Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Μα που τα βρίσκεις??? είδες, γι αυτό τον χρειάζομαι τον άτιμο τον beta. Κι αν συνεχίσεις έτσι, δεν τη γλυτώνεις, κάποια στιγμή θα στο ζητήσω! xD
Nov 11 2011 13:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, stalker με τα όλα σου! Ναι ε? Εγώ απ'την άλλη νομίζω ότι τους στοχεύει απλώς επειδή τον περιβάλλουν. Εξάλλου αν θυμάσαι κανένας δεν την ήξερε...
Nov 11 2011 13:27
Photo

Getekid → Yotsuba-chan

Καλά, αυτό ισχύει σε όλους μας... :P. Σκέψου κάθε φορά που πάμε στην Comicdom Con ευχόμαστε να είχαμε ένα 1000ρικο να φύγει όλο στα κόμιξ :hihi2:!! Εάν μπορείς και το αντέχεις τότε είσαι οκ, όσο κρατάς συνέχισε, το Magic είναι φοβερό παιχνίδι!! (Και ναι, στο Clannad πολύ κλάμα!!! :zetsubou:)
Nov 11 2011 12:30
Photo

Namida → Yotsuba-chan

Χα, χα, χα let me guess, όταν λες ιδιαίτερο site φαντάζομαι κάτι που να έχει να κάνει με yaoi (γιατί ασχολείσαι από ότι είδα). Αν και τα pairings στο Yotsuba είναι περιορισμένα (only 3 male characters). Εγώ το διαβάζω από [url=http://www.mangareader.net/132/yotsubato.html]εδώ[/url]. Chapters βγαίνουν αραιά και που, δεν ξέρω κάθε πόσο, οπότε το τσακάρω μια φορά το μήνα και αν έχει κάτι το διαβάζω. Το manga έχει κυκλοφορήσει από 2 διαφορετικές εταιρίες συν το scanlation. To scanlation Που είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο site ήταν το καλύτερο και δεν ξέρω αν ήταν ένα από τα 2 επίσημα ή κάποιο δικό τους. Στο scanlation κρατούσαν τα αυθεντικά ονόματα, ενώ στις επίσημες μεταφράσεις αλλάζουν λίγο κάποια πράγματα (π.χ. danboro έχει γίνει cardbot - ρομπότ από χαρτόνι). Αν δεν σε ενοχλούν αυτά, μπορείς να το διαβάσεις όλο από το link που σου έδωσα
Nov 11 2011 11:45
Photo

Kenny → Yotsuba-chan

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/1316386973869.jpg[/IMG] So, you're Yotsuba-chan... interesting, I daresay.
Nov 11 2011 11:36
Photo

OdyMonaxos → Yotsuba-chan

Οκ ρε, καλά ξεκουμπίδια. Τα λέμε και να τρως όλη την παπάγια σου :P
Nov 11 2011 11:08
Photo

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

λολ, ασε. -.-' με πηρε ο υπνος.. τωρα μπηκα για να απαντησε σε 1-2 και τη κανω συντομα... δεν εχω διαβασει και καθολου ιαπωνικα... τα λεμε απο κυριακη μαλλον τωρα :)
Nov 11 2011 10:58
Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Λολ, ναι το ξερω πλεον αυτο με την αποσταση. :Ρ Βασικα , ναι , θεμελια μαλλον υπαρχαν (ααααμ... τα είχαμε 6 χρονια και περασε για σπουδες εκει) μα υπηρξαμε και εμεις θυματα της απόστασης ^.^ Ναι δεν το ξανακανω για κανεναν λογο :Ρ Παλουκακι μοιαζει και η δικη σου σχολη.. Αντε, καλη αντοχη και με τον (ν+2) (νομιζω σε πιανει, σωστα; ) Αν και μικρος εισαι ακομα, δεν θα εχεις προβλημμα αν παρακολουθεις. ^.^ Παντως, yak, καθολου του γουστου μου σχολη, αν και παλι καλυτερα απο θεωριτικες επιστημες xPPPP
Nov 11 2011 10:55
Photo

Yotsuba-chan → Getekid

Ναι ασε, με πιανει μαλλον μου έχουν πει. Δε βαριεσαι, βλεπουμε. Πρεπει απλα να στρωθώ επιτέλους.Και ναι λολ, (ν+2)! θα επρεπε να ειναι, αυτο λεω ^.^ Ναι το clannad ειναι υπέροχο και εγω το είχα προτινει σε ναν φιλαράκο που όντως και αυτος το παράτησε στα πτωτα επειδοδια -.- Ειναι αριστουργημα παντως, αυτοι χανουν (λολ, ειχα ριξει ενα κλαμα με αυτο το ανιμε... :Ρ) Τελος, ναι το καταλαβαινω αυτο με τα χρηματα και το Magic. Γι αυτο το παρατανε ολοι. Μα εχω φίλους που εχουν μεινει σε Type 1 deck και δεν αγοραζουν πια γιατι δεν εχουν χρηματα αλλα παιζουν γιατι τους αρεσει. Εγω προς το παρον την παλευω ..:3 (εχω χαλασει πολυ χειροτερα σε μανγα και ανιμε stuff :sigh2:ετσι και αλλιως) Ακριβα χομπυ εχω.. ^.^' (και να ελεγες οτι εχω τα λεφτα να πεις ενταξει.. )
Nov 11 2011 10:47
Photo

OdyMonaxos → Yotsuba-chan

Ούτε 6 ώρες ύπνος; Πως μπορείς;
Nov 11 2011 10:36
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Ψιτ, Παοκτσάκι, το 1926 δεν είναι δίσεκτο. Βάλε την Καμέλια σε μέρα που να μπορούσε να 'χει γεννηθεί :P
Nov 11 2011 09:44
Photo

Zentsugi → Yotsuba-chan

Δεν εννοουσα αν δικαιολογειται ή οχι, αλλα επειδη ξερω (εκ πειρας) πως τα εξ αποστασεως δεν λειτουργουν στο τελος. Εκτος ισως αν ειναι για ενα μικρο χρονικο διαστημα ή υπαρχουν πολυ γερα θεμελια στη σχεση. I've been there too :/ Η σχολη μου ειναι μια περιεργη κατασταση. Λεγεται Διαχειρηση Περιβαλλοντος και Φυσικων Πορων (ΑΕΙ ειναι) αλλα επειδη υπηρχε σχεδιο για μετονομασια της σχολης σε τμημα Μηχανικων Περιβαλλοντος (Πολυτεχνειο) τα μαθηματα που κανω ειναι για το 2ο αντικειμενο. Τωρα για το τι διδασκομαι.. ενα θα σου πω, εχω στο δευτερο ετος μαθημα με ονομα Περιβαλλοντικη τοξικολογια και μεταλλαξιγενεση. Ο,τι και αν σημαινει αυτο. Αλλα περα απο την πλακα κανω κανονικα οπως στα πολυτεχνεια φυσικη χημεια και ολοκληρωματα και ετσι.
Nov 11 2011 08:47
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Κακακα, γι' αυτό το ανέφερα κι εγώ αγαπητή μου. Είδα ότι είχες κάνει login αλλά 0 updates. E, ο τύπος φαινόταν ότι είχε να κάνει κάτι από προηγούμενα κεφάλαια. Εμένα μου κάνει εντύπωση που κυνηγά και τους υπόλοιπους. Παίζει να μην την είχαν βοηθήσει ή να είχαν βοηθήσει να καλυφθεί η υπόθεση.
Nov 11 2011 08:42
Photo

Kai → Botsun

Άσχετα με το πόσο αργά μιλάνε, παραμένει εξάσκηση μιας και τα άλλα θα σου φαίνονται ακόμα πιο εύκολα. Και δε στέλνεις δείγμα πάντως. Δεν είναι ότι έχω να χάσω κάτι. XD Τόσο εντυπωσιακό σου φάνηκε για την ομάδα; Είμαι στους [url=http://eternallightsubs.niceboard.org/forum]ELS[/url].
Nov 11 2011 08:38
Photo

Getekid → Yotsuba-chan

Σε πιάνει;;; :OMG3: Νόμιζα ότι θα το εφάρμοζαν στους εισερχομένους αυτής της χρονιάς... Τι να πει κανείς... ίσως τουλάχιστον να την βγάλεις κάποια στιγμή, όχι σαν εμάς που θα μας πάρει κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό.... Πάντως δεν είναι (ν+2)! αλλά ν+2. Αν είχαμε (4+2)!=6!=3600 χρόνια δεν θα είχαμε παράπονο... [Math Joke :hihi2::hihi2:] Τέλως πάντων, κυρίως για το Clannad το λέω, διότι έχω πρήξει φίλους και συγγενείς να το δούνε και δεν κάθεται κανένας...:roar: Είναι και που τα πρώτα επεισόδια είναι λίγο γλυκανάλατα (εγώ αρκετές φορές είχα κουραστεί) οπότε αρκετοί το παρατάνε εύκολα...:( Όσο για το Magic, ναι. Είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι με κάρτες, αλλά μετά την Kamigawa δεν μπορούσα πια να διαθέσω όσα χρήματα ήθελε... Τώρα απλά έχω 2-3 decks και παίζω με κανένα παιδί από εδώ κι από κει (πχ. στο Card Game Meeting αν το 'χεις δει :) ).
Nov 11 2011 06:23