Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω άσε χάλια...
Καλά όπως και με την Jean D'Arc καταλαβαίνω. Ελπίζει αλλά δε νομίζει. Παρόλαυτα δε θα ήταν ΤΟ επικό plot twist αν έβγαινε έτσι?
Nov 10 2011 22:20
Kai → Botsun
[QUOTE=junpei;541920]
Also,[B]Hidari[/B] as cliché as ever.....[/QUOTE]
Όντως, Botsun. Δεν λέει να το πάει λίγο δεξιά για αλλαγή. XD
Nov 10 2011 22:20
Yotsuba-chan → Namida
Ναι ναι γνωρίζω απο Azumanga xD. Να σου πω την αληθεια δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου παροτι ξερω οτι μαλλον θα μ αρεσει. :) Κατι αλλο εννοουσα απο που το βρηκες αλλα ενταξει, εσυ εισαι cool :) (ασ πουμε πως ειναι ενα site που κανει μια διαφημηση στη Yotsuba και.. αμ.. ειναι λιγο ιδιαιτερο. τεσπα :) )
Anoo~.. Να πω την αληθεια ειμαι λιγο μπερδεμενη με το Yotsubato. Ειναι on-going σωστα; Εσυ απο που το διαβασες και βγαζει καινουρια chapters εκει; Γιατι εγω το εχω διαβασει πολυ καιρο και ενω ειναι on-going δεν εχω πετυχει κανενα καινουριο =/
Nov 10 2011 22:19
Mad_Hatter → Putin
thanks, δε το πολυκαταλάβαινα απο τις περιγραφές στη google
έχω βρει κάμποσα combos που το θέλουν κυριώς για πάνω απο 3κ dmg
τώρα btw ξανάρχισα να παίζω, άρα είμαι rusty as fuck
τα combos poy arx;izoyn apo 236C κάπως αναξιόπιστα τα βρίσκω, μου τα έχουν κόψει πολλές φορές με Grab Νομίζω, αν και μου είναι αρκετά χρήσιμα μέχρι να μάθω τα πιο δύσκολα.
Nov 10 2011 22:10
Namida → Yotsuba-chan
Τι εννοείς πως το βρήκα; Αν εννοείς πως και το ξεκίνησα, νομίζω ήταν αφού διάβασα/είδα το Azumanga και έψαξα κάτι του ίδιου mangaka ή το αντίθετο, δεν θυμάμαι.
Manga έχω μερικά, όχι όλα, και τα αγοράζω σιγά σιγά. Το έχω διαβάσει όλο από scanlation.
Αν δεν έχεις δει/διαβάσει το Azumanga Daioh επιβάλεται! Δεν είναι ακριβώς στο στυλ της Yotsuba αλλά έχει πολύ γέλιο και κουλές καταστάσεις
Nov 10 2011 22:08
OdyMonaxos → Yotsuba-chan
Εξωτερικό ρε, εξωτερικό. Πραγματικά είναι τρελή αδικία να μην μπορούμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι με όνειρα κι ελπίδα κάτω. Γι' αυτό και έφυγα. Αν μπορούσες να φύγεις για κάπου αλλού, τι θα 'κανες;
Nov 10 2011 21:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ελεεινός δεν λες τίποτα. Είχα τρομάξει όταν έψαχνα και τον πέτυχα. Επίσης το πόσταρα το προφίλ μου πρώτα =_= αλλά...
ΥΣ. Βασικά νομίζω ότι ελπίζει και δεν νομίζει το παιδί. Ήθελα να τον ρωτήσω για το τελευταίο σχόλιο για τον Emiya, αλλά μετά βαρέθηκα. XD
Nov 10 2011 21:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Να σε πω κι εγώ κάτι τέτοιο νόμιζα αρχικά, ότι είναι κάποιος άλλος και μετά...είδα αυτόν. Πφφφφφ...
Καλά ρε συ τι ελλεεινός που ήταν στο άλλο το link έδωσες? Απαπαπα! Αλλά ναι, σιγά μην είχε...αυτή είναι η τύχη σου -και η δική μου δηλαδή-...
Nov 10 2011 21:52
Yotsuba-chan → OdyMonaxos
Oh, gomen, λαθος μου indeed.. Ναι.. η Misa-misa ηταν οντως ολίγον εριστική.. -.-
Ναι οντως, η δημοσιογραφια θεωριτικα δεν εχει κατι ασχημο (αν και εγω προσωπικα δεν συμπαθω ιδιαιτερα τα μμε, αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα) αλλα εχει γινει οπως εχει γινει καλως η κακως. Αν καταφερνες να γινεις ενας σωστος δημοσιογραφος θα σε παραδεχομουνα αλλα .. δεν το νομιζω. Μαλλον θα ήσουν ανεργος :3 Εκτος φυσικα αν μιλας για εξωτερικο, εκει δεν εχω ιδεα πως ειναι τα πραγματα.
Anyway, εγω δεν γνωρίζω απο αυτα, ποτέ μου δεν ασχολείθηκα και ούτε θα ασχολειθώ. Ο καθένας οτι του αρέσει (ούτε καν ορθογραφημένα και σωστά δεν μπορώ να μιλήσω xD)
Nov 10 2011 21:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Δεν φτάνει που έπεσα σχεδόν μέσα! Πριν στιγμήν είχα ηρεμήσει. Έλεγα, δεν μπορεί, δεν παίζει να εμφανιστεί, αβάσιμοι φόβοι και δεν ξέρω εγώ, απ' όλους τον Αλέξανδρο θα βουν που είναι ιστορικό πρόσωπο;
Κάνει εμφάνιση λοιπόν, τον βλέπω εκεί δυο μέτρα... Λέω οκ, από τις περιγραφές ξέρουμε ότι ο Αλέξανδρος δεν ήταν και ο πιο ψηλός άνδρας αυτό και ήμουν σε φάση "Μη μου το κάνεις αυτό, πες πως είναι ο Αίαντας."... Αλλά ΟΧΙ. ΟΧΙ, δεν μου την κάνανε την χάρη! Μου τον βγάλαν Αλέξανδρο. Αν πέσω ποτέ στις μαύρες τέχνες να ξέρεις ότι θα είναι επειδή ήθελα να κάνω βουντού σ' αυτόν που αποφάσισε να τον κάνει έτσι. Μια πιο νορμάλ εκδοχή δεν μπορεί να υπάρχει δηλαδή; ΜΙΑ μόνο. :roar:
I mean [url=http://myanimelist.net/character/8168/Alexander]SERIOUSLY![/url] Κι ας είναι φαντασίας.
Κι [url=http://myanimelist.net/anime/10112/Alexandros_no_Ketsudan]αυτή[/url] φυσικά δεν έχει υπότιτλους. :unlucky:
Nov 10 2011 21:48
OdyMonaxos → Yotsuba-chan
Ρε, δεν εννοούσα το φαινόμενο L-fangirlism, αλλά την ξανθιά καταθλιπτική γκοθού που έχει το δεύτερο τετράδιο και προτείνει στον Light να φάει τον L L-άχανο. Ήταν σα να μην μπορούσε να δώσει διάρκεια στην πλοκή.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί να μισεί κάποιος τη δημοσιογραφία. Τη σωστή τουλάχιστον, όχι αυτό το συρφετό πουροκαπνιστών στο Κωλονάκι που κοιτάνε την τσέπη και το γκαράζ τους.
Nov 10 2011 21:41
GhostPrince → Yotsuba-chan
ναι...εσυ πρεπει να κοντευεις κ για πτυχειο ε? ...αντε με το καλο ^^
εγω οακυ σε ενα καλοκαιρι τα χα δει τα OP, (ειχα φαει καψιμο)...τα naruto τα βλεπα λιγα-λιγα :P καλα μετα επεσε otakuness XDDD μα8αινεις και ιαπονικα εσυ ετσι? (καπου πρεπε να πεσε το ματι μου χτες...σε καπιο post σου) xDD u lucky girl :P
εγω παλυ μετρια φαση...μαις κιολο το τμημα ειμαστε ψιλοκαμενοι με anime/manga/games xD αλλα ναι κιεγω απτους πιο ψαγμενους πρεπει να με :P
and...μονο 2?? xD ;o υπαρχει πολυς ψαγμενος κοσμος στο φορουμ γενικα παντος....και don't worry 8α μας φτασεις....η αρχη ειναι...αν σε φαει η πορωση, πιος σε βρησκει μετα :joyful:
και αστα, καπως οτι να νε φαση ακουγεται, αλλα νταξει λιγο ξενυχτι δν βλαπτει :hot::ureshii:
τι αλλα? βλεπεις τπτ καλο αυτο το καιρο? ;)
Nov 10 2011 21:39
Yotsuba-chan → iristella
Arigatou~! Θα εκμεταλευτω την καλη σου θεληση και θα ρωτησω όντως όταν θελήσω κατι ^.^ <3 Καλως σας βρήκα λοιπον. Ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενη απ οτι περιμενα (πρωτη φορα γραφομαι σε forum) good work :3
Nov 10 2011 21:38
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Ειλικρινά ελπίζω όλα αυτά τα firearms να μην καταφέρουν να επηρεάσουν το παιχνίδι.[/QUOTE]
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν είδε το προηγούμενο. [SPOILER]Νομίζει πως δε θα αποφασίσει το παιχνίδι ο Kiritsugu! xD[/SPOILER]
Και τι λες? Δε σε προειδοποίησα για τον Αρκουδέξανδρο? Δε μπορούσα να σε δώσω και spoiler κανονικό αλλά προσπάθησα να σε προετοιμάσω (FAI-->in self-defence επειδή φοβάται το πως μπορείς να της το φέρεις αυτό μετά xD)
Nov 10 2011 21:38
Kai → Fallen_Mpougatsa
Yup, βέβαια κοντεύανε να "πλάσουνε" τον Enma αλλά λεπτομέρειες τώρα. Και με τα δυο την ώρα τους θα περνούσαν.
Yeaaaap, I couldn't help it.
Nov 10 2011 21:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed