Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#166 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 15:45

Ξαχνω για ανιμε με πολυ ξυλο σε στιλ BLEACH και KENICHI . προς το παρον μονο αυτα τα διο ειναι που εχω δει και εχω κολισει. Αμα εχετε καμια ιδεα για τιποτα σε αυτο το στιλ η παρομια πιτε μου...............

gamo ta ellinika mou.....

Naruto μάλλον θα το χεις δει όπως και One Piece πιστεύω. Αν όχι δοκίμασε τα άμεσα.

Τώρα για να δούμε αλλά anime με πολύ ξύλο... χμμ...

Samurai Champloo

Hajime No Ippo

Flame Of Recca

Yuu Yuu Hakusho

@wutae To Kenichi το έχεις δει?

#167 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 15:52

Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα και το Hunter X Hunter....:hahaha:

P.S...To Naruto είναι κλώνος του.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#168 Haruspex

Haruspex

Anime Amateur

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 20:53

δεν εχω δει το dragon drive που δυστηχως το torrent του ειναι νεκρο ή σχεδον νεκρο :( καλα δεν συζηταμε για το flame of recca :) αυτο και εαν ειναι νεκρο

Μάλλον πλάκα μας κάνεις έτσι? Κοίτα την παρακάτω φώτο

Posted Image

#169 joniM

joniM

What u looking at PUNK ?

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2007 - 01:10

thanx Παιδια. κατεβασα καπια επισοδια και ιδα απο το Samurai Champloo φενετε πολυ ενδιαφερον. και ναι naruto One Piece και hunter x hunter τα εχω δει.

joniM

Imba DemonSlayer

Kneel on me nAbs

#170 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 23:13

Hello.. ανοίγω αυτό το thread με αφορμή τα "ανιμε" με samurai.exw di πολλά αλλα δη ξέρω πια υπάρχουν k πια όχι k από αυτά που υπάρχουν ποια είναι καλά ( αν k αυτά που έχω δει μέχρι τώρα "μαρεσαν" όλα)λέω ποια έχω εγώ για να μου λέτε τα ίδια...Κάθε βοήθεια δεκτη!!!
Samurai Champloo
Samurai 7
Samurai deeper kyo
Afro Samurai
Bassilisk
Ninja Scrol MOVIE & TV EPISODES
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
tenjou tenge ( not so much samurai things but has a little bit of these:P)
Rurouni Kenshin
Bleach xD
eeee:nosey: afta ...i siniexia apo esas:fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#171 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 00:02

Shura no Toki
Πολύ καλό κατά την άποψή μου. Πιστεύω ότι θα σου αρέσει.
Wrath of the Ninja
Χμμ...μέτριο εώς ενδιαφέρον...βλέπεται άνετα πάντως.

ΥΓ: Ίσως θα έπρεπε να κάνεις αυτήν την ερώτηση στο topic Anime Recommendations
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 EXORISTOS

EXORISTOS

見捨てられた

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 18:11

giasas pedia, epidi ime kenurios edo mesa ke exi pari to mati mu kapia poli endiaforenda pragmata mu exo dimiurgithi kapies aporiers, to anime/manga(i dont know) pu exo pu exo se afto to link ( http://photos1.hi5.com/0008/899/869/Yf97jW899869-02.jpg ) pio ine to onoma tu??? plis kapios na mu lisi aftin tin aporia:nosey:

#173 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 18:18

Bασικα δεν εχεις signature. Αλλα αν εννοεις το avatar, τοτε μου φαινεται πολυ δυσκολο να διακρινω κατι απο ολο αυτο το πρασινο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 EXORISTOS

EXORISTOS

見捨てられた

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 18:25

giasas pedia, epidi ime kenurios edo mesa ke exi pari to mati mu kapia poli endiaforenda pragmata mu exo dimiurgithi kapies aporiers, to anime/manga(i dont know) pu exo pu exo se afto to link ( http://photos1.hi5.com/0008/899/869/Yf97jW899869-02.jpg ) pio ine to onoma tu??? plis kapios na mu lisi aftin tin aporia:nosey:

to diorthosa pio meta sorry

#175 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 18:30

to diorthosa pio meta sorry

i think that's from Shuffle! :nosey: ή καποιο random fanart :bleh:

#176 aNdRo

aNdRo

...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 19:06

Γειά σε όλους...

Λοιπόν έχω κολλήσει άσχημα με το Death Note και ύστερα απο ψάξιμο πολές ώρες σε διάφορα σχετικά site κ forum άρχισα να κατεβάζω τα παρακάτω:

1)Monster
2)Serial Experiments Lain
3)Mushishi

και κάποια άλλα όχι όμως τόσο σχετικά όπως:

4)FMA
5)Ghost in the Shell SAC
6)Code Geass
7)Bleach

Γενικότερα προτιμώ τα Sci-Fi και τα Thriller ενώ προσπαθώ να αποφεύγω το ξύλο...:blingeye2:..Θέλω "παρανοϊκά" και ίσως λίγο αρρωστημένα σενάρια...:blurah5:
Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε..?:hmmm:

Posted Image

#177 EXORISTOS

EXORISTOS

見捨てられた

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 19:35

krima ke fenete poli gamato
tora kati alo prin kapies meres pireto mati mu kati skitsa anime, sta opia i kopelies ixan aftakia gatas ala kapos pio megala den milao gia to loveles ute gia to tokyo mew mew ke giana ksedialino tin ipothesi ute to chobits
plis help pedia ime se apognosi
:bahhh::nod::bahhh:

#178 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 19:36

Γενικότερα προτιμώ τα Sci-Fi και τα Thriller ενώ προσπαθώ να αποφεύγω το ξύλο...:blingeye2:..Θέλω "παρανοϊκά" και ίσως λίγο αρρωστημένα σενάρια...:blurah5:
Έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε..?:hmmm:

Darker Than Black :head:
Boogiepop Phantom:head:
Paranoia Agent:head:
Ergo Proxy:head:

Αυτά από μένα... καλό κάψιμο... :riiight:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#179 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 19:36

Όλα αυτά που ανέφερες είναι πολύ καλές επιλογές αν ψάχνεσαι για καλό σενάριο (με εξαίρεση το Bleach εννοείται που δεν έχει τίποτε άλλο παρά μόνο ξύλο :bleh:)

Monster εννοείται δες το αμέσως και μην τρομάξεις από τον αριθμό των επεισοδίων. Επίσης:
Gankutsuou
Boogiepop Phantom
Paranoia Agent
Texhnolyze
Ergo Proxy

Και αν θέλεις συνδυασμό Splatter και "ψυχώ" σεναρίου δες το Gantz (:wooi2:)

EDIT
@ EXORISTOS, ρίξε μια ματιά στους κανόνες. Απαγορεύονται τα greeklish. Μόνο ελληνικά επιτρέπονται. Επίσης είσαι σε λάθος thread. Αν θέλεις να ψάξεις πληροφορίες για το πως λένε έναν τίτλο πήγαινε εδώ Πως λεγεται αυτο το anime? (βλ.1η σελιδα για λεπτομερειες)

E5VV38U.jpg

#180 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 19:41

Σε πρόλαβαααααα... :bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

(Επίσης: άντε πάλι με το Gantz. :yawn2::hahaha:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires