Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1831 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 19:22

Μην ξεχάσεις και το Βerserk, που είναι από τα faves μου.:thatsit:

Είναι seinen, κατηγορίας Dark Fantasy και περιέχει και horror και suspense, όσα άτομα έχω βάλει να το δουν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.

25 επεισόδια το anime και, αν σ'αρέσει, συνεχίζεις με το manga, μιας και στο anime η ιστορία διακόπηκε πρόωρα.

ΥΓ:Avatar και Signature από κει προέρχονται.;)

Kaiji δες αν θες κάτι ρεαλιστικότατο (σε αντίθεση με το Death Note) και επίσης εάν δεις berserk δες μέχρι το επεισόδιο 22. τα τρία τελευταία επεισόδια είναι μετά το τέλος του Utrawarerumono ότι χειρότερο έχω δει ...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1832 Yagami_Lighto

Yagami_Lighto

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 21:09

Thanks guys, τα τσέκαρα στο anidb και όλα φαίνονται να μου ταιριάζουν.
Ειδικά το Kaiji προορίζεται για κορυφή στο TOP 10 μου.

#1833 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2009 - 21:15

Γεια σας. Θα ήθελα να δω αν έχετε κανένα καλό anime να μου προτείνετε. Προς διευκόλυνσή σας, να σας πω πως έχω δει Paranoia Agent, Death Note, Claymore, Hellsing και currently βλέπω FMA & Chaos;Head.

Μισώ τα Mecha, Love\Romance, Slice of life κτλ και προτιμώ psychological, suspense, horror anime που σου κρατάν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Όλα όσα σου είπανε + το requiem from darkness (100stories) και το Ergo proxy αν κάνεις value ατμόσφαιρα και μυστήριο/σκηνοθεσία.
Και το speed grapher αν και είναι πιο μέτριο απ'τα άλλα, αλλά κάποιοι το λατρεύουνε.
Και σε mystery/fantasy/psychological mushishi και μετά το χάος. (αν και λιγάκι αργό)
Κι από καινούρια μπορείς να τσεκάρεις Casshern Sins.

Kaiji δες αν θες κάτι ρεαλιστικότατο (σε αντίθεση με το Death Note) και επίσης εάν δεις berserk δες μέχρι το επεισόδιο 22. τα τρία τελευταία επεισόδια είναι μετά το τέλος του Utrawarerumono ότι χειρότερο έχω δει ...

Το kaiji καλή επιλογή για το psychological/suspense και μόνο.
Για το berserk διαφωνώ. Εντελώς περιττό επεισόδιο θεωρώ το 1ο, ενώ τα τελευταία 3 που σε άλλους δεν άρεσαν τα θεωρώ έπος για το dark fantasy genre γενικώς. (είναι και το αγαπημένο μου arc στο manga)
Ήταν και ο λόγος που έδωσα respect στο anime version άλλωστε, αν και διαφέρει συνήθως το γούστο μου από άλλους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 05 Απρίλιος 2009 - 18:01

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1834 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2009 - 17:30

Μπορείς να τσεκάρεις και το One Outs και το Gankutsuou.Το πρώτο έχει αρκετό suspense ενώ στο δεύτερό ,μέχρι εκεί που έχω δει, ο Κόμης παίζει πολύ με την ψυχολογία των ''θυμάτων'' του.

#1835 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 17:51

κανω σποωδει στους συναδελφους για : shoujou, love comedy

#1836 Locked n loaded

Locked n loaded

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 18:12

κανω σποωδει στους συναδελφους για : shoujou, love comedy

Για love comedy τσέκαρε το school rumble http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2165.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1837 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 18:20

shoujo & love comedy λιγο δυσκολο.
πολυ καλη προταση το school rumble σαν love comedy + 666 απο μενα.
για shoujo, kare kano & lovely complex
ριξε μια ματια και στο ouran

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1838 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 19:26

Αν και δεν το λες shoujo (μάλλον josei), δοκίμασε οπωσδήποτε το Nodame Cantabile.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1839 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 20:40

Kαι με το ποστ του Kenny θυμήθηκα οτι θέλω προτάσεις για anime με μουσική(κλασσική και μη).Έχω δει Nodame Cantabile και La corda d'oro.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1840 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 20:56

Kαι με το ποστ του Kenny θυμήθηκα οτι θέλω προτάσεις για anime με μουσική(κλασσική και μη).Έχω δει Nodame Cantabile και La corda d'oro.

Αν εννοείς με θέμα την μουσική
αρχικά Beck και μετά (ίσως) Nana.
Piano no mori από movies.

Αυτά για αρχή.

PS : Υπάρχει και το dmc σε καφρίλα/metal/parody.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 05 Απρίλιος 2009 - 21:05

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1841 Yugi2

Yugi2

καινουριος

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 21:56

γεια σας , καινουριος εδω, θα ηθελα να μου προτεινετε καποιες σειρες να δω.
εχω δει Ντρεηκ, Yugioh, Pokemon, και τωρα βλεπω Bleach & Naruto.
ενα παιδι εδω στο G-Net μου εδωσε μια σειρα με σαμουραι, που επαιζε και στο Μακεδονια, και μου ειπε να δω και Death Note.
ευχαριστω προκαταβολικα

#1842 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 22:23

Η σειρά την οποία σου πρότεινε είναι σίγουρα το Rurouni Kenshin το οποίο όντως αξίζει και ειδικότερα πολύ αξίζουν και τα OVAS του (Reflection, trust and betrayal) αλλά και η ταινία.

Από εκεί και πέρα το Death Note αποτελεί όντως ένα αρκετά καλό ξεκίνημα και μετά από εκεί καλές επιλογές θα ήταν ενδεχομένως το Wolfs Rain, το Speedgrapher, και ακούω και πάρα πολύ καλά λόγια για το Bounen No Xamdou και για το Casshern Sins (τα τελευταία δύο δεν τα έχω δει ακόμη αλλα ακούω διθυραμβικές κριτικές).

#1843 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 22:51

Late reply is late.

Anime με με βασικό άξονα την κλάσσικη μουσική:

Goshu The Cellist
Piano No Mori
Piano

Αν θες και anime που απλά περιέχουν πολύ κλασσική μουσική, μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά έργα του Osamu Tezuka, ενδεικτικά αναφέρω τα Tales From A Street Corner (masterpiece T__T), Legend Of The Forest, Pictures At An Exhibition.

Από popular music τώρα:

Perfect Blue
Kachou Ouji: Hard Rock Save the Space
Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem
Full Moon Wo Sagashite

Και μπορείς αν θες να παρακολουθείς και το K-ON!, που είναι ongoing αυτόν τον καιρό.

Ελπίζω να σε κάλυψα. :drink:

ενα παιδι εδω στο G-Net μου εδωσε μια σειρα με σαμουραι, που επαιζε και στο Μακεδονια, και μου ειπε να δω και Death Note.
ευχαριστω προκαταβολικα

Καλά anime σου έδωσε, και καλά anime σου προτείνει και η iristella, αλλά επειδή η ζωή θέλει και λίγη κωμωδία, πιάσε κι ένα Great Techer Onizuka. Θα με θυμηθείς. :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1844 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 22:56

Princess Tutu.

Πολλοί το απορρίπτουν σα παιδικό (στυλ Sailor Moon), αλλά προσωπικά είναι το μοναδικό mahou shoujo που μου άρεσε λόγω πλοκής και χαρακτήρων. Το μπόνους; Κλασσική μουσική για μπαλέτο. :drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1845 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 23:05

ευχαριστω προκαταβολικα

οτι ειπαν οι παραπανω και επισης
Seirei no Moribito
Shigurui
Boku no Pico
Samurai Champloo
Michiko to Hatchin

btw, welcome

1345977285497_zps066ae44a.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires