Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha:
πλάθω κουλουράκια, με τα δυο(?) χεράκια
η Varia θα τα ψήσει, το σπίτι θα μυρίσει
Ελπίζω αυτό να σου έδωσε και την οπτική της σκέψης! xD Δεν το πιστεύω, Snape ε? Κι εμένα...:3
Nov 10 2011 21:32
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Το φαντάστηκα όταν σε είδα μέσα.
Επίσης... Η Varia όχι να ψήνει... αλλά να πλάθει κουλουράκια... lol και μόνο στην σκέψη.
ΥΣ. Up-to-date σε Fate/Zero. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν έβλεπα το καημένο το αγόρι μου ερχόταν ο Snape στο μυαλό.
Nov 10 2011 21:26
Yotsuba-chan → GhostPrince
Ναι το εχω και εγω αυτο το θέμα με τη σχολη αλλα εχω πλεον τοσα πραγματα να κανω (πτυχεια/σχολη κλπ) που αν δεν κοιμηθω κατα τις 5 δεν βλεπω ανιμε =/
Ναι, λολ, με τον ιδιο τρόπο ξεκίνησα και εγω (δεν ειμαι και τοσο καινουρια τοτε apparently ). Ερχεται ο Onii-chan μου (που ηταν 1ο έτος σχολης, εγω 1η λυκειου) και μου λεει (σαν χθες το θυμαμαι :Ρ ) ''Ρε, δεν μπορεις να φανταστεις τι εμαθα! Στο ιντερνετ εχει συνεχεια του ''Ντρεικ''! '' Και για περιπου 3 χρονια ομως εβλεπα μονο One piece το ζωο -.- xD Στη σχολη να ειναι καλα οι καλες παρεες έμαθα το otakuness :3 Αλλα και παλι, θεωρουμαι pro φαντασου στη σχολη μου -.-. seriously... (2 ατομα γνωριζω μονο του επιπεδου σου rl ) Χαιρομαι που γνωρισα επιτελους κ αλλα στο anime.gr ^.^ Θα σας φτασω ρε, που θα παει! xDDD
Nov 10 2011 21:25
Putin → Mad_Hatter
Well δεν είναι τίποτα το περίπλοκο, απλά πατάς πάνω ή πάνω + μπροστά ή πίσω (δηλ. 8, 9 ή 7), ανάλογα το προς τα που θες να πηδήξεις, αμέσως μετά από κάποια κίνηση.
Απλά δεν είναι όλες οι κινήσεις j cancellable.
Αν μετά το jc θες να κάνεις j5D ξέρω΄γω, μπορείς να πατήσεις το D μαζί με το jump input, δε χρειάζεται να τα πατήσεις διαδοχικά.
Μόνο ένα legit λ combo που συμπεριλαμβάνει jc ξέρω, και δεν είναι και το καλύτερο για εξάσκηση. I'll just leave it here nevertheless.
236C>5DD>delay>6DD>back jc>j5DD>j2DD>jc>j5DD>j2DD>214D.
~3200 gamage αν θυμάμαι καλά, meter gain δεν έχω προσέξει.
Nov 10 2011 21:23
Yotsuba-chan → Namida
Ρε ναι.. よつば。 Αξια.. Εχω αγοράσει και τα 3 πρωτα τευχάκια :3 (να ναι καλα το amazon :3 ) Anooo~ , να ρωτησω πως βρήκες το よつばと;... -.-
Nov 10 2011 21:13
Yotsuba-chan → Zentsugi
Οχι εγω δεν εμπαινα σαν quest, απλα οτι googlara, τσουπ, μπροστα μου πεφτατε και συζηταγατε το θεμα. ^.^ Προσφατα αποφασισα πως μιας και δεν εχω πολλους φιλους και περναω πολλες ωρες στο σπιτι ας δοκιμασω το forum. :3
Ναι, αν περασεις απο Αθηνα πες, σοβαρα. :) Εγω πηγαινοερχομουν συχνα Θεσσαλονικη λογο ενος πρωην αλλα δεν νομιζω να ξαναπερασω συντομα για κανα λογο :3 Παντως μου λειπει η Θεσσαλονικη, πανεμορφη..
Εδιαφερον Epiloque (οχι πως δεν το περιμενα -.-') θα το δω συντομα. Αν και τελευταια ειμαι πολυ απασχολειμενη με σχολες/πτυχεια κλπ και εχς αφησει λιγο σε 2η μοιρα τα ανιμε =/. Ντρεπομαι λιγο που το λεω :Ρ Εξου και γτ ξενυχταω ^.^ Για να τελειωνω καμια σειρά
Ναι το ξενυχταω γενικα και γ αυτο την επομενη μερα στη σχολη δεν καταλαβαινω διαφορα ολοκληρωματος και παραγωγου απο την νυστα. -.- Εχω πολυ καιρο να κοιμηθω ενω εχει σκοταδι εξω xD Αλλα να, χθες κοιμηθηκα στις 5. Βελτιωση :3
Εσυ btw σπουδαζεις τπτ;
Also (teh game), ναι animedb χρησιμοποιω γενικα αλλα ξερεις, παλιες κακιες συνηθειες -.-. Το animelist τωρα το εμαθα απο σας <3
Nov 10 2011 21:07
Yotsuba-chan → OdyMonaxos
Ναι το καταλαβαινω αυτο με τα κοριτσακια και Death Note.. Μας τα εχουν πριξει λιγο με τον L. Επειδη καθεται σαν αναπηρος, εχει κυκλους κάτω απο τα μάτια και τρωει μονο γλυκα (τους θυμιζει την περιοδο τους φανταζομαι.. δεν ξερω -.-) Εμενα μου τη σπαει λιγο γιατι το έχουν θεοποιήσει και ολοι μιλανε για αυτο λες και ειναι το καλυτερο ανιμε ολων των εποχων. Κατα τα αλλα ομςσ, και παλι θεωρα πως ειναι αρκετα καλο και εχει ενδιαφερον πλοκη/θεμα και συγκρουση χαρακτηρων. Αλλα γουστα ειναι αυτα :)
Επισης, ναι, γραφω πιο αργα και απο τη σκεψη ενος φιλολογου γτ καταλαβες και μονος σου οτι αυτο δνε ειναι skype/msn/fb αλλα forum :) Και οχι δεν εχω msn/paparofb, εχω Skype. Μα λεω να φτιαξω ενα αλλο για το anime.gr οταν πλεον αποφασίσω να μην βαριεμαι τοσο ^.^
Τελος, λολ ναι, τοσο πιο λογικο η δημοσιογραφια (αν και ακομα μισητο -.-) Αλλα οτι αγαπάει κανεις.. Keep Working! Μας χρειαζεται ενας καλος δικτακτορας. Αλλα θα επιστρεψεις για να κατακτησεις την Ελλαδα η σε ενδιαφερει μια λιγοτερο κατεστραμενη χωρα? (Γερμανια πχ μιας και εισαι εκει) Παντως καλη επιτυχια στο δρομο της δικτακτοριας :3
Nov 10 2011 20:38
iristella → Yotsuba-chan
Mην ανησυχείς, εμείς γι αυτό είμαστε εδώ για να λύνουμε τις απορίες. Ότι θες ρώτα με. Καλώς ήρθες. :D
Nov 10 2011 19:43
GhostPrince → Yotsuba-chan
no prob :P I just got surprised :oo:
εγω να πω την αλη8εια, αρχισα να βλεπω ανιμε οταν ενας τυπος απτο school με πορωσε με το one piece (στη πρωτη λυκιου τωρα) και φυσικα αυτο που με κολησε τοτε ηταν το οτι ηταν το γνωστο σε ολους μας "ΝΤΡΕΙΚ" XD αν και στην ουσια αυτο κ το Ναρυτο εβλεπα τοτε μονο...απτη 2ρα λυκιου κ μετα αρχισε το μεγαλο καψιμο, αλλα np xD τωρα μετα απο 2-3 χρονια, δν νομιζω οτι ειναι κ τοσο παραλογο το ποσα εχω δειι :hihi2: νταξει μπορει να σε μικρη ακομα...αλλα No prob...8α την κολησεις την "αρωστια" κιεσυ, δεν μας γλιτωνεις :hihi2:
*kiddin, kiddin* xD
μικτος μιαπτα ιδια κιεγω...8υμαμαι τοτε κιγω καψιμο με τα yuu-gi-oooh, dragonball, dreik, και Καμπαμαρoυ φυσικα, φυσικα xD...τι ειχε πεσει τοτε....αλλα τοτε τα λεγαμε miki mouse :hihi2: που να ξεραμε κιεμεις :P
εγω παλυ καλα που χα μα8ημα στις 12 σημερα...γιατι αλιως δν 8α την παλευα...να σηκονομουνα νωρις...3++ κοιμη8ηκα :sigh2:
τι αλο? arigatou for da friend request...(με προλαβες) kono...kono...XDD
Nov 10 2011 19:42
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Καλό μάθημα. Με σκοτώνεις, άυπνο άνθρωπο, να πρέπει να μείνω ακόμα μισή ώρα ξύπνιος και να μην έχω τι να κάνω
Nov 10 2011 13:29
Fallen_Mpougatsa → manosfox
[QUOTE]xaxaxaxa
Naruto i choose You!!!![/QUOTE]
You mean "[B]Glowing ninja Jesus[/B] I choose You!!!"
Nov 10 2011 13:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed