Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 19:43
Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor (η επιτομή του σασπένς για εμένα. Παιχνίδια θανάτου με τζογαδόρους!!!)
Welcome to the NHK! (pure win. Κωμικοτραγικό κοινωνικό φαντασίας.)
Neon Genesis Evagelion (είναι μπερδεμένο σαν το Ergo Proxy αλλά συνολικά αξίζει)
Kaiba (Όπως και παραπάνω. Μη σε ξενίσει το σχέδιο, είναι πολύ ταιριαστό.)
Legend of Galactic Heroes (Αργό σε πολλά σημεία σαν το Serei αλλά κυριολεκτικά αν σου αρέσουνε οι διαστημικές όπερες θα τρως τα νύχια σου)
Dennou Coil (δήθεν μου παιδικό αλλά έχει βαρύ πράμα και πανέξυπνες ιδέες)
Princess Tutu (Όπως και παραπάνω. Έχει μεγάλα μάτια και χαριτωμένα ζωάκια αλλά μη σε ξεγελάσει, κρύβει πολλά)
Serial Experiments Lain (πιο ακαταλαβίστικο και από το Ergo Proxy αλλά αν έχεις υπομονή λέει)
Vision Of Escaflowne (ρομάντζο φαντασίας με μέκα. Παράξενος συνδιασμός αλλά έχει παραμυθένια και δραματική ατμόσφαιρα)
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 19:48
Σε αυτο τον χαρακτηρισμο το μονο που ταιριαζει που εχω δει ειναι το Hikaru no Go. Εαν εξαιρεσεις το σημειο που λες για καλο soundtrack.1.άνιμε που να είναι ΜΟΤΙVATIONAL(που να συγκινουν)/ΣΑΣΠΕΝΣ
Που συνεπάγεται καλό soundtrack-OP-ED που δένει και συνεπαίρνει
και επίσης συνεπάγεται δυνατούς χαρακτήρες(και αν γίνεται με rivalry),που θα τους θαυμάσεις/εχεις ως ειδωλα και θα σε κάνουν να θες να δεις τα επόμενα επεισόδια σαν μανιακός
Ακομα,η ιστορια/σενάριο να μην ειναι (πολυ) μπερδεμένη αλλά απο τα πρωτα επς να μπαίνει στο ψητό, να υπαρχει αυτό το κάτι που θα σε κάνει να δεις το υπόλοιπο και να το ευχαριστηθείς ,όχι απλά για να το δεις
Βεβαια εμενα δεν με συνεπαρε το συγκεκριμενο anime αλλα τουλαχιστον καλυπτει αυτα που ζητας.
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 20:07
ΜΟΤΙVATIONAL
soundtrack-OP-ED (soundtrack ναι,openings και endings διαφέρουν σε κάθε seazon σε ποιότητα)
rivalry
θαυμάσεις/εχεις ως ειδωλα
Kαι τα δύο έχουν αυτό το χαρακτηρηστικό (ο IPPo που προσπαθει να φτασει κι να ξεπερασει τους αλλους high-ranked boxers)ήταν κατι το οποίο με κρατάει άσχημα

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 20:12
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=98
Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen (αν δεν το έχεις ήδη δει ...)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=73
Welcome to the N.H.K (από τα καλύτερα Comedy ever )
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4121
Crest of the Stars / Banner of the Stars/ Banner of the Stars II (Space Opera ftw αν σε αρέσει δες και Legend of Galactic Heroes)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1
Samurai Champloo (για χαλάρωμα )
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1543
Karas (για χαλάρωμα )
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2179
Gundam 00 (Mecha καταστάσεις ...)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5252
Neon Genesis Evangelion (κάποιοι αρέσκονται στο να το παρουσιάζουν δυσνόητο στην πραγματικότητα το παρακολουθείς πολύ ποίο εύκολα από Ergo Proxy και Gits )
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=22
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 21:12
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 02:22
Έχω δει κάμποσα άνιμε μιας και δηλώνω συστηματικός θεατής περίπου 1,5 χρονο.
Αλλά τώρα τελευταία δεν ξέρω τι να δώ.Γι'αυτό θέλω τη γνώμη σας
Για να σας βοηθήσω παραθέτω τα άνιμε που είχαν μεγάλη επίδραση σε μένα.
Με καθήλωσαν στην καρέκλα:oo:
:
Death Note,
FMA,
Claymore,
Gantz,
Basilisk(to 1o miso),
Hajime no IppoΣε όλα τα παραπάνω,αυτό το σασπένς(και λιγο rivalry oσο να ναι...) που υπήρχε(αντιστοιχα L-Light, Clare με τα αλλα μελη ποια ειναι 1η κλπ και τους κακούς,η αναμονή/σασπένς ποια θα ειναι η επομενη δοκιμασια του Gantz και αν θα ειναι δυσκολοτερη,οι δυο Clans,ο IPPo που προσπαθει να φτασει κι να ξεπερασει τους αλλους high-ranked boxers)ήταν κατι το οποίο με κρατάει άσχημα
Μonster(υπέροχη ιστορία κι χαρακτήρες,μια κατηγορία απο μόνο του)
-----------------(a bit alternative)
Seirei no Moribito(Εξαιρετικό άνιμε, ομως δεν μπήκε γρήγορα στο ζουμί και είχε μπει στον πάγο για λίγο καιρό.Παρότι ήταν λίιιιγο αργο,η καλή ιστορία του δεν με ξένισε και το αγάπησα)
GTO+Golden Boy(Πραγματικά υπέροχα άνιμε.Η δράση/χιούμορ/χαρακτήρες που ζητούσα απο ένα άνιμε)
Kατάπια και το Detroit Metal City,λόγω του καφροχιούμορ του.
Καλό και το Elfen Lied,μας τα χάλασε λιγο το σχέδιο και το story.
Aπ'την άλλη,Εκανα dropped τα Εrgo Proxy και Gungrave.To 2o ισως να το ξαναρχίσω,αλλά και πάλι όταν εχω τελειωσει ολα τα υπόλοιπα καλά.Το 1ο με τίποτα.Spoiler:
Για να τελειώνω, θέλω/απαιτώ/επιθυμώ/:
1.άνιμε που να είναι ΜΟΤΙVATIONAL(που να συγκινουν)/ΣΑΣΠΕΝΣ
Που συνεπάγεται καλό soundtrack-OP-ED που δένει και συνεπαίρνει
και επίσης συνεπάγεται δυνατούς χαρακτήρες(και αν γίνεται με rivalry),που θα τους θαυμάσεις/εχεις ως ειδωλα και θα σε κάνουν να θες να δεις τα επόμενα επεισόδια σαν μανιακός
Ακομα,η ιστορια/σενάριο να μην ειναι (πολυ) μπερδεμένη αλλά απο τα πρωτα επς να μπαίνει στο ψητό, να υπαρχει αυτό το κάτι που θα σε κάνει να δεις το υπόλοιπο και να το ευχαριστηθείς ,όχι απλά για να το δεις
Για χαρακτήρες "με στυλ" και μουσική Cowboy bebop και μετά το chaos από ότι δεν έχεις δει αλλά δεν έχει τόσο suspense και έχει και λίγο αυτοτελές ύφος.
Καλές επιλογές βλέπω γενικά έκανες (και ναι το seirei ήταν λίγο αργό αλλά εξαιρετικό δε), αν και δεν συμφωνώ με το drop του ergo proxy/gungrave. αλλά ok ίσως κάποτε τα δεις ολόκληρα και αλλάξεις γνώμη.
Εκτός απ'αυτά που σου είπαν άλλοι, για συνδυασμό suspense/σκηνοθεσίας/goal/ost/rivalry και δράματος δες οπωσδήποτε τα κατ'εμέ εξαιρετικά Terra E.. και Wolf's rain πριν δεις οτιδήποτε άλλο imo.
Σε κάτι πιο light αλλά καλό δες speed grapher. (ωραίο ost-villain και op, με normal pace)
Τέλος για motivational/osts υπάρχουν και τα πραγματικά εξαιρετικά μικρά anime, με αυτοτελή ύφος mushishi και Kino no tabi τα οποία όμως είναι κομματάκι αργά. Σου άρεσε το seirei όμως, οπότε αδύνατο να μην τα εκτιμήσεις.
Κατά τα άλλα με κάλυψαν οι Phantomduck/noname/roriconfan.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 06 Μάρτιος 2009 - 02:28
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 14:45

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 15:43
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 16:37
Χαλαρα ανιμε, χμ... οπως το Hajime no Ippo ασχολειται με μποξ ετσι και το Slam Dunk ασχολειται με μπασκετ, μονο που η καφριλα υπερισχυει του αθληματος. Αν απο την αλλη στο Ippo σου αρεσε o Takamura, δες και το Ping Pong Club.Παιδια καποιο χαλαρο ανιμε σε σειρα τυπου κεκαισι κενιτσι χατζιμε κλπ, πειτε μου κανενα ενδιαφερον και αν γινετε να εχουν και λιγο κινηση στα τορρεντ επειδη μου χει τελιωσει το rapidshare αυτο το καιρο.
Αν σ'αρεσει γενικα το slapstick/ecchi humor, το Kamen no Maid guy ειναι must, αν παλι προτιμας μια χαλαρη σειρα με αργο βηματισμο αλλα πολυ καλο χιουμορ και κορυφαιο πρωταγωνιστη, δες Great Teacher Onizuka.
Επ'ευκαιριας, για να βρισκεις νεα ανιμε, μπορεις παντα να απευθυνθεις στο ADN

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 16:40
Θα ληφθούν όλες υπόψη...
Να ρωτήσω,το 12 kingdoms αξίζει?
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 18:17
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 19:26
Οι απόψεις είναι διφορούμενες. Πολύ καλά γραφικά και χαρακτήρες από την μια, πολύ αργό και μισοτελειωμένο σενάριο από την άλλη. Μπορεί να σε κουράσει και να σου σπάσει να νεύρα έτσι στο άσχετο που θα τελειώσει. Εμένα μια φορά, για αυτούς τους λόγους δε μου άρεσε. Πολύ κλάμα χωρίς κατάληξη.Να ρωτήσω,το 12 kingdoms αξίζει?
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 20:00
Να ρωτήσω,το 12 kingdoms αξίζει?
στο anidb εχει rating 8.67 αν αυτο σου λει κατι.
θα μου πεις, στο anidb πλεον γινεται χαμος απο τυπους που δεν ξερουν τι τους γινεται και βαθμολογουν οτι ναναι οπως ναναι ( βλ CG R2 ).
σιγουρα. αλλα αυτη τη φορα, εχουν απολυτο δικιο.
@ ριρικο, που το ειδες το κλαμα?
που ειδες να μην εχει καταληξη? το καθε αρκ ειναι αυτοτελες, απλα το τλευταιο εληξε λιγο αποτομα. και σιγουρα θα μπορουσε να συνεχιστει. αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν προκειται περι εξαιρετικου ανιμου
στην τελικη Lawliet, δες στο αναλογο thread τις εντυπωσεις μας για την συγκεκριμενη σειρα
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 20:09
Οι απόψεις είναι διφορούμενες. Πολύ καλά γραφικά και χαρακτήρες από την μια, πολύ αργό και μισοτελειωμένο σενάριο από την άλλη. Μπορεί να σε κουράσει και να σου σπάσει να νεύρα έτσι στο άσχετο που θα τελειώσει. Εμένα μια φορά, για αυτούς τους λόγους δε μου άρεσε. Πολύ κλάμα χωρίς κατάληξη.
Κανεις μεγαλο λαθος, το Twelve Kingdoms ειναι μια πολυ καλη σειρα και ουτε κλαμα εχει ουτε αποτομα τελειωνει. Μηπως το ειδες και αυτο σε fast forward? Θα πετυχες τη Youko να κλαιει και θα ειπες "πωω, κι αυτο κλαμα εχει" και το λες κριτικη?
Και στην τελικη ποσα anime ΔΕΝ εχεις δει σε fast forward? Το Twelve Kingdoms ειναι απο τα λιγα που αξιζουν και ειναι κριμα που δεν καθεσαι να το δεις ολο.
Τουλαχιστον μη δινεις λαθος ιδεες στους υπολοιπους... Jeez...

The answer lies in a place with a view.
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 20:13
Το κλάμα τώρα εσύ που το είδες; Κατάληξη δεν είχε όπως δεν έχουν το 50% των anime που βγαίνουν στην κυκλοφορία. Όποιος θέλει να μάθει τι γίνεται στην συνέχεια, διαβάζει τα novels. Το προτιμώ πάντως χίλιες φορές να μείνει στην μέση, από το να το συνεχίσουν με ένα filler τέλος(Δες Claymore, FMA κτλ. Τα manga τους συνεχίζουν την ιστορία πολύ καλύτερα.).Οι απόψεις είναι διφορούμενες. Πολύ καλά γραφικά και χαρακτήρες από την μια, πολύ αργό και μισοτελειωμένο σενάριο από την άλλη. Μπορεί να σε κουράσει και να σου σπάσει να νεύρα έτσι στο άσχετο που θα τελειώσει. Εμένα μια φορά, για αυτούς τους λόγους δε μου άρεσε. Πολύ κλάμα χωρίς κατάληξη.
L Lawliet η άποψη μου είναι να το δεις. Και από αυτά που σου προτείνανε παραπάνω και έχω δει, μου άρεσαν πολύ τα Hikaru no go, Samurai Χ trust&betrayal, Speed grapher, Terra E, Wolf' s rain, με την σειρά που τα αναφέρω.Επίσης τσέκαρε το Baccano και το Gintama για γέλιο.
Edit
Βλέπω προλάβανε να σε κράξουν κι άλλοι...Αφού δεν έκανα refresh την σελίδα πριν ποστάρω.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|