Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Tenshi

Kαλά τους κάνεις. Show no mercy!
Ιούν 22 2010 20:18
Φωτογραφία

laraska → croco~boy

ελα ρε υπαρχει τετοιο πραγμα ; παντως πολυ cute κοριτσια εχει...
Φωτογραφία

Tenshi → iristella

Σε ευχαριστω πολυ iri μου! Το βιντεακι τα σπαει επισης! Αυτη τι στιγμη ταλαιπωρω τα παιδια στο guess who?!! ;p
Φωτογραφία

croco~boy → laraska

Μολις τωρα τν τελειωσα! Τρομακτικη αλλα με happy end!
Ιούν 22 2010 20:10
Φωτογραφία

laraska → croco~boy

χεχε καλο ! αν δεν επαιζε η εθνικη θα την εβλεπα ολη απο τωρα ...:hero:
Ιούν 22 2010 20:08
Φωτογραφία

iristella → Tenshi

To set τα σπάει. XD [youtube]-VILgSsesD0[/youtube]
Ιούν 22 2010 20:07
Φωτογραφία

croco~boy → laraska

Δες αυτο ! [url]http://www.youtube.com/watch?v=VZZcMfnTYBk[/url] :oo: ειναι πολυ τρομακτικο!
Ιούν 22 2010 19:19
Φωτογραφία

The Tragic Prince → insanemuffin

Αγαπημένo game. Να ταν μόνο 1.. Λοιπόν: Aria, Dawn, Rondo, Symphony, Order of Ecclesia (για το υπέρτατο τέλος του), Dracula's curse. Γενικα και με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα καλά τα πάμε :P. Από χαρακτήρες έχω μια μικρή αδυναμία στον Soma. (τόσο μικρή ώστε τον έχω κάνει και cosplay XD ) Εσυ? Αν κρινω απο το avatar. Alucard fan?
Ιούν 22 2010 18:50
Φωτογραφία

FallenSpiritGR → ice_hime

oh gome gome!! ^^
Ιούν 22 2010 18:49
Φωτογραφία

Strange Loop → Mad_Hatter

Ηisoka FTW ρε. To ΗxH το ειχα αρχισει πριν το naruto και oταν ειδα και naruto λεω τι καραντιγραφη ειναι ..που ειναι μεταξυ μας. τουλαχιστον πηρε ιδεες ο Kishimoto Πριν 4 5 χρονια θυμαμαι επικα flame wars σε φορουμς για hisoka vs οrochimaru
Ιούν 22 2010 18:41
Φωτογραφία

The Tragic Prince → Sakura!!!

Μιλάμε για το Monster, δεν έχει υπ όψιν. Έφυγες είπαμε!:hahaha: Θα μπορούσες επίσης να δεις το Umineko no naku koro ni άλλα του έχουν αλλάξει σε βαθμό κακουργήματος τα φώτα σε σχέση με το visual novel του που είναι κορυφαίο.
Ιούν 22 2010 18:37
Φωτογραφία

Black RockTea-chan

Ε ήθελα να σιγουρευτώ πρώτα xD. My deepest apologies. Επειδή δεν μπορώ να πιώ καθόλου καφέ πίνω μόνο τσάι. Το αγαπημένο μου είναι ζεστο Earl Grey με λίγο γάλα ή με μέλι. Πάντα διατηρώ μεγάλα αποθέματα από αυτό ή τίλιο που είναι και ηρεμηστικό
Ιούν 22 2010 17:56
Φωτογραφία

Serestrum → Tenshi

χεχε! νασαι καλα, ευχαριστω πολυ! ^^
Ιούν 22 2010 17:46
Φωτογραφία

Zoro → Mad_Hatter

Ναι πιάστο κι εσύ όποτε μπορείς, να πέσει καμιά καψοσυζήτηση Guts vs Griffith (btw μιας και ο Griffith μια πολύ καλύτερη version του Sasuke είναι απλά, σε βλέπω για fan του πρώτου, hope so δλδ[SIZE=1] guts is no naruto btw[/SIZE])! :P Msn, τιν' τούτο, τρώγεται; XD Είχα σχεδιάσει να μπω περισσότερο αυτή την περίοδο, αλλά μια οι εξετάσεις, μια το FMA, [SIZE=1][S]μια τα σεντόνια στο forum[/S] [SIZE=2]και ξεχάστηκα. Άντε καλά, τώρα που μου το θύμησες με βλέπω να μπαίνω λίγο πιο συχνά τουλ.[/SIZE] [/SIZE]
Ιούν 22 2010 17:45
Φωτογραφία

Black RockKenny

[SPOILER][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/9356/gundamn.jpg[/IMG][/SPOILER]
Ιούν 22 2010 17:44