Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1861 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 08 April 2009 - 11:01

Ποιοτικό είναι σιγουρότατα. Το αγαπημένο μου ψυχολογικό θρίλερ. Πιο πολύ κι από το Monster (με τόσα επεισόδια που είχε και χωρίς λίγο... ξύλο με κούρασε).
Αν σου αρέσει, τράβα για 100 stories.

#1862 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 08 April 2009 - 11:29

κι εμένα στη αρχή με κούρασε με τα τόσα επεισόδια το monster αλλά δεν μάσησα ...Μετά δεν ήθελα να τελειώσει!!ευχομουνα να υπήρχαν και άλλα επεισόδια!!Απλά απίστευτο..Θα αρχισω το mononoke 12 ep είναι νομίζω
Posted Image

#1863 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 April 2009 - 11:33

κοίτα ...ποτέ δεν μου άρεσε η φάση supernatural τύπου dragonball ,naruto etc μάρεσε πάντα να έχει κάτι το ρεαλιστικό το ανιμε να αναφέρεται σε ανθρώπους και όχι σε τέρατα κτλ κτλ ...Το monster όπως και το dn είχαν μια δόση υπερφυσικού σε μικρό βαθμό αλλά κέντρο ήταν ο ανθρώπινος παράγοντας και τα λάθη στα οποία υποπέφτει..Μαρέσει το μυστήριο πάρα πολύ αλλά και τα ανιμε που απλά έχουν να κάνουν με καθημερινούς ανθρώπους που απλά ξεπερνάνε τα ορια τους ...

αν θες ρεαλισμό δες τη σειρά 3000 Leagues in Search of Mother και μετά τη σειρά Anne of Green Gables. Σκηνοθετημένες από τον Ι. Takahata. Απο ολες τις σειρες που εχω δει καλυτερο ρεαλισμο δε γινεται να βρεις. Ειναι μεν λιγο παλιες αλλα ειναι απο αυτες που επηρρεασαν τα ανιμε σε αυτον τον τομεα, μεταξυ αλλων και το Mamoru Oshii. Και βλεπονται ευχαριστα και μεταξυ αλλων εχουν και τη σφραγιδα του Miyazaki.

Αν προτιμας ρεαλιστικες ταινιες, το Only Yesterday, παλι του Takahata ,ειναι απο τις καλες επιλογες, οπως και το [B]Grave of the Fireflies
.

Αλλιως υπαρχουν οι βαριες επιλογες ταινιων του Mamoru Oshii, όπως Ghost in the Shell, Patlabor, Sky Crawlers κλπ

#1864 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 08 April 2009 - 11:44

ΤΟ ANN OF GREEN GAMBLES το ΄'εχω δει:) arigato!!θα τα ψάξω και αυτά¨)
Posted Image

#1865 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 08 April 2009 - 14:55

Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς να μου προτείνει κάτι σε ah my godess ή σαν το Haibane ??
αυτήν την στιγμή βλέπω το x-tv και είναι ωραίο αλλά μόνο 12 επεισόδια κανένα μεγάλο που να είναι διαρκείας???:wooi2:
Και καλώς σας βρήκα again μιας και είχα να μπω καιρό για θέματα υγείας!
Op sorry για τα greeklish αλλά το pc που παίζω αυτή τη στιγμή δεν έχει ελληνικά!

Edited by iristella, 08 April 2009 - 15:12.
greeklish converted

Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1866 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 08 April 2009 - 16:48

Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς να μου προτείνει κάτι σε ah my godess

Kannagi, μοιάζει αρκετά..

Edited by papp0us, 08 April 2009 - 18:14.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1867 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 08 April 2009 - 18:07

Σαν το Oh my Goddess προτείνω το Chobits. Σαν το Haibane προτείνω το Aria the Animation.

#1868 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 April 2009 - 18:28

Σαν το Haibane προτείνω το Aria the Animation.

ή δεν εχεις δει το ενα, ή δεν εχεις δει το αλλο, η παλι τα ειδες στο ff. γτ ειλικρινα δεν βλεπω πως μπορεις να τα συγκρινεις, ειναι εντελως διαφορετικα.
αλλα ενταξει, δεν ειναι και η πρωτη φορα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1869 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 08 April 2009 - 23:50

@watercan
σαν το Haibane Renmei η καλυτερη επιλογη ειναι το somedays dreamers (γνωστο και σαν Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto) και το sequel του το Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora
μια αλλη πολυ καλη επιλογη ειναι το Niea under-7 (ειναι του ιδιου δημιουργου με το Haibane του μεγαλου ABe Yoshitoshi)
ριξε και μια ματια στο Kaleido Star

p.s. σαν πωρωμενος κανω πρεπει να κανω recommendation και τα υπολοιπα ανιμε του ABe Yoshitoshi, το Texnolyze και το NHK ni Youkoso!, και τα 2 ειναι εξαιρετικα, αν και εντελως διαφορετικα απο το Haibane Renmei^^

#1870 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2009 - 01:19

μόλις τελείωσα το colorful και ψάχνω γενικά όσο το δυνατόν περισσότερα καμμένα anime (που να βγάζουν γέλιο ofc) , help?
(btw έχω δει - ή βλέπω- τα astro fighter sunred, maria + holic, dmc, hetalia, higepiyuo, charady's daily joke, let's nupu nupu, usavich)

Posted Image

#1871 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 09 April 2009 - 01:35

μόλις τελείωσα το colorful και ψάχνω γενικά όσο το δυνατόν περισσότερα καμμένα anime (που να βγάζουν γέλιο ofc) , help?
(btw έχω δει - ή βλέπω- τα astro fighter sunred, maria + holic, dmc, hetalia, higepiyuo, charady's daily joke, let's nupu nupu, usavich)

Masuda Kousuke Gekijou Gag Manga Biyori (3 seasons νομίζω)
Αυτό μού'ρθε μόνο for now.

edit : τσέκαρε και κάνα fireball αν και δεν ξέρω πως θα σου φανεί.

PS : Και το ping pong club ίσως σου κάνει (απ'ότι έχω ακούσει) αλλά δεν το έχω δει ακόμη για να ξέρω σίγουρα.

Edited by Radagast, 09 April 2009 - 01:41.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1872 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 09 April 2009 - 01:42

Έφυγες για Cromartie High School άμα δεν το έχεις δει ήδη.

(also :

Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu
Sexy Commando Gaiden, Sugoi-yo Masaru San!
Oruchuban Ebichu
Sayonara Zetsubou Sensei
)

#1873 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2009 - 01:57

thanx guys!!!!!! :nod::nod: και thanx ξανά και σε εσένα Melkor

Posted Image

#1874 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 09 April 2009 - 06:57

Μην ξεχνάς την dokuro-chan, το piguyru, τον dogtato-kun και Panda-Z The Robonimation...:gotit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1875 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2009 - 09:27

omg Dante το Dogtato-kun το ήθελα να το δω χρόνια αλλά δεν θυμόμουνα το όνομα, domo!

Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires