Community Status Updates

Black Kaiser → stark-sama
Uhmm...ναι εγώ αυτήν την στιγμή μπαίνω κανονικά. Γενικά για το αν κάποια site είναι "down" ή είναι δικόσ ου πρόβλημα μπορείς να ελέγχεις απο αυτήν την σελίδα :
[URL]http://downforeveryoneorjustme.com/[/URL]

insanemuffin → The Tragic Prince
ναι δεν ειναι τπτ σπουδαιο,αλλα εχει πλακα!καλα ,δν ξερω αν θα μπορουσαν να φτιαξουν κατι καλυτερο,με την εννοια οτι ειναι απλα ενα fighting game.αλλα για το wii ειναι το τελειο παιχνιδι XD.ειδικα αμα παιζεις μαζι με αλλους πορρωμενους χαχα

Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Yes sir. You must continue Noblesse :P
Προχώρα το και θα δείς για που αλλού είναι οι βρυκόλακες. Εσένα πιστεύω θα σου αρέσει. Έχει μέσα στοιχεία... Continue and you will see :P

Strange Loop → Mad_Hatter
Dicks Blue.
Καλυτερα γιατι δεν την παλευω αν εχω και αλλο εβδομαδιαιο manga να διαβαζω. Δεν ειμαι πολυ του διαβασματος σε pc. Το ανιμε το απολαυσα περισσοτερο και ειδικα τα OVA που ειχαν και βελτιωμενο animation.
Aντε να τελειωσει αυτο το arc και να δουμε καμια ανακοινωση για την συνεχεια των OVA και τιποτα αλλο

The Tragic Prince → insanemuffin
To judgement ειναι λιγο κατω απο το μετριο αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι καλυτερο απ οτι περίμενα και διασκεδαστικό. (Ναι δεν μπορούσα ν αντισταθώ και το έχω αγοράσει XD)

insanemuffin → The Tragic Prince
μ αραισει κ εμενα το οrder of ecclesia,τελεια κ η Shanoa..ο Soma ειν απο τους καλυτερους βασικα,μ αραισει ολο αυτο το darkness-light fighting XD πρεπει να ηταν γαματο το cosplay !:D
ε ναι νομιζω ειναι φανερο οτι του εχω μια αδυναμια χαχα
μ αραισει κ ο Leon Belmond ap t Lament of innocence,και η Renard
απο παιχνιδια μ αραισουν το lament,rondo,sotn,aria,dawn
ασχετο εχεις παιξει το Judgment?εχει βγει μονο για wii ,και το design των χαρακτηρων εντελωσ διαφορετικο,αλλα πρεπει να πω οτι ειναι πορωση XD

johntheo95 → matassos
δικιο εχει ο Kenny αν και παλι ειναι θανατηφορα:nbleed:ευχαριστω για το προηγουμενο λινκ:nod2:μπορεις να στειλεις να λινκ και απο την τωρινη σου pic?:congrats:

monkey d luffy → FallenSpiritGR
φιλε ειμε καινουριος στον χορο του ανιμε και δεν κσερω ρε ς μηπως μπορεισ να μ πεις τι γινεται στα ανιμε παρτυ ρε ς τι μουσικι πεζει και τετια φαση γιατι σκεφτομαι να ερθω α αν δεν ντιθω πειραζει σε παρακαλω την απαντηση ς στειλτεινα σε private message tnx

Mad_Hatter → Strange Loop
Ετσι, hisoka/HxH :respect:
Το γκαστρωμα με τα hiatus να μην ειχε ο Togashi μονο......

Mad_Hatter → Zoro
Λολ τι σχεση εχει ο Guts με τον Naruto?
Και φυσικα ειμαι fan του Guts xd

AmiRyuuzaki → HelenGreece4ever
thanks για το site :D εμενα απο mermaid melody μεχρι εκει που εχω δει μου αρεσει η Luchia... εσυ τα εχεις δει ολα τα επισοδια?? ειναι πραγματι μερικα που δεν τους εχουν βαλει υποτιτλους????

Jorg → Deedee
D.Gray-man *check*
FMA *check*
Awesome set *check*
Awesome profile *check*
Welcome :ureshii:!!!