Community Status Updates
Yotsuba-chan → Zentsugi
Η αλήθεια ειναι και εγω σε πρωτη μοιρα τα ειχα γι αυτο και τωρα τρεχω και δεν φτανω με την σχολη. Αληθεια, σε τι σχολη εισαι;
Και ναι, λολ, τα εχω κανει αυτα τα πηγαινε-ελα για πρωην. Αλλα ηταν μακροχρόνια σχεση οποτε νομιζω πως καπως δικαιολογείται. :Ρ
Nov 11 2011 03:53
Putin → Mad_Hatter
Ότι είναι αναξιόπιστα ισχύει, πρέπει να είχα πει παλαιότερα πως ωμό 236C δεν τρώει κανείς πλέον.
Μπορείς όμως να κάνεις το ίδιο combo από counter 5DD, για λίγο λιγότερο ντάματζ.
Κανονικά μετά από non-ch 5D μπορείς να κάνεις link μόνο το 236B, αλλά γενικά αλλάζουν τα πράματα με counters, fatals, crouchers, air hits και λοιπά.
Fighters are deep brah!
Nov 11 2011 01:10
Zentsugi → Yotsuba-chan
Ωωω ναι, once you get on that train, it's hard to get off. Μια απο τα ιδια και γω, και το πρωι εχω εργαστηριο στις 11. Δηλαδη ειτε θα κοψω στη μεση τον υπνο ειτε δεν θα τον κοψω γιατι αν κοιμηθω μετα τις 8 δεν προκειται να σηκωθω να παω, ασε που δεν δικαιολογουνται και απουσιες.
Χαχα βασικα εμεις θα επρεπε να ντρεπομαστε που δεν ειναι τα anime σε 2η μοιρα, αλλα η σχολη και λοιπα, αλλα θα το δεχτω γιατι τι να κανουμε τα αγαπαμε :D . Ναι σε καταλαβαινω, ειναι λες και ζουμε σε καμια απο αυτες τις χωρες που εχει 6 μηνες νυχτα...
Ετσι πρεπει να ειναι με τους φιλους, λιγοι και καλοι. Ποτε δεν ημουν απο αυτα τα τερατα της παρεας, που τους πρηζουν 25 ωρες το 24ωρο για καφεδες και λοιπα. I like to keep it moderate.
Και μια απορια: Πηγαινοερχοσουνα Θεσ/νικη- Αθηνα για εναν πρωην? 5-6 ωρες δηλαδη? Αν ειναι δυνατον. Αν και ενταξει η Θεσσαλονικη ειναι πραγματι μια πολυ ωραια πολη. Αν και ειναι το συναισθημα οτι ειναι μια πολυ καλη πολη να ζεις αλλα οχι να φοιτεις (κυριως γιατι ξοδευεις περιουσιες και ωρες στη μετακινηση).
Nov 11 2011 01:01
Kamui → Kamen Tantei Zura
Ειλικρινά δεν μπορώ να σταματήσω να τον κοιτάζω και να θαυμάζω την τελειότητά του.
Κοίτα γένι, κοίτα κότσος, κοίτα φινέτσα!
Σώμα γέρασμένο απο το κάματο, αλλά μες την ευκαμψία, και πνεύμα ακλόνητο και γεμάτο θέληση για διδασκαλία και μετάδοση πολλών εμπειριών!
Αχ!Αυτός είναι ο έρωτας...
Nov 11 2011 00:07
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha! Ετσι, αν δεν την χρησιμοποιείς ποτέ γιατί να τη θυμάσαι ότι υπάρχει? xD
Kαλά ναι! Είναι πολύ ενδιαφέρον και όντως περίμενα να έχει κάνει κάτι αυτός αλλά έτσι...? Τσ τσ τσ! Άσχετο αλλά εμένα μ'αρέσει ο disgruntled barman! :3
Nov 10 2011 22:47
Botsun → Kai
Χμμ....
Καλή ιδέα,θα την δοκιμάσω,αν και στα ακουστικά,τουλάχιστον στο Ν5,μιλάνε πολυ αργά,σε σημείο που για να μην απαντήσεις σωστά θα πρέπει να είσαι τελείως αφηρημένος.Αν θες μπορώ να σου στείλω ένα δείγμα για να καταλάβεις το επίπεδο.
Ουαου,σε ποια ομάδα είσαι ;
Nov 10 2011 22:45
Kai → Botsun
Έχω την εντύπωση όταν αν τα προσέξεις λίγο καλύτερα θα σε βοηθήσουν στην συνέχεια.
Είμαι σε ομάδα που μεταφράζει άνιμε από αγγλικά σε ελληνικά και πολλές φορές χρειαζόμαστε έξτρα πράγματα για μετάφραση, όπως manga και εργαλεία τύπου EUdict. Για να χρησιμοποιήσεις το δεύτερο (romaji>english) πρέπει να ξεχωρίσεις τι ακούς και αυτό βοηθάει στην εκμάθηση κάποιων λέξεων. Υποθέτω πως θα έχετε listening στα tests οπότε ίσως σε βοηθήσει να βλέπεις τίποτα OVA με απλό λεξιλόγιο raw πότε-πότε και να ψάχνεις λέξεις που δεν μπορείς να θυμηθείς, δεν έχεις μάθει ακόμα.
Nov 10 2011 22:39
Botsun → Kai
Κατάλαβα,εγώ είμαι στο N5,αλλά δεν μπορώ να πω πως τα anime με βηθούν στο listening,καθώς χρησιμοποιούν πολυ την αργκό....
Άχρηστη πληροφορία της ημέρας:
Στο thread,εβαλα το kanji για το αριστερά και まっすぐ σημαίνει ευθεία.
Nov 10 2011 22:34
Kai → Fallen_Mpougatsa
Of course! Πολύ καλό! Ρε συ, φαινόταν ότι ήταν χτυπημένος ο τύπος αλλά είδες και το ημερολόγιο; Απορώ πώς είχαν καταφέρει και είχαν καλύψει το θέμα τότε. Μ' αρέσει αυτό το Arc.
You can always stalk me better [url=http://myanimelist.net/history/Fukkatsu]here[/url], kakaka.
Nov 10 2011 22:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άσε εδώ εμείς το καταλάβαμε αμέσως αυτή ακόμα αναρωτιέται...?
Άσχετο, αλλά το διάβασες το Yakumo το καινούργιο έτσι?
Nov 10 2011 22:31
Kamen Tantei Zura → Kamui
Greetings. Είδα το παρακάτω gif και σε θυμήθηκα. Επικός γέρος.
[img]http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2011/029/9/e/no_1_by_taiyangguodu-d38cmex.gif[/img]
Nov 10 2011 22:30
Kai → Botsun
Ε, όχι δεν κάνω, αλλά βλέποντας άνιμε όλο και κάτι έχω μάθει κι εγώ. Μερικές λέξεις, εκφράσεις και προτάσεις μπορώ να τις καταλάβω αν είναι πολύ συνηθισμένες.
Nov 10 2011 22:30
Botsun → Kai
xaxaxa!
Τώρα το είδα! XD
Αντί για δεξιά,γιατί δεν το πάει καλύτερα まっすぐ、μπας και δούμε καμιά μαχη της προκοπής....
Κάνεις Ιαπωνικά ;
Nov 10 2011 22:28
Kai → Fallen_Mpougatsa
Yup. Προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερο ν' αφήνανε την πλοκή στα χέρια του. Μια χαρά σειρά θα μας έβγαζε. Μου άρεσε κι εμένα η ιδέα, αν και λίγο χλωμό το κόβω.
Εδώ η Saber δεν κατάλαβε τον Lancelot! Σοβαρολογούμε; Ούτε από τις κινήσεις;
Nov 10 2011 22:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed