Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Lol, κάτι σε παλιοπετούγια, μωρή μπιγκόνια κλπ...δεν ξέρω αν τα ζεις ακούσει ποτέ! :3 Ωωωω! Σοβαρά? Άντε! ^^ ΟΚ! Το επόμενο κεφάλαιο θα στο στείλω, τι στο καλό, δεν είναι και τίποτα διαφορετικό. Ω, ευχαριστώ και πάλι και για τη σκέψη!
Nov 11 2011 17:37
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Begone φάση; Λοιπόν, το επόμενο κείμενο πριν το ανεβάσεις καν' το πάσα εδώ. Αρκεί να μου 'ναι γνωστή η θεματολογία, αλλιώς δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ.
Nov 11 2011 17:22
T^T I know...I'm trying to work on it...B-b-b-but it's too big to rerea it on my own...Και μην τη λες καλέ μπιγκόνια, με θυμίζει βρισιά! xD
Nov 11 2011 17:10
Zentsugi → Yotsuba-chan
Ααα highschool sweethearts.. Ε ειδικα σε αυτη την ηλικια δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα αυτες οι καταστασεις.
Ναι η αληθεια ειναι οτι η σχολη ειναι ψιλοπαλουκι. Ειδικα για τη βαση που εχει. Εγω δεν εχω προβλημα να τα παρακολουθω, απλως δεν ειμαι απο αυτους που θα κατσουν ευκολα να διαβασουν δυστυχως :/
Ειναι και 5 χρονια..
Για το ν+2 δεν ξερω, μιας και στο τελος αυτης της χρονιας (2011-2012) θα εχω συμπληρωσει 2 ετη σπουδων, απ' οτι ειδα νομιζω ισχυει ακομη το 2ν. Δηλαδη 10 χρονια.
Ε τι νοημα εχει να τα σκεφτομαστε ολα αυτα? Αφου το 2012 θα ερθει το τελος του κοσμου :P
Nov 11 2011 16:50
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Κοίτα, το θέμα με τη μπιγκόνια δεν είναι η εξέλιξη, που την πας καλά, ούτε η ιδέα, που δεν είναι κάτι που θα με τράβαγε, αυτή η ρομαντικούρα, αλλά την κάνεις ενδιαφέρουσα. Εκεί που μου χτυπάει είναι στις λεπτομέρειες, στις υπερβολικές περιγραφές και στο ύφος της γλώσσας. Καλή ιστορία και ροή, που αξίζουν καλύτερο κείμενο.
Nov 11 2011 16:24
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha ha, αγάπη με τη βιβλιοθήκη...!
Ναι 11 στην Αριστοτέλους, εκεί που ήταν να πάρουμε τα λεωφορεία. Να ξέρετε εγώ θα πρέπει να φύγω κατά τις 3κ30...
Nov 11 2011 15:45
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
εχασες που δεν ηρθες χθες, οχι οτι καναμε και τιποτα το ιδιαιτερο περα απο κανα δυο καφριλες αλλα, ειχε την φαση του..
τελικα αυριο στις 11 στην πλατειο αριστοτελους θα συναντηθουμε??(παρεπιπτωντως λατρευω την βιβλιοθηκη, ειμαι εδω απο τις δωδεκαμιση που σηκωθηκα και εχω ψιλολιωσει, αν δεν βγω εξω το απογευμα μαλλον εδω θα την βγαλω ολη μερα....)
Nov 11 2011 15:37
Fallen_Mpougatsa → Kai
Δεν το ήξερα! Βγήκε η ταινία του YugiOh σε abridged απ'τον LittleKuriboh! Pfffff, πάνε δες την! Είναι φοβερή!
Nov 11 2011 15:25
Seriously? No I don't mind. Any improvement I'll take it! Και μην ξεχνάς πως είναι ακόμα τα πρώτα κεφάλαια...μετά πάει καλύτερα! xD
Nov 11 2011 13:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed