Community Status Updates

Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE]Δικέφαλος Αετός... oookaaaayyy, από πότε ο Kubo είναι Άρης; XD [/QUOTE]
Ehmmmm....ΝΟΤ Aris. ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ εννοείς, διάλεξε :P
Να σε ρωτήσω, έχεις account στο Bleach Asylum ?

Getekid → Black Rabit
Δεν πειράζει, αν έχεις διαβάσματα καταλαβαίνω:madtodeath:. Εγώ τελιώνω 25 οπότε είμαι τσίμα τσίμα:borednn9:. Να έρθει όποιος είναι εδώ αλλά ούτως ή άλλως σκοπεύω να ανέβω στο meeting:ureshii:. Πιστεύω εκεί θα είσαι..... Αν όλα πάνε καλά και λύσουμε κάτι θέματα διαμονής θα ανέβουμε σίγουρα με κάτι φίλους. Παίζει να μας φιλοξενήσει ένας φίλος φίλου αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Βιβλία Σέρλοκ Χολμς δεν έχω διαβάσει αλλά είμαι fan των κόμιξ του τα οποία είναι τρομερά!!!! Με τα βιβλία κι εγώ παλιά διάβαζα αλλά σιγά σιγά αραίωσαν:unlucky: (τουλάχιστον διαβάζω κόμιξ).
Και να δεις που το έλεγα να ψάξω τυχόν events otaku για όσο θα λείπω:oo:. Εγώ θα είμαι εκεί από 13/6 μέχρι 20/1/2011 και το ψήνω άγρια να παρευρεθώ σε τυχόν cosplay στην Αγγλία (το κομμάτι της Ιρλανδίας που θα βρίσκομαι ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο). Αχ:if:, γιατί με πορώνεις ακόμα περισσότερο, γιατί;

Kamen Tantei Zura → spartankid
το είχε πάθει και η αδερφή μου κάποτε αυτό, αλλά τα έβλεπε σε άλλο χρώμα. σε πράσινο~ την ρώτησα πως το έλυσε το θέμα αλλά δεν θυμάται, αν θυμηθεί θα σου πω :)
κρίμα όμως :( πολύ σπαστικό όταν γίνονται τέτοια.

Black Rock → Kenny
[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/551/chibi.gif[/IMG]
δώρο για να μην βαριέσαι εκεί

Black Rock → Kenny
Αν θέλετε να ξέρετε κύριε στατιστική και λογισμό τα πέρασα με 9. Δεν νομίζω οτι έλιωσα παίζοντας παιχνιδάκια για να καταφέρω αυτό. Και αμάν πιά αυτο το Touhou ξινό θα μου το βγάλετε στο τέλος!

demonicMC → Phantom Duck
Ελα φιλε μου καλησπερα. Σκεφτηκες καθολου την αιτηση που σου εκανα? Προς ενημερωση αν δεν το ξερεις ειμαι ο shadegr απο την eclipse...
edit: γραψε λαθος και εκει demonicMC ειμαι σορρυ...

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → unagi
Οοο unagi!!Φαίνεται όντως πολύ ωραία η ταινία απο το trailer που είδα τουλάχιστον(βασικά επειδή αυτοί είναι ωραίοι!!:hahaha:)Τέλεια!!Θα την δω(μόλις τελιώσω με τις εξετάσεις μου:unlucky:)Έχω να δω και την άλλη που μου είπες!!Ι CANT WAIT!!XDD
Πωπω τώρα πρέπει και εγω οπώσδηποτε να σου βρω καμιά καλή να σου προτίνω!!Θα βρω που θα μου πάει!!:ureshii:
ΆΠΕΙΡΑAA ARIGATOUU!!^-^

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sakura!!!
:hi: Sakura!!!Arigatou για το friend request!!^-^
Τέλειο το avatar σου!!:awww:

Kakashinote → aniothila
gia to gh metallica kserw ena magazi sto hrakleio athinwn pou logika tha to exei. an meneis athina vevaia.

Black Rabit → Getekid
Δυστυχώς εγώ δε θα μπορέσω να έρθω γιατι τελειώνω στις 28 τελικά :damn: αλλά και από τα άλλα παιδιά δεν έχω ακούσει τίποτα. Αν είναι να έρθει κάποιος πάντως αυτός θα είναι ο Παναγιώτης (Hawk-eye) ή η Κωσταντίνα (Riku ffX).
"You know my methods, Watson!"...αχ Sheeeerlock!!!
Τέτεια βιβλία διαβάζεις; Μυστηρίου; Το θέλω πολύ να ξαναπιάσω τα εξοσχολικά!Μου λείψανε!Παλιά ήμουν πάντα με το κεφάλι μέσα σε ένα!!:drink:
Έτσι σε θέλω!!!Ενθουσιασμένο!!!Εκμεταλεύσου στο έπακρο αυτήν την εμπειρία!
Σίγουρα θα έχουν πολλά πολλά πράγματα!!!:awww: Go Go Goooooo!!!!:fromabove:(σε κλώτσισα να πας πιο γρήγορα!kukukuku~!!!!)
Όσο για ταξίδια...έχω και εγώ νέα!!!Έκλεισα tickets για Αγγλία εχθές!!!!:yahoo:Θα πάω μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη για 2 εβδομάδες!....καιιιιιιιιι μάντεψε τι event θα πετύχω!!!--->[url]http://www.hyperjapan.co.uk/[/url]
Είμαι άπειρα ενθουσιασμένη!!!:x3:

Anelis → Strange Loop
[url]http://graphjam.files.wordpress.com/2010/06/funny-graphs-predictable-little-government-regulation-bp-oil-spill-damaging-our-childrens-future-global-warming-economic-debt-lady-ga-ga.png[/url]