Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Καλά το FMA από anime και το 20th από manga είναι στην λίστα προτεραιότητας (μου)... θέλω να τα πιάσω σύντομα και τα 2! ... μετά το FT πάντα! XD
Νοέ 13 2009 22:19
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Εγω ακομα λιγοτερα (ειμαι σχετικα καινουρια στον κοσμο των ανιμ) Λοιπον: One Piece Fairy Tail Naruto Bleach Death Note Full Metal Achemist Soul Eater 20th Century Boys 21th Century Boys ... Τωρα μπορει να εχω δει κι αλλα και να μην τα θυμαμαι...
Νοέ 13 2009 22:14
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Χαχα γενικά δεν προλαβαίνω να δω και να διαβάσω τόσα όσα θα μπορούσα, κι αυτό επειδή χάνω αρκετό χρόνο σε chats, forums, διαβάσματα και λοιπές δουλειές, αλλά για να σου δώσω μια λίστα του τι έχω δει και διαβάσει ολοκληρωτικά ως τώρα:[spoiler=Anime] - Berserk (πάντα πρώτο :P) - Death Note - Gungrave - Hellsing - Hellsing Ultimate -Seirei no Moribito - Monster - One Piece - Naruto - Trigun - Dragon Ball Z - Speed Grapher - Vampire Knight ... και κάποιες ταινίες όπως Ghost in the Shell 1 και 2, Vampire Hunter D 1 και 2 κλπ... αν δεν κάνω λάθος αυτά είναι, πάνω κάτω.[/spoiler][spoiler=Manga]- Berserk - One Piece (τα τελευταία κυρίως) - Naruto (το έχω πιάσει από την αρχή και είναι απ' αυτά που σκοπεύω να τελειώσω πριν πιάσω το FT, βρήκα και μερικές διαφορές από το anime) - Vampire Knight έως ένα καλό σημείο και μετά το ντρόπαρα (όχι ότι ήταν βλακεία, απλά είχα πιο σημαντικά να διαβάσω) - Boys Next Door - Homunculus ... αυτά είναι όλα, πάλι αν δεν κάνω λάθος.[/spoiler]U?
Νοέ 13 2009 21:49
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Uchiha Itachi`

Hell yeah!! Kira=shit. Nice Itachi-sama!!
Νοέ 13 2009 20:29
Φωτογραφία

Vegetasmate → Robin-Chwan

ωχ!! καταλαβα! κριμας..... ωωω ναι θα ντυθω!!! καλα ευκαιρια ψαχνω!! Λολ! ααα, δεν μπορω να σ πω..ειναι απορρητο!!!
Νοέ 13 2009 19:42
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Faraw

Yo! Σε ειδα στο ΟΡ sub-forum και ειπα να περασω να σε καλωσορισω στο πληρωμα!! Αληθεια το Φαραω απο που αν επιτρπεται?
Νοέ 13 2009 19:23
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Vegetasmate

Βασικα θα καθεσαι οντως να το βλεπεις με τα παιδια σου μιας και θα τελειωσει το 2020... Οχι, δυστυχως εγω δεν θα ρθω στο παρτυ σημερα. (Τοσο αργα που ειναι...) Η μητερα μου δεν με αφηνει, και ο πατερας μου πως να της φερει αντιρειση αφου μενει στους αμπελοκηπους (εγω μαρουσι). Ειναι γκαντεμια γιατι αμα θελω κατι πρεπει να ρωτησω μονο τη μητερα μου και δεν υπαρχει κανεις να με υπερασπιστει... Αληθεια εσυ θα ντυθεις? Αν ναι τι??
Νοέ 13 2009 19:18
Φωτογραφία

εεεεε τωρα!! εσυ ποιο λες?? το ΟΠ βεβαια!!! με βλεπω να καθομαι και να το βλεπω με τα παιδια μου!!!!! ασχετο....εσυ μπορεις να ερ8εις στο παρτυ σημερα ή δεν σ αφηνουν οι γονεις σου?? ετσι ετσι...δωστε σουβλακι στο λαο!!!!
Νοέ 13 2009 19:12
Φωτογραφία

Αμα τελειωσει ε? Και για τα δυο εχεις πολυυυυ καιρο. Ποιο ηταν το ανιμ που εκανες το λαθος να το αρχισεις πριν τελειωσει αληθεια? Χαχαχα, μια απ τα ιδια κι εγω. Σουβλακι και παλι σουβλακι!
Νοέ 13 2009 18:03
Φωτογραφία

βασικα δεν ειναι οτι με πειραξε..απλα ειναι πολυυυυυυ μεγαλο και εγω δεν εχω τοσο χρονο....διαφορετικα θα το βλεπα.... Τωρα για το ΦΤ...αμα ποτε τελειωσει θα το δω....οπως ανεφερα και πιο πριν δεν θελω ν αξεκιναω κατι(ανιμεή μανγκα ) το οποιο δεν εχει τελειωσει...Μια φορα εκανα το λαθος, δεν το ξανακανω!!! Χορτοφαγος? Εγω?? Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Δεν ειμαστε με τα καλα μας! Εγω αντιμετωπιζω τα λαχανικα οπως ο διαολος το λιβανι!!!! Στην προηγουμενη ζωη μου ημουν ή δεινοσαυρος ή καποιο αλλο σαρκοβορο ζωο!!!! XD
Νοέ 13 2009 17:17
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Αφου ειναι μια ηλιθια που κανεις δεν συμπαθει και θα μεινει γεροντοκορη. Αυτο ειναι το πεπρομενο της... (Dia Sakura, dieeee) Ωραια, ωραια. Δεν μπορω να περιμενω. Πες την ημερα που θα το αρχισεις για να αρχισω κι εγω το Beserk να σου πω κι εγω εντυπωσεις. ΥΓ: Αληθεια ποσα/ποια ανιμε/μανγκα βλεπεις/διαβαζεις (πολλα /...)??
Νοέ 13 2009 16:10
Φωτογραφία

Γιατι καλε σε πειραξε? Εμενα μου φτιαξνει τη διαθεση. Χμμ αρκετα εχεις δει, αλλα δεν βλεπω το FT μεσα σε αυτα. Κακως! Οταν με το καλο βρεις χρονο να αρχισεις καποια καιουρια σειρα αυτη να αρχισεις. ΥΓ: Εισαι χορτοφαγος??? Αν ναι πρεπει να πω οτι η κυρια απο κατω εχει δικιο:hihi2:
Νοέ 13 2009 16:03
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Μ' αρέσει που πιο πιθανό το έβαλες να πάει με τον Sasuke παρά με την Sakura! :hahaha: Φαντάσου για τι χάλια χαρακτήρα μιλάμε... που να μείνει γεροντοκόρη, που να ψοφήσει! :twisted: Btw, βάσει διαβασμάτων και λοιπών "δουλειών", με βλέπω κάποια στιγμή αρχές του άλλου μήνα να πιάνω το manga... με το καλό, να σου πω εντυπώσεις! :wis:
Νοέ 13 2009 00:15
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Χμμ, το τελευταιο κομματακι σ εσωσε απο την ολικη καταστροφη! (Ειμαι κοπελα με μεγαλη υπομονη...) Λες ε? Εγω παντως ειμαι 50 - 50. Ειμαι 50% σιγουρη οτι θα τα φτιαξει με την Hinata και 50% σιγουρη οτι θα τα φτιαξει με τον Sasuke. Εγω και με τα δυο μια χαρα ειμαι οποτε... Εκτος αν γινει το αδιανοητο και τα φτιαξει με την βλαμμενη θα παω στην Ιαπωνια να σκοτωσω τον Kishimoto!! Δεν την θυμαμαι αυτη τη σκηνη αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει στο μανγκα. Τωρα δεν σου λεω αλλα γιατι με το ζορι συγκρατιεμαι να μην κανω σποϊλ. Νταξει δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο Luffy ειναι κορυφη απ ολους τους πρωταγωνιστες... Και φυσικα εχω προσπαθησει απειρες φορες να κανω προβλεψεις για το ΟΡ αλλα παντα με το αποτελεσμα μενω...
Νοέ 12 2009 23:43
Φωτογραφία

εεεε δεν ειναι πολλα!!! παλια εβλεπα το ΟΠ αλλα πλεον το εκοψα...δεν μου εκανε καλο στην υγεια, εχω αδυναμη κραση....Λολ! τι εχω δει εεε? χμμμ..... all time classic: dbz, sailor moon, card captor sakura, saber rider, iga no kabamaru kai apo ta alla: ultra maniac, black lagoon, higurashi, kaikan phrase, midori days, paradise kiss, chibi vampire....και κατι αλλα...δεν θυμαμαι τωρα, με ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι!!
Νοέ 12 2009 23:42