μου έκανε μπαμ
οπότε:
προτείνετε κάποιο ανιμε
(μερικά που μ'αρέσουν για να πάρετε μια ιδέα για το στυλάκι: berserk, ninja scroll, code geass, death note, gungrave, dragonball, blood+, gundam seed, black lagoon, samurai champloo, vampire hunter d: bloodlust
σοβαρά δηλαδή και όχι χαζοχαρούμενα -αν και το detroit metal city είχε πολύ φάση ;p-)
10q
Posted 06 June 2009 - 02:11
εχεις δει naruto???κατσε δες το να κολησεις...
Σώπα ρε συ, βγήκε κιόλας το anime;
Δεν είχα ιδέα. Αν και μάλλον θα περιμένω κανένα μήνα να βγουν και τα άλλα 2 και μετά θα το δω. Μέχρι τότε, μην αλλάξεις sig.
baccano, sword of the stranger, samurai x trust&betrayal, texhnolyze, darker than black, Ghost in the shell την 1η ταινία(Δεν τα έχω δει τα υπόλοιπα)
Eπίσης δεν έχω δει ακόμα αλλά πρέπει να σου κάνουν, το Cowboy bepop(Είδα λίγο στην αρχή και η ατμόσφαιρα μου φάνηκε να είναι αυτό που θες) και το Shigurui.
Posted 06 June 2009 - 02:23
Posted 06 June 2009 - 02:53
Posted 06 June 2009 - 08:42
παρατα τα ανιμε. αν δεν σου αρεσει η αφροκρεμα, τοτε, περιμενεις να σου αρεσει ο πατος?
αλλα τι λεω? εδω σου αρεσε το Code Geass
Posted 06 June 2009 - 14:23
πάτος ... αφρόκρεμα ... αρχίσαμε τα σνομπιστικά XDDDDπαρατα τα ανιμε. αν δεν σου αρεσει η αφροκρεμα, τοτε, περιμενεις να σου αρεσει ο πατος?
αλλα τι λεω? εδω σου α..Geass
Posted 07 June 2009 - 19:11
12 Kingdoms, οτι καλυτερο υπαρχει σ' αυτη την κατηγορια...
και θα σου προτεινα και το πολυ καλο Saiunkoku Monogatari...
τελος αν σου αρεσει ο Inuyasha, θα σου προτεινα το Fire tripper, ενα Ova που ειναι περιπου ο προδρομος του (και τα 2 βασιζονται σε μανγκα της Rumiko Takahashi).
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|