Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1846 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 April 2009 - 23:38

οτι ειπαν οι παραπανω και επισης
Seirei no Moribito
Shigurui
Boku no Pico
Samurai Champloo
Michiko to Hatchin

btw, welcome

Αμάν με τον Pico!
Yugi2 πλάκα σου κάνει για το συγκεκριμένο. Δεν θέλεις να μάθεις τι είναι, πίστεψε με.

Melkor αν στο χάλασα
Spoiler:

Posted Image

Posted Image

#1847 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 08 April 2009 - 02:52

Η σειρά την οποία σου πρότεινε είναι σίγουρα το Rurouni Kenshin το οποίο όντως αξίζει και ειδικότερα πολύ αξίζουν και τα OVAS του (Reflection, Trust & Betrayal) αλλά και η ταινία.

Από εκεί και πέρα το Death Note αποτελεί όντως ένα αρκετά καλό ξεκίνημα και μετά από εκεί καλές επιλογές θα ήταν ενδεχομένως το Wolf's Rain, το Speedgrapher, και ακούω και πάρα πολύ καλά λόγια για το Bounen No Xamdou και για το Casshern Sins (τα τελευταία δύο δεν τα έχω δει ακόμη αλλα ακούω διθυραμβικές κριτικές).

οτι ειπαν οι παραπανω και επισης
Seirei no Moribito
Shigurui
Boku no Pico (lol?)
Samurai Champloo
Michiko to Hatchin

Ρε παιδιά, 15 χρονών παιδί είναι που έχει δει Yu-Gi-Oh, Pokemon και Naruto. Γιατί το φορτώσατε με όλα τα seinen??
Πάλι καλά που δεν του είπατε κανένα Monster, Mononoke και Gankutsuou... :nosey:

Φίλε Yugi2,
εφόσον βλέπεις Bleach, ό,τι πρέπει για σένα είναι το Claymore, η Shakugan no Shana, το Zero no Tsukaima. Και Full Metal Panic! για να πάρεις και μια γεύση από mecha.
Posted Image
Posted Image

#1848 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 April 2009 - 03:28

Ρε παιδιά, 15 χρονών παιδί είναι που έχει δει Yu-Gi-Oh, Pokemon και Naruto. Γιατί το φορτώσατε με όλα τα seinen??
Πάλι καλά που δεν του είπατε κανένα Monster, Mononoke και Gankutsuou... :nosey:

Φίλε Yugi2,
εφόσον βλέπεις Bleach, ό,τι πρέπει για σένα είναι το Claymore, η Shakugan no Shana, το Zero no Tsukaima. Και Full Metal Panic! για να πάρεις και μια γεύση από mecha.

Say what? Από πότε είναι seinen τα Samurai Champloo και Michiko To Hatchin; :terror2:

Μια χαρά ανάλαφρα είναι και τα δύο, και βλέπονται με άνεση ακόμα και από πρωτάρηδες.

Και θα μπορούσα να σχολιάσω και τις δικές σου προτάσεις. Με εξαίρεση το Claymore, όλα τα υπόλοιπα έχουν ελάχιστη έως μηδενική συγγένεια με το Bleach. Επιπλέον:

Shakugan No Shana = Βαρετό tsundere show.
Zero No Tsukaima = Ακόμα πιο βαρετό tsundere show.
Full Metal Panic = Άλλη μία περίπτωση όπου η GONZO παίρνει κάτι καλό και το σκοτώνει.

Κατ' εμέ, με Samurai Champloo, Michiko To Hatchin, Great Teacher Onizuka και Tengen Toppa Gurren Lagann, είναι πλήρως καλυμμένος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1849 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 April 2009 - 03:54

Να πω σε αυτό το σημείο ότι και seinen να δώσεις σε κάποιον νεαρής ηλικίας δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κατανοήσει. 15 χρονών μεν, αλλά πιστεύω ότι πολλές live action ταινίες τις οποίες βλέπουν οι σημερινοί έφηβοι βάζουν κάτω άνετα τα seinen τα οποία προαναφέρθηκαν από πολλές απόψεις. Δεν νομίζω ότι κάποια από τις προτάσεις που έγιναν είχε το εξαιρετικά δυσνόητο για τα δεδομένα ενός εφήβου σενάριο (εξαιρείται το boku no pico για προφανείς λόγους - Lol ρε Melkor:hahaha:).

#1850 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 April 2009 - 09:14

μια χαρα ειναι το Full Metal Panic. τρελο γελιο, δεν ξερω πως ειναι το μανγκα, αλλα ενταξει ας μην παμε στα ακρα, τα εχουμε ξαναπει αυτα, συνηθως η GONZO το πηδ... γκουχ γκουχ, το ξεφτιλιζει, αλλα ας μην απορριπτουμε κατι μονο και μονο επειδη ειναι της GONZO.

α, και για να μην το ξεχασω.
ναι, ΜΗΝ δεις Boku no Pico.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1851 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 08 April 2009 - 09:14

γεια σας , καινουριος εδω, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες σειρες να δω.
εχω δει Ντρεηκ, Yugioh, Pokemon, και τωρα βλεπω Bleach & Naruto.
ενα παιδι εδω στο G-Net μου εδωσε μια σειρα με σαμουραι, που επαιζε και στο Μακεδονια, και μου ειπε να δω και Death Note.
ευχαριστω προκαταβολικα

Λοιπόν, επειδή το κουράσαμε το παιδί, ας ξεκινήσει με τις ελαφριές σας επιλογές κι αν πει ότι θέλει κάτι πιο βαρύ, εδώ είμαστε. Οι ελαφριές επιλογές ως τώρα είναι

Rurouni Kenshin
Samurai Champloo
Michiko to Hatchin
Tengen Toppa Gurren Lagann
Claymore
Shakugan no Shana
Zero no Tsukaima
Full Metal Panic!

και από μένα το Inu Yasha. Άντε, δες τίποτα και μετά γίνε πιο συγκεκριμμένος αν θέλεις κάτι άλλο.

#1852 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 08 April 2009 - 09:49

Μετά το Monster σκέφτομαι μετά από recommendations να δω το mononoke,καλό είναι ή να προτιμήσω κάποιο άλλο?:wis:
Posted Image

#1853 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 08 April 2009 - 09:52

Μετά το Monster σκέφτομαι μετά από recommendations να δω το mononoke,καλό είναι ή να προτιμήσω κάποιο άλλο?:wis:

Καλό είναι, βέβαια είναι άλλη φάση, οπότε άμα περιμένεις κάτι παρόμοιο με το monster θα απογοητευτείς.

#1854 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 08 April 2009 - 09:58

κάτι παρόμοιο με Monster μου πρότειναν ένα manga 20 century boys αλλά θέλω ανιμε όχι manga..μου πρότειναν και το ergo proxy αλλά έχω ακούσει ότι παραείναι αργό στην εξέλιξη και σου σπάει λίγο τα νεύρα..Θα ήθελα κάτι παρόμοιο με Monster χωρίς υπερφυσικά και καράτε κτλ κτλ αλλά μου έχουν πει ότι είναι κομματάκι δύσκολο ...Mononoke να μαν΄τεψω ότι κάτι τέτοιο παίζει ή όχι?βασικά μου κίνησε το ενδιαφέρον το σχέδιο γιαυτό.
Posted Image

#1855 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 08 April 2009 - 09:59

Σαν το Moster δεν υπάρχει άλλο τόσο ατμοσφαιρικό. Και αυτό στο λέω εγώ που δε με τρέλανε κι όλας η σειρά. Τέτοιο υφάκι το κατέχει δεύτερο το Death Note για εμένα και πάλι είναι πολύ πιο κάτω.
Αν τελειώσεις με το Mononoke, δες μπας σου αρέσουν τα ζοφερά σε ατμόσφαιρα Casshern Sins, Soul Taker, και 100 Stories. Αυτά όμως έχουνε... καράτε.
Lain, Metal the Key Idol και Texnolyze δεν έχουνε αλλά είναι αργά.

#1856 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 08 April 2009 - 10:06

κάτι παρόμοιο με Monster μου πρότειναν ένα manga 20 century boys αλλά θέλω ανιμε όχι manga..μου πρότειναν και το ergo proxy αλλά έχω ακούσει ότι παραείναι αργό στην εξέλιξη και σου σπάει λίγο τα νεύρα..Θα ήθελα κάτι παρόμοιο με Monster χωρίς υπερφυσικά και καράτε κτλ κτλ αλλά μου έχουν πει ότι είναι κομματάκι δύσκολο ...Mononoke να μαν΄τεψω ότι κάτι τέτοιο παίζει ή όχι?βασικά μου κίνησε το ενδιαφέρον το σχέδιο γιαυτό.

Άμα σου άρεσε το σχέδιο δες το. Supernatural πράματα έχει πάντως (βασικά αυτό είναι το όλο concept) αλλά δεν έχει ξύλο ή άλλα τέτοια, είναι πολύ σοβαρό.

Δες 3-4 επεισόδια και αποφάσισε μόνος σου εν τέλη.

Πάντως άμα κατάλαβα καλά θες κάτι σε mystery series χωρίς καθόλου υπερφυσικά στοιχεία? Ή απλά τα έχεις πάρει στραβά να υπερφυσικά επειδή τα έχεις συνδιάσει με naruto bleach και τέτοια?

#1857 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 08 April 2009 - 10:09

Αν θελει μυστήριο, ας δει Detective Conan. Όχι ότι μου αρέσει, απλά έχει καλό μυστήριο.

#1858 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 08 April 2009 - 10:11

κοίτα ...ποτέ δεν μου άρεσε η φάση supernatural τύπου dragonball ,naruto etc μάρεσε πάντα να έχει κάτι το ρεαλιστικό το ανιμε να αναφέρεται σε ανθρώπους και όχι σε τέρατα κτλ κτλ ...Το monster όπως και το dn είχαν μια δόση υπερφυσικού σε μικρό βαθμό αλλά κέντρο ήταν ο ανθρώπινος παράγοντας και τα λάθη στα οποία υποπέφτει..Μαρέσει το μυστήριο πάρα πολύ αλλά και τα ανιμε που απλά έχουν να κάνουν με καθημερινούς ανθρώπους που απλά ξεπερνάνε τα ορια τους ...
Posted Image

#1859 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 08 April 2009 - 10:27

Α, μάλιστα, θέλεις ρεαλισμό... σε supernatural / mystery... Δύσκολος είσαι. Δεν υπάρχουν πολλά τέτοια.

Το Mononoke έχει πιστευτά κίνητρα για τους χαρακτήρες και τα τέρατα αλλά είναι πολύ ψυχεδελικό σε ύφος. Αν σου αρέσει η ψυχεδέλεια, καλό είναι.
Γιατί δε δοκιμάζεις να δεις Ultimate Survivor Kaiji ; Η επιτομή του σασπένς χωρίς καμία υπερβολή σε τέρατα. Οι χαρακτήρες όμως είναι υπερβολικά... εκφραστικοί.
Το Casshern Sins άστο, όλοι είναι σύμβολα και όχι ρεαλιστικοί.
Soul Taker, και 100 Stories μοιάζουν στο Mononoke αλλά δες τα μετά από αυτό.
Lain, Metal the Key Idol και Texnolyze είναι ψυχολογικά και ψυχεδελικά. Έχουνε λογικά κίνητρα αλλά όλα παρουσιαζονται με υπερθετικά βαρύ τρόπο. Εσύ διαλέγεις.

#1860 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 08 April 2009 - 10:51

IM A GIRL :gotit: ΄χμμμ..ίσως και να το δω το mononoke τελικά ...αν είναι ποιοτικό σίγουρα θα μου αρέσει και αφού λες και ψυχελεδικό χμμμμ :kawaii:θα το κοιτάξω as soon as I can.Thanks for the tips
Posted Image

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires