Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[url]http://www.youtube.com/watch?v=TlWY0dD1FK4[/url]
Jun 22 2010 16:37
Photo

laraska → 6Greed9

ειναι παλιο΄ δεν θα σου προσφερει κατι που δεν δει απο αλλου ...
Jun 22 2010 16:36
Photo

Jorg → Vagelio

Εννοω καλος ο καινουριος master αλλα τον Ciel δεν το φτανει XD.
Jun 22 2010 16:25
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

χμμμ... και εμείς ας τα λέμε καλά. καήκανε λίγο αλλά θα κάνουμε release πριν φύγουμε. γιατί; έχει πρόβλημα το πρόγραμμα που τα παίζεις;
Jun 22 2010 16:18
Photo

KaiVagelio

Nice! Και ακόμα δεν αρχίσαν οι διακοπές ;D βλέπω άρχισες δυναμικά!!
Jun 22 2010 16:11
Photo

6Greed9 → laraska

θα ψαχτω ^^ τωρα κατεβαζω το devilman,καθως παλιοτερα ειχα διαβασει πως αρεσει πολυ σε εναν μουσικο που μου αρεσει (Danzig) αλλα και επειδη γενικα ακουω κ βλεπω καλα πραγματα γι'αυτο.
Jun 22 2010 16:04
Photo

VagelioKai

Συμφωνω, κι εγω εχω πετυχει καμποσα ανιμε για τα οποια ειχα ακουσει ενα σωρο πραγματα τυπου "ειναι must" "κορυφαιο" "δειτε το αλλιως δεν μπορειτε να αποκαλειτε τον εαυτο σας anime fan" και τα τσεκαρα. Τα μισα απο αυτα ηταν overrated ή δεν ηταν στα γουστα μου Τ^Τ, ενω ταυτοχρονα εχω πετυχει μερικα τα οποια θαβονται απο τις κριτικες αλλα δεν ειναι ασχημα (ή δεν αξιζουν θαψιμο). Παντως με τον καλο η με τον κακο τροπο τα review προοθουν αγρια.... Υare yare, πρεπει να ειναι off, Μου στελνει μονο με 25 kbs. Χαλαρα, που θα παει, θα κατεβει... Για τωρα θα λιωσω λιγο στο moribito το uraboku και το hellsing :awww:
Jun 22 2010 15:44
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

ας τα λέμε καλά με τα αιώνια φώτα πώς πάει έχω κανένα δίμηνο να δώ anime γιατί δεν μπορώ να δώ βίντεο και έχω μείνει πίσω
Jun 22 2010 15:43
Photo

Vagelio → Jorg

O "νεος"? Γκουχ γκουχ, "yes, your highness"....
Jun 22 2010 15:38
Photo

laraska → 6Greed9

αυτα ειναι τα κατ'εξοχην seinen. μαζι με το berserk // βαλε και το monster, αυτο και τα δυο στο προηγουμενο ποστ ειναι του ιδιου δημιουργου . ψαξε τον ...naoki urasawa με το ονομα. δεν υπαρχουν αλλα seinen που να αξιζουν .
Jun 22 2010 15:29
Photo

6Greed9 → laraska

θα τα τσεκαρω καποια στιγμη θενξ =] γενικα ψαχνω πλεον κυριως seinen τιτλους καθως τα περισσοτερα shonen με εχουν απογοητευσει :P
Jun 22 2010 15:17
Photo

HelenGreece4ever → AmiRyuuzaki

Ναι, ξέρεις ο Hitsugaya (έτσι γράφετε) είναι από τους αγαπημένους μου και λίγες μέρες πριν έκανα το προφίλ μου να είναι με την αγαπημένη μου από το mermaid melody, την Rina, και κάτι άλλο, αν ξέρεις την αρχηγό από την 4η ομάδα του gotei 13 στο bleach, αυτή που κάνει την φωνή της στα Ιαπωνέζικα κάνε την φωνή της Sailor Mercury. και εγώ μέχρι τώρα ξέρω μόνο ένα site για να κατεβάσεις επισόδια mermaid melody, αλλά δεν έχουν τόσο καλη ποιότητα και δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρεις όλα, ειναι ένα site που λέγετε aimini και έχει και τραγούδια και εικόνες, δεν ξέρω κανένα άλλο, αλλά άμα βρω θα σου πω:ureshii:
Jun 22 2010 14:54
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

cool!!!
Jun 22 2010 14:46
Photo

karkas → D.Dragon

D.Dragon είσαι θεός XD Είδα αυτές τις μέρες τα Sex Drive και The New Guy, και από 'δω και πέρα θα σε έχω απ'τους πρώτους στη λίστα για προτάσεις ταινιών! Μου άρεσαν πάαααρα πολυ, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα και ειλικρινά δεν ξέρω πως να ανταποδόσω! BTW τώρα θα δω τα Old School και Hot Tub Machine, για άλλη μια φορά είσαι τοπ! Respect!
Jun 22 2010 14:45
Photo

ice_hime → FallenSpiritGR

woman >_<
Jun 22 2010 14:23