Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2086 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 30 May 2009 - 00:14

Παιδια κανενα anime οπως το Gantz ψαχνω εχω διαβάσει και το μανγα και θα ήθελα κατι παρομοιο αμα εχετε κατι να μου προτεινετε πιτε μου

Μόνο manga μου έρχονται στο μυαλό ελπίζω να βολεύεσαι :wis:

Battle Royale (ότι ζητάς)

Psyren(gantz shonen edition)

Highschool Of the Dead (για την ακρίβεια είναι ένα τypical zombie movie manga και γιαυτό είναι διασκεδαστικότατο:congrats:)

#2087 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 posts

Posted 30 May 2009 - 00:47

Μόνο manga μου έρχονται στο μυαλό ελπίζω να βολεύεσαι :wis:

Battle Royale (ότι ζητάς)

Psyren(gantz shonen edition)

Highschool Of the Dead (για την ακρίβεια είναι ένα τypical zombie movie manga και γιαυτό είναι διασκεδαστικότατο:congrats:)

Διάβασα το πρωτο chapter απο το Battle Royale φαίνεται ωραίο θα το συνεχίσω ευχαριστώ για το recommendation. Επισις ψαχνω anime κατι σαν το Beck οχι ομως manga γιατι αυτού του είδους θελει ηχο
Posted Image

#2088 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 May 2009 - 03:13

Για Gantz λίγο δύσκολο να βρεις κάτι παρόμοιο. Από manga όπως σου είπαν, διάβασε αβάδιστα το Battle Royale. Για anime, ρίξε μια ματιά στο Kaiji. Δεν έχει τόσο splatter, όμως πολλές φορές ο πρωταγωνιστής βρίσκεται σε διλήματα του ίδιου επιπέδου, σε ένα στυλ πιο ψυχολογικού θρίλερ.

Για Beck, τσέκαρε το Detroit Metal City.

E5VV38U.jpg

#2089 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 posts

Posted 30 May 2009 - 11:49

Για Gantz λίγο δύσκολο να βρεις κάτι παρόμοιο. Από manga όπως σου είπαν, διάβασε αβάδιστα το Battle Royale. Για anime, ρίξε μια ματιά στο Kaiji. Δεν έχει τόσο splatter, όμως πολλές φορές ο πρωταγωνιστής βρίσκεται σε διλήματα του ίδιου επιπέδου, σε ένα στυλ πιο ψυχολογικού θρίλερ.

Για Beck, τσέκαρε το Detroit Metal City.

Το εχω δει το Detroit Metal City αλλα δεν ειναι σαν το Beck αρκετα καλο ομος εχει πολι γελιο οποιος θελει να γελασει πρεπει να το δει. Επισις το Battle Royale άρχισα να το διαβαζω ειμαι στο Chapter 39 ειναι αρκετα ωραιο εως τωρα
Posted Image

#2090 erevosss

erevosss

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 30 May 2009 - 19:00

παιδες ψαχνω anime σε στυλ lain,tecnolyze,nge(για το break dowN κομματι του) και γενικα ενα ψυχολογικο anime που θα μου καψει ta brain cells μου..εχω δει τα Higurashi No Naku Koro ni paranoia agent
no rest for the wicked!!!

#2091 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 30 May 2009 - 19:05

Kaiba. Mononoke. Ergo Proxy. Ghost Hound.

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2092 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 May 2009 - 19:06

Ghost in the Shell, παρέα με τις ταινίες.

Και ένα + για το spoiler του Serestrum.:hahaha:

Posted Image

#2093 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 01 June 2009 - 10:49

θελω κατι σε στυλ death note και code geass (βασικα ο προταγωνιστης να ειναι στυλ Light, Lelouch)
(το code geass δεν το εχω τελειωσει γιατι δεν βρισκω subbed επεισοδια)

γενικα θελω να εχει καλη υποθεση, να ειναι πολυ δυσκολο(πολυ ομως). ο προταγωνιστης να ειναι πανεξυπνος, cool, υπεροπτης, με λιγα λογια να ειναι Byronic Protagonist
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#2094 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 June 2009 - 17:16

Δοκίμασε Kaiji/Akagi αν και είναι λίγο διαφορετικά κι έχουν και περίεργο σχέδιο.
Ο πρωταγωνιστής ουσιαστικά σε αυτά, κάνει το παν για να κερδίσει λεφτά. (τυχερά παιχνίδια κι έτσι)
Από suspense πάντως δεν απογοητεύουν οπότε suit yourself.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2095 panikas

panikas

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 02 June 2009 - 09:41

Παιδια εγω θελω λιγο την βοηθεια σας. Ειναι ενα anime στο οποιο ενα μικρο(?)νομιζω αγορι μεταφερεται απο το παρελθον στο μελλον.Και εχει στο χερι του κατι συμβολα και απο αυτα βγαινουν δρακοι νομιζω.Μετα τον κινηγανε κατι τυπαδες και αυτος γυρναει στο παρελθον αν δεν κανω λαθος. Αν καποιος ξερει για πιο μιλαω σας παρακαλω πειτε μου το ονομα του.

(Σορρυ αν κανω σε λαθος topic, post)
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#2096 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 02 June 2009 - 09:45

είσαι σε λάθος τόπικ αλλα αν δεν κάνω λάθος είναι το vision of escanflawr..i think...
Posted Image

#2097 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 02 June 2009 - 10:44

Δεν είναι το Escaflowne.

panikas κοίτα εδώ στο πρώτο ποστ κι αν δεν είναι στην λίστα, ξανα κάνε το ποστ εκεί.

Posted Image

Posted Image

#2098 panikas

panikas

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 02 June 2009 - 12:28

Ευχαριστω πολυ nighteyes. Και συγνωμη για το λαθος...
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#2099 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 02 June 2009 - 13:41

θελω κατι σε στυλ death note και code geass (βασικα ο προταγωνιστης να ειναι στυλ Light, Lelouch)
(το code geass δεν το εχω τελειωσει γιατι δεν βρισκω subbed επεισοδια)

γενικα θελω να εχει καλη υποθεση, να ειναι πολυ δυσκολο(πολυ ομως). ο προταγωνιστης να ειναι πανεξυπνος, cool, υπεροπτης, με λιγα λογια να ειναι Byronic Protagonist

το 07ghost μοιαζει λιγο με το code geass θα λεγα...

#2100 Siegmond

Siegmond

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 04 June 2009 - 00:40

Έχετε να μου προτείνετε κανα anime σαν το θεϊκό seirei no moribito και sword of the stranger? Ευχαριστώ.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires