Αμάν με τον Pico!οτι ειπαν οι παραπανω και επισης
Seirei no Moribito
ShiguruiBoku no Pico
Samurai Champloo
Michiko to Hatchin
btw, welcome
Yugi2 πλάκα σου κάνει για το συγκεκριμένο. Δεν θέλεις να μάθεις τι είναι, πίστεψε με.
Melkor αν στο χάλασα
Posted 08 April 2009 - 02:52
Η σειρά την οποία σου πρότεινε είναι σίγουρα το Rurouni Kenshin το οποίο όντως αξίζει και ειδικότερα πολύ αξίζουν και τα OVAS του (
Reflection,Trust & Betrayal) αλλά και η ταινία.
Από εκεί και πέρα το Death Note αποτελεί όντως ένα αρκετά καλό ξεκίνημα και μετά από εκεί καλές επιλογές θα ήταν ενδεχομένως τοWolf's Rain, τοSpeedgrapher, και ακούω και πάρα πολύ καλά λόγια για τοBounen No Xamdouκαι για τοCasshern Sins(τα τελευταία δύο δεν τα έχω δει ακόμη αλλα ακούω διθυραμβικές κριτικές).
οτι ειπαν οι παραπανω και επισης
Seirei no MoribitoShiguruiBoku no Pico(lol?)Samurai ChamplooMichiko to Hatchin
Posted 08 April 2009 - 03:28
Say what? Από πότε είναι seinen τα Samurai Champloo και Michiko To Hatchin;Ρε παιδιά, 15 χρονών παιδί είναι που έχει δει Yu-Gi-Oh, Pokemon και Naruto. Γιατί το φορτώσατε με όλα τα seinen??
Πάλι καλά που δεν του είπατε κανένα Monster, Mononoke και Gankutsuou...
Φίλε Yugi2,
εφόσον βλέπεις Bleach, ό,τι πρέπει για σένα είναι το Claymore, η Shakugan no Shana, το Zero no Tsukaima. Και Full Metal Panic! για να πάρεις και μια γεύση από mecha.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 08 April 2009 - 03:54
Posted 08 April 2009 - 09:14
Posted 08 April 2009 - 09:14
γεια σας , καινουριος εδω, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες σειρες να δω.
εχω δει Ντρεηκ, Yugioh, Pokemon, και τωρα βλεπω Bleach & Naruto.
ενα παιδι εδω στο G-Net μου εδωσε μια σειρα με σαμουραι, που επαιζε και στο Μακεδονια, και μου ειπε να δω και Death Note.
ευχαριστω προκαταβολικα
Posted 08 April 2009 - 09:49
Posted 08 April 2009 - 09:52
Μετά το Monster σκέφτομαι μετά από recommendations να δω το mononoke,καλό είναι ή να προτιμήσω κάποιο άλλο?
Posted 08 April 2009 - 09:58
Posted 08 April 2009 - 09:59
Posted 08 April 2009 - 10:06
κάτι παρόμοιο με Monster μου πρότειναν ένα manga 20 century boys αλλά θέλω ανιμε όχι manga..μου πρότειναν και το ergo proxy αλλά έχω ακούσει ότι παραείναι αργό στην εξέλιξη και σου σπάει λίγο τα νεύρα..Θα ήθελα κάτι παρόμοιο με Monster χωρίς υπερφυσικά και καράτε κτλ κτλ αλλά μου έχουν πει ότι είναι κομματάκι δύσκολο ...Mononoke να μαν΄τεψω ότι κάτι τέτοιο παίζει ή όχι?βασικά μου κίνησε το ενδιαφέρον το σχέδιο γιαυτό.
Posted 08 April 2009 - 10:09
Posted 08 April 2009 - 10:11
Posted 08 April 2009 - 10:27
Posted 08 April 2009 - 10:51
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|