Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1786 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 13:48

βοηθεια!!! θελω anime σοβαρο,με λιγη λυπη και δυστυχια και προβληματισμο. οχι κατι σαχλο και χαζο. ιδεες???

Μonster:congrats:

#1787 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 13:50

Μonster:congrats:

hmm thanks. θα επειληφθω περι του θεματος..........
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1788 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 15:32

Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου για προτασεις....
Οι προτιμησεις μου σε στυλ, Death note το θεωρω ΤΟ anime ηταν το μοναδικο ως τωρα που σε καθε επεισοδιο ηθελα να δω το επομενο λογο τον clifhanger? που σε αφηνε μ....κα στο τελος καθε επεισοδιου και επρεπε οποσδηποτε να δεις τι εγινε μετα(τουλαχιστον ετσι ενιωθα εγω).
Επισης μου αρεσουν σειρες με σαμουραι αλλά δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να μην εχω δει(που να αξιζει βαση του γουστου μου), με βρυκολακες ενα αλλο στυλ που μου αρεσει οπως επισης και σειρες οπως το Berserk,Claymore,Ergo proxy,Seirei no Moribito, αλλα και το Code Geass αν και δεν ειμαι λατρης τον mech η υποθεση με τραβηξε.
Ελπιζω αυτα να βοηθησαν τους γνωστες ωστε να μου προτεινουν σειρες ή και Ova Oav κτλ.+ να μην ειναι καμια σειρα με 50+ επεισοδια γιατι καταντανε κουραστικες.
Ευχαριστω.

Την μεγαλύτερη ομοιότητα με death note την έχω βρει στο Code geass, αλλά το έχεις δει ήδη.

Τα monster και 12 kingdoms που σου προτείνανε τα έχω δει και μου άρεσαν πολύ. Όμως δεν έχουν καμία σχέση κατά την γνώμη μου με το death note. Γενικά κάτι σαν αυτό δεν έχω βρει ακόμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1789 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 15:33

για στυλ Deathnote απλά και όμορφα πας στα εξής

Monster(είναι 74 αλλά δε παίζει να βαρεθείς, θα τα δεις νερό)

Kaiji, δε θα μπορέις να σταματήσεις και θα θες να δεις το επόμενο παρόλο που δεν έχει ιδιαίτερο σενάριο

Κάτσε δες επίσης το 12 kingdoms από fantasy

Kai mecha style Tengen Toppa Gurren LAgann

Μόλις δεις αυτά πάμε γι άλλες προτάσεις.

Σου συνιστώ να διαβάσεις και το 20th Century Boys ότι καλύτερο έχει βγει από Ιαπωνία πάνω σε αυτό το τομεά κατ εμέ

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις, θα κανω οπως λες :Blissfull: .

@Nighteyes Δεν ψαχνω κατι αποκλειστικα στο στυλ του Death Note, για αυτο το λογο εχω αναφερει και αλλα anime. :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ahireasu: 15 Μάρτιος 2009 - 15:49

#1790 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 18:32

@Nighteyes Δεν ψαχνω κατι αποκλειστικα στο στυλ του Death Note, για αυτο το λογο εχω αναφερει και αλλα anime. :)

Το ξέρω. Όμως το Monster στο πρότειναν αν πρόσεξες γι' αυτό τον λόγο. Εγώ έτσι την πάτησα όταν το είδα. Είχα ακούσει ότι το Monster μοιάζει με το death note ενώ δεν έχουν καμία σχέση. Δεν μιλάω μόνο για την ιστορία. Γενικά είναι εντελώς διαφορετική η αίσθηση που αφήνει το καθένα. Έτσι, πιστεύω ότι το αδίκησα το Monster. Γιατί αν και το θεωρώ από τα καλύτερα που έχουν βγει και καλύτερο απ' το death note, δεν το απόλαυσα όπως θα πρεπε λόγω του ότι εκείνο τον καιρό αυτό που έψαχνα ήταν κάτι διαφορετικό. Απλά δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και σε σένα.:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1791 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 23:39

Την μεγαλύτερη ομοιότητα με death note την έχω βρει στο Code geass, αλλά το έχεις δει ήδη.

Τα monster και 12 kingdoms που σου προτείνανε τα έχω δει και μου άρεσαν πολύ. Όμως δεν έχουν καμία σχέση κατά την γνώμη μου με το death note. Γενικά κάτι σαν αυτό δεν έχω βρει ακόμα.

Φίλτατη το Monster το πρότεινα ως προς το thriller και το πρέπει να δω το επόμενο, στοιχείο.

Το 12 Kingdoms άμα διάβαζεις πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι έγραψα στο τέλος για FANTASY, μιας και του άρεσε το Serei No Moribito

/End

#1792 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 00:45

Φίλτατη το Monster το πρότεινα ως προς το thriller και το πρέπει να δω το επόμενο, στοιχείο.

Το 12 Kingdoms άμα διάβαζεις πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι έγραψα στο τέλος για FANTASY, μιας και του άρεσε το Serei No Moribito

/End

Το γιατί το πρότεινες δεν φαίνεται καθόλου στην παρακάτω πρόταση. Τουλάχιστον εμένα δεν μου φάνηκε έτσι.

για στυλ Deathnote απλά και όμορφα πας στα εξής

Monster(είναι 74 αλλά δε παίζει να βαρεθείς, θα τα δεις νερό)...

Πολύς κόσμος συγκρίνει το death note με το monster.

Ούτε πήγα να στην πω. Ο μόνος λόγος που έκανα σχόλιο πάνω στο ποστ σου είναι, όπως είπα και παραπάνω, επειδή την πάτησα εγώ περιμένοντας να δω κάτι τύπου death note και δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και σε άλλους.

Όσον αφορά το 12 kingdoms, ναι έχεις δίκιο, το είχα δει μετά αλλά δεν έκανα edit. Αλλά αν είδες στο προηγούμενο ποστ μου δεν το ανέφερα καθόλου και μιλάω μόνο για το monster.

Αυτά...αγαπητέ μου.:nod2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1793 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 02:38

@Vash Zoro ευχαριστω και παλι για τις προτασεις,
@Nighteyes ευχαριστω για την διευκρινηση οντως και εγω το ειχα εκλαβη με τον ιδιο τροπο,χαρη σε σενα ξερω τι να περιμενω απο το monster,νομιζα οτι ειμαι ο μονος "μεγαλος" σε ηλικια που βλεπει anime :P,χαιρομαι που βγαινω λαθος.

#1794 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 15:27

πρωτεινω το eureka seven και το hajime no ippo μολις τα αρχισα και ειναι πολυ καλα anime

#1795 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 16:40

Pίξε μία ματιά και στο http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6139.Δεν θα απογοητευτείς αν ψάχνεις mind-battles.

#1796 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 19:23

Ψάχνω κάτι σε Clannad και Kanon :nod2:

PS. Έχω δει και το After Story:orly:

#1797 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 20:48

Ψάχνω κάτι σε Clannad και Kanon :nod2:

ώρα για Air XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1798 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 23:33

Ψκάτι σε Clannad και Kanon :nod2:

Αν και ξεφεύγουνε κάπως...
Kare Kano
Bokura ga Ita
Aneimo (πορνό αλλά έχει αυτά που δε δείχνουνε στην ανιμέ εκδοχή των έρογκε)

#1799 Lupafu

Lupafu

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 04:52

Συγγνώμη για τη μεγάλη λίστα, αλλά θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσα να ξαναδώ για πρώτη φορά της εξής σειρές:

- Vampire Princess Miyu (TV)
- Hunter x Hunter (everything)
- Ergo Proxy
- Full Metal Panic
- Full Metal Panic! The Second Raid
- Blood+
- Trigun
- Cowboy Bebop
- Elfen Lied
- Gungrave
- Haruhi Suzumiya
- Rurouni Kenshin
- Claymore
- Ghost in the Shell (movie)
- Ghost in the Shell - Innocence (movie)
- Excel Saga
- Hellsing
- Last Exile
- Usavich
- Hyper Future Vision: Gunnm
- Gokudo
- Soul Hunter
- Honey and Clover (both sessions)

#1800 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 21:17

Eχετε να μου προτεινετε καποια αξιολογα gore/splatter anime (κατα προτιμηση OVA η ταινιες της δεκαετιας '80 η '90) επιπεδου Genocyber, Devilman OVA, Violence Jack και δεν συμαζευεται; Δεν ενδιαφερομαι και τοσο για παραγωγες 2000-κατι οπως το Gantz εκτος κι αν προκειται για κατι πιο cult που θεματολογικα η τεχνοτροπικα θυμιζει προηγουμενη δεκαετια η αν ειναι κατι που αξιζει πραγματικα τον κοπο.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires