Community Status Updates

Tenshi → Serestrum
Αν και καθυστερημε χρονια πολλα mr. Χαρυ!
Πολυχρονος!!
[IMG]http://a1.vox.com/6a00bf76d0a9b7438300e398bc3fc10001-500pi[/IMG]

Mad_Hatter → Zoro
To σκεφτομε εδω και καιρο το berserk, μαλλον για μετα την εξεταστικη.
Btw σε κανα msn θα σε δουμε εσενα?

Black Rock → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;402736]
On other news...
TEA PWNS EVERY OTHER DRINK IN THIS UNIVERSE.
[/QUOTE]
I officially love you now! :awww:

spartankid → Kamen Tantei Zura
ta vlepw ola galazia allaksa codecs ebgala evala tpt dustixws :(

Zoro → Mad_Hatter
Heh, you got the right man για συζητήσεις (soon)! Πέτυχα και το τελευταίο post σου και είδα για Sasuke done right, για να το λες και συ πρέπει να είναι όντως imba ο τύπος. XD
Πάντως μιας και λέμε για σκοτεινό, σφαξίματα με παιδιά και μη και κυρίως πυκνά hiatus, το Berserk manga πότε λες να το πιάσεις; Έχει όλα αυτά που είπες + είναι seinen και με τέλειο σχέδιο. :P

Mad_Hatter → Zoro
Ναι, ειδικα στο τελευταιο arc σφαζουν παιδια με μπαλταδες.
Το μονο αρνητικο περα απο το σχεδιο ειναι πως ο mangaka κανει συχνα πυκνα hiatus.
Read it asap, προσφατα το τελιωσα και θελω κοσμο να το συζηταω :P

Zoro → Mad_Hatter
Αχά, πάντως είχα ακούσει από φίλους ότι είναι πολύ σκοτεινό, κι ας μην του φαίνεται από το σχέδιο. Μιας και με ψήνουν κάτι τέτοια θα του δώσω μια προσπάθεια το συντομότερο... προς το παρόν με το FMA την έχω καταβρεί πάντως, rly nice shonen indeed.

Mad_Hatter → Zoro
ah, με παιδευεις οταν μου λες να κανω καταταξεις, αλλα για μενα ειναι σε επιπεδο OP η εστω ελαχιστα πιο κατω.

Mad_Hatter → Strange Loop
heh ολλες οι δραστηριοτητες του forum πρεπει να παγωνουν την ιερη ωρα της μπαλας xd

Zoro → Mad_Hatter
Χαχ, νομίζετε με πιάνετε αδιάβαστο, κύριε Rin; :tensai:
Το έχω υπόψιν εδώ και πάρα πολύ καιρό (σκέψου το anime το κατέβασα το προηγούμενο καλοκαίρι :hahaha:, ενώ το manga πριν μερικούς μήνες), αλλά τι να κάνουμε, είμαι πιασμένος με το FMA αυτή την περίοδο, προχτές τελείωσα το πρώτο (anime) και μπορώ να πω ότι χαίρομαι που το ξεκίνησα πρώτο, νομίζω θα το εκτιμήσω πιο πολύ έτσι, χώρια που μου φάνηκε πολύ καλό σαν εισαγωγικό στον κόσμο της σειράς... in any case άκουσα είχε πολύ filler μέσα αλλά πραγματικά έγινε υπέροχη δουλειά, έτσι πρέπει να είναι όλα τα fillers (φυσικά να αναμένεις σεντόνι κι εκεί κάποια στιγμή :P).
Παρακολουθώ το Brotherhood από χτες λοιπόν και αφού υποτίθεται είναι και καλύτερο από το πρώτο προβλέπω marathon αυτές τις μέρες (όσο το επιτρέπουν οι εξετάσεις πάντα :calm:).
Το HxH σε τι επίπεδο το βάζεις πάντως; OP, FMA ή πιο κάτω; :P

Strange Loop → Mad_Hatter
Μη βαζεις ασχετα stuff στο guess who ,οταν εχει μπαλα..
ετσι εχουμε καταντησει..
[spoiler][youtube]MrtPxpkFxEs[/youtube][/spoiler]

Mad_Hatter → Zoro
σταματηστε να γραφετε σεντονια για το fairy tail Κυριε Zoro και τρεχτε να διαβασετε το [URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/42"]HunterxHunter[/URL]
Very strongly recommended.