Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2101 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 04 June 2009 - 00:49

Έχετε να μου προτείνετε κανα anime σαν το θεϊκό seirei no moribito και sword of the stranger? Ευχαριστώ.

12 kingdoms
samurai 7
michiko to hatchin

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2102 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 June 2009 - 16:08

Έχετε να μου προτείνετε κανα anime σαν το θεϊκό seirei no moribito και sword of the stranger? Ευχαριστώ.

Κοινώς θες καλοφτιαγμένα anime με τόσο καλούς χαρακτήρες/plot όσο και animation/μουσική σωστά;
Σε αυτή τη περίπτωση δοκίμασε 12kingdoms που είπε Melkor, και mushishi οπωσδήποτε από fantasy.

Μετά σε sci-fi, δες Planetes, crest-banner of the stars και Terra e (2007).

Και σε γενικό recommendation δες Cowboy Bebop αν δεν το έχεις δει.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2103 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 04 June 2009 - 16:18

Eπισης τσεκαρε και την επικη ταινια Princess Mononoke, και το καταπληκτικο Samurai Champloo.

#2104 Siegmond

Siegmond

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 05 June 2009 - 00:31

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! :congrats:

#2105 _daemon_

_daemon_

Berserker

• Members
  • 3 posts

Posted 05 June 2009 - 23:05

Χαιρετώ! :hi:

Ψάχνω να βρω καμιά καλή σειρά να δω αλλά τελευταία δε πετυχαίνω τπτ καλό... έχω διαβάσει και τα reviews εδώ πέρα αλλά δεν μπορώ να πω πως κάποιο μου έκανε μπαμ

οπότε:

προτείνετε κάποιο ανιμε

(μερικά που μ'αρέσουν για να πάρετε μια ιδέα για το στυλάκι: berserk, ninja scroll, code geass, death note, gungrave, dragonball, blood+, gundam seed, black lagoon, samurai champloo, vampire hunter d: bloodlust
σοβαρά δηλαδή και όχι χαζοχαρούμενα -αν και το detroit metal city είχε πολύ φάση ;p-)

10q :byejg9:

#2106 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2009 - 23:11

Wolf s Rain,
Speed Grapher
Monster
Hellsing Ultimate OVAS
Ayakashi - Japanese Horror
Mononoke
Kurozuka
Seirei No Moribito

and try the 2 first Dogs:bullets and carnage OVAS

threads merged btw

#2107 _daemon_

_daemon_

Berserker

• Members
  • 3 posts

Posted 05 June 2009 - 23:20

Wolf s Rain,
Speed Grapher
Monster
Hellsing Ultimate OVAS
Ayakashi - Japanese Horror
Mononoke
Kurozuka
Seirei No Moribito

threads merged btw

thanks για το quick reply
το hellsing + ovas τα χω δει, nice
το monster είδα μέχρι ένα σημείο αλλά το βαρέθηκα... αργό κλπ
θα δω το speed grapher για αρχή :Blissfull:

#2108 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 June 2009 - 23:44

εχεις δει naruto???κατσε δες το να κολησεις...

#2109 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 06 June 2009 - 00:29

Σώπα ρε συ, βγήκε κιόλας το anime;:oo: Δεν είχα ιδέα. Αν και μάλλον θα περιμένω κανένα μήνα να βγουν και τα άλλα 2 και μετά θα το δω. Μέχρι τότε, μην αλλάξεις sig.:congrats:

Χαιρετώ! :hi:

Ψάχνω να βρω καμιά καλή σειρά να δω αλλά τελευταία δε πετυχαίνω τπτ καλό... έχω διαβάσει και τα reviews εδώ πέρα αλλά δεν μπορώ να πω πως κάποιο μου έκανε μπαμ

οπότε:

προτείνετε κάποιο ανιμε

(μερικά που μ'αρέσουν για να πάρετε μια ιδέα για το στυλάκι: berserk, ninja scroll, code geass, death note, gungrave, dragonball, blood+, gundam seed, black lagoon, samurai champloo, vampire hunter d: bloodlust
σοβαρά δηλαδή και όχι χαζοχαρούμενα -αν και το detroit metal city είχε πολύ φάση ;p-)

10q :byejg9:

baccano, sword of the stranger, samurai x trust&betrayal, texhnolyze, darker than black, Ghost in the shell την 1η ταινία(Δεν τα έχω δει τα υπόλοιπα)
Eπίσης δεν έχω δει ακόμα αλλά πρέπει να σου κάνουν, το Cowboy bepop(Είδα λίγο στην αρχή και η ατμόσφαιρα μου φάνηκε να είναι αυτό που θες) και το Shigurui.

Posted Image

Posted Image

#2110 _daemon_

_daemon_

Berserker

• Members
  • 3 posts

Posted 06 June 2009 - 02:11

εχεις δει naruto???κατσε δες το να κολησεις...

αν δεν είχε τα Fillers και δεν ήταν τόσο παιδάκι ο ναρούτο, θα τη πάλευε

Σώπα ρε συ, βγήκε κιόλας το anime;:oo: Δεν είχα ιδέα. Αν και μάλλον θα περιμένω κανένα μήνα να βγουν και τα άλλα 2 και μετά θα το δω. Μέχρι τότε, μην αλλάξεις sig.:congrats:

baccano, sword of the stranger, samurai x trust&betrayal, texhnolyze, darker than black, Ghost in the shell την 1η ταινία(Δεν τα έχω δει τα υπόλοιπα)
Eπίσης δεν έχω δει ακόμα αλλά πρέπει να σου κάνουν, το Cowboy bepop(Είδα λίγο στην αρχή και η ατμόσφαιρα μου φάνηκε να είναι αυτό που θες) και το Shigurui.

sword of the stranger όντως πολύ καλό
darker than black δε με τράβηξε τόσο
ghost in the shell δε ξετρελάθηκα
cowboy bebop δε μάρεσε, ουσιαστικά τους χαρακτήρες αναλύει παρά υπάρχει κάποια πλοκή
shigurui μέτριο

θα τσεκάρω τα άλλα :thatsit:

#2111 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 06 June 2009 - 02:23

παρατα τα ανιμε. αν δεν σου αρεσει η αφροκρεμα, τοτε, περιμενεις να σου αρεσει ο πατος?
αλλα τι λεω? εδω σου αρεσε το Code Geass

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2112 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 June 2009 - 02:53

Down Melkor boy, να τη βράσουμε την αφρόκρεμα

_daemon_,
Για το Berserk τσέκαρε Claymore και Bastard
Για το Gundam Seed τσέκαρε Gundam Seed Destiny ή το Gundam 00
Για Dragonball δες YuYuHakusho
Για Narutoειδές τσέκαρε το Hunter X Hunter (αν και το HxH βγήκε πρώτο)
Για Ninja Scroll τσέκαρε Rurouni Kenshin (όλη τη σειρά έως το επεισόδιο 63 ή τα OVAs αν θέλεις κάτι πιο μικρό), τη σειρά Ninja Scroll ή φυσικά το Basilisk
Για Gungrave τσέκαρε Trigun
Για Death Note συνέχισε το Monster.
Για Vampire Hunter D: Bloodlust τσέκαρε την πρώτη ταινία
Vampire Hunter D
Για Blood+ τσέκαρε την πρώτη ταινία Blood: The last vampire
Για Samurai Champloo τσέκαρε ίσως το Afro Samurai
Για Code Geass ατύχησες, δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο.

Και Highlander, για το κερασάκι στην τούρτα από τους δημιουργούς των Ninja Scroll και Vampire Hunter D: Bloodlust.

E5VV38U.jpg

#2113 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 06 June 2009 - 08:42

παρατα τα ανιμε. αν δεν σου αρεσει η αφροκρεμα, τοτε, περιμενεις να σου αρεσει ο πατος?
αλλα τι λεω? εδω σου αρεσε το Code Geass

Γιατι το Code Geass θεωρειται πατος?......
κατι τετοια ακουω και τρελαινομαι

Το Monster τελικα πρεπει να ειναι αυτο που ψαχνω παιδια, thanks.
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#2114 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 06 June 2009 - 14:23

αλλα τι λεω? εδω σου α..Geass

πάτος ... αφρόκρεμα ... αρχίσαμε τα σνομπιστικά XDDDD

@_daemon_ δες αυτά που σε πρότινε ο πάπιος aka Phantom Duck XD + Gundam: The 08th MS Team, Gurren Lagann, Elfen Lied +Hajime no Ippo + Fullmetal Panic + The Karas + Chrono Crusade
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2115 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 07 June 2009 - 19:11

12 Kingdoms, οτι καλυτερο υπαρχει σ' αυτη την κατηγορια...
και θα σου προτεινα και το πολυ καλο Saiunkoku Monogatari...

τελος αν σου αρεσει ο Inuyasha, θα σου προτεινα το Fire tripper, ενα Ova που ειναι περιπου ο προδρομος του (και τα 2 βασιζονται σε μανγκα της Rumiko Takahashi).

Αν μου αρεσει :tensai:! τρελαινομαι για InuYasha!!!:wooi2::wooi2::wooi2: Εχω ακουσει πως τον Οκτωβριο θα βγει καινουρια σεζον ειναι αληθεια αυτο:nosey:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires