Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → stark-sama

Uhmm...ναι εγώ αυτήν την στιγμή μπαίνω κανονικά. Γενικά για το αν κάποια site είναι "down" ή είναι δικόσ ου πρόβλημα μπορείς να ελέγχεις απο αυτήν την σελίδα : [URL]http://downforeveryoneorjustme.com/[/URL]
Jun 23 2010 05:10
Photo

shihou-chan

[COLOR=magenta]:awww:Doooooomooooo!!!!!!!!![/COLOR]
Jun 23 2010 01:48
Photo

insanemuffin → The Tragic Prince

ναι δεν ειναι τπτ σπουδαιο,αλλα εχει πλακα!καλα ,δν ξερω αν θα μπορουσαν να φτιαξουν κατι καλυτερο,με την εννοια οτι ειναι απλα ενα fighting game.αλλα για το wii ειναι το τελειο παιχνιδι XD.ειδικα αμα παιζεις μαζι με αλλους πορρωμενους χαχα
Jun 23 2010 01:43
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Yes sir. You must continue Noblesse :P Προχώρα το και θα δείς για που αλλού είναι οι βρυκόλακες. Εσένα πιστεύω θα σου αρέσει. Έχει μέσα στοιχεία... Continue and you will see :P
Jun 23 2010 00:52
Photo

Strange Loop → Mad_Hatter

Dicks Blue. Καλυτερα γιατι δεν την παλευω αν εχω και αλλο εβδομαδιαιο manga να διαβαζω. Δεν ειμαι πολυ του διαβασματος σε pc. Το ανιμε το απολαυσα περισσοτερο και ειδικα τα OVA που ειχαν και βελτιωμενο animation. Aντε να τελειωσει αυτο το arc και να δουμε καμια ανακοινωση για την συνεχεια των OVA και τιποτα αλλο
Jun 23 2010 00:35
Photo

The Tragic Prince → insanemuffin

To judgement ειναι λιγο κατω απο το μετριο αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι καλυτερο απ οτι περίμενα και διασκεδαστικό. (Ναι δεν μπορούσα ν αντισταθώ και το έχω αγοράσει XD)
Jun 23 2010 00:35
Photo

insanemuffin → The Tragic Prince

μ αραισει κ εμενα το οrder of ecclesia,τελεια κ η Shanoa..ο Soma ειν απο τους καλυτερους βασικα,μ αραισει ολο αυτο το darkness-light fighting XD πρεπει να ηταν γαματο το cosplay !:D ε ναι νομιζω ειναι φανερο οτι του εχω μια αδυναμια χαχα μ αραισει κ ο Leon Belmond ap t Lament of innocence,και η Renard απο παιχνιδια μ αραισουν το lament,rondo,sotn,aria,dawn ασχετο εχεις παιξει το Judgment?εχει βγει μονο για wii ,και το design των χαρακτηρων εντελωσ διαφορετικο,αλλα πρεπει να πω οτι ειναι πορωση XD
Jun 23 2010 00:27
Photo

johntheo95 → matassos

δικιο εχει ο Kenny αν και παλι ειναι θανατηφορα:nbleed:ευχαριστω για το προηγουμενο λινκ:nod2:μπορεις να στειλεις να λινκ και απο την τωρινη σου pic?:congrats:
Jun 23 2010 00:21
Photo

monkey d luffy → FallenSpiritGR

φιλε ειμε καινουριος στον χορο του ανιμε και δεν κσερω ρε ς μηπως μπορεισ να μ πεις τι γινεται στα ανιμε παρτυ ρε ς τι μουσικι πεζει και τετια φαση γιατι σκεφτομαι να ερθω α αν δεν ντιθω πειραζει σε παρακαλω την απαντηση ς στειλτεινα σε private message tnx
Jun 23 2010 00:06
Photo

Mad_Hatter → Strange Loop

Ετσι, hisoka/HxH :respect: Το γκαστρωμα με τα hiatus να μην ειχε ο Togashi μονο......
Jun 23 2010 00:02
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Λολ τι σχεση εχει ο Guts με τον Naruto? Και φυσικα ειμαι fan του Guts xd
Jun 22 2010 23:34
Photo

AmiRyuuzaki → HelenGreece4ever

thanks για το site :D εμενα απο mermaid melody μεχρι εκει που εχω δει μου αρεσει η Luchia... εσυ τα εχεις δει ολα τα επισοδια?? ειναι πραγματι μερικα που δεν τους εχουν βαλει υποτιτλους????
Jun 22 2010 22:04
Photo

Deedee → Jorg

Thank you!! It's so nice to be here!:joyful:
Jun 22 2010 21:42
Photo

Jorg → Deedee

D.Gray-man *check* FMA *check* Awesome set *check* Awesome profile *check* Welcome :ureshii:!!!
Jun 22 2010 21:17
Photo

Tenshi → iristella

χαχαχαχα! Και πιστευω δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο!
Jun 22 2010 20:20