βοηθεια!!! θελω anime σοβαρο,με λιγη λυπη και δυστυχια και προβληματισμο. οχι κατι σαχλο και χαζο. ιδεες???
Μonster

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 13:48
βοηθεια!!! θελω anime σοβαρο,με λιγη λυπη και δυστυχια και προβληματισμο. οχι κατι σαχλο και χαζο. ιδεες???
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 15:32
Την μεγαλύτερη ομοιότητα με death note την έχω βρει στο Code geass, αλλά το έχεις δει ήδη.Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου για προτασεις....
Οι προτιμησεις μου σε στυλ, Death note το θεωρω ΤΟ anime ηταν το μοναδικο ως τωρα που σε καθε επεισοδιο ηθελα να δω το επομενο λογο τον clifhanger? που σε αφηνε μ....κα στο τελος καθε επεισοδιου και επρεπε οποσδηποτε να δεις τι εγινε μετα(τουλαχιστον ετσι ενιωθα εγω).
Επισης μου αρεσουν σειρες με σαμουραι αλλά δεν νομιζω να υπαρχει κατι που να μην εχω δει(που να αξιζει βαση του γουστου μου), με βρυκολακες ενα αλλο στυλ που μου αρεσει οπως επισης και σειρες οπως το Berserk,Claymore,Ergo proxy,Seirei no Moribito, αλλα και το Code Geass αν και δεν ειμαι λατρης τον mech η υποθεση με τραβηξε.
Ελπιζω αυτα να βοηθησαν τους γνωστες ωστε να μου προτεινουν σειρες ή και Ova Oav κτλ.+ να μην ειναι καμια σειρα με 50+ επεισοδια γιατι καταντανε κουραστικες.
Ευχαριστω.
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 15:33
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις, θα κανω οπως λεςγια στυλ Deathnote απλά και όμορφα πας στα εξής
Monster(είναι 74 αλλά δε παίζει να βαρεθείς, θα τα δεις νερό)
Kaiji, δε θα μπορέις να σταματήσεις και θα θες να δεις το επόμενο παρόλο που δεν έχει ιδιαίτερο σενάριο
Κάτσε δες επίσης το 12 kingdoms από fantasy
Kai mecha style Tengen Toppa Gurren LAgann
Μόλις δεις αυτά πάμε γι άλλες προτάσεις.
Σου συνιστώ να διαβάσεις και το 20th Century Boys ότι καλύτερο έχει βγει από Ιαπωνία πάνω σε αυτό το τομεά κατ εμέ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ahireasu: 15 Μάρτιος 2009 - 15:49
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 18:32
Το ξέρω. Όμως το Monster στο πρότειναν αν πρόσεξες γι' αυτό τον λόγο. Εγώ έτσι την πάτησα όταν το είδα. Είχα ακούσει ότι το Monster μοιάζει με το death note ενώ δεν έχουν καμία σχέση. Δεν μιλάω μόνο για την ιστορία. Γενικά είναι εντελώς διαφορετική η αίσθηση που αφήνει το καθένα. Έτσι, πιστεύω ότι το αδίκησα το Monster. Γιατί αν και το θεωρώ από τα καλύτερα που έχουν βγει και καλύτερο απ' το death note, δεν το απόλαυσα όπως θα πρεπε λόγω του ότι εκείνο τον καιρό αυτό που έψαχνα ήταν κάτι διαφορετικό. Απλά δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και σε σένα.@Nighteyes Δεν ψαχνω κατι αποκλειστικα στο στυλ του Death Note, για αυτο το λογο εχω αναφερει και αλλα anime.
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 23:39
Την μεγαλύτερη ομοιότητα με death note την έχω βρει στο Code geass, αλλά το έχεις δει ήδη.
Τα monster και 12 kingdoms που σου προτείνανε τα έχω δει και μου άρεσαν πολύ. Όμως δεν έχουν καμία σχέση κατά την γνώμη μου με το death note. Γενικά κάτι σαν αυτό δεν έχω βρει ακόμα.
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 00:45
Το γιατί το πρότεινες δεν φαίνεται καθόλου στην παρακάτω πρόταση. Τουλάχιστον εμένα δεν μου φάνηκε έτσι.Φίλτατη το Monster το πρότεινα ως προς το thriller και το πρέπει να δω το επόμενο, στοιχείο.
Το 12 Kingdoms άμα διάβαζεις πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι έγραψα στο τέλος για FANTASY, μιας και του άρεσε το Serei No Moribito
/End
Πολύς κόσμος συγκρίνει το death note με το monster.για στυλ Deathnote απλά και όμορφα πας στα εξής
Monster(είναι 74 αλλά δε παίζει να βαρεθείς, θα τα δεις νερό)...
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 02:38
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 15:27
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 16:40
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 19:23
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2009 - 23:33
Αν και ξεφεύγουνε κάπως...Ψκάτι σε Clannad και Kanon
PS. Έχω δει και το After Story:orly:
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2009 - 04:52
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 21:17
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|