Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ναι, δεν το είπα τελικά, αλλά και εμένα μου αρέσει η Mira, έχει ένα ωραίο και χαλαρωτικό στυλάκι (πχ όταν οι άλλοι τσακώνονταν και δεν τους έλεγε τπτ, σε αντίθεση με καμιά χαλάστρα Σάκουρα που θα τους είχε αρχίσει όλους στις φάπες, εκτός από αυτόν που τις άρεζε :thumbdown:) και ταυτόχρονα είναι όμορφη... βέβαια όλα πάντα μετά την kawai Lucy! :love: Εμένα πάλι ο Loki μου θύμισε πολύ fail ποζερά, που ντύνεται (και καλά) στυλάτος και έχει συνεχώς γκόμενες δίπλα αλλά μετά είναι φλώρος και όχι πολύ δυνατός (αφού και η Lucy τον ξέγραψε από την λίστα της!), πρώτη εντύπωση αυτή βέβαια :)... άντε να δούμε πιο κει! Α λολ, για την Hancock εννοούσες, λέω κι εγώ, αφού κανείς δεν τον έχει πιάσει στο thread :P... καλά, δεν έχουν παντρευτεί ακόμη πάντως... η μία μόλις σχεδόν έμαθε τι εστί γάμος και ο άλλος δεν ξέρει ακόμη! :hahaha: Όχι όχι, δεν θα στο 'λεγα αν είχα αρχίσει το manga [SIZE=1](να μην με πρ...-πιέζεις κιόλας)[/SIZE]; :P ΟΚ ήθελε μια Α παρατηρητικότητα για να θυμηθείς ότι είναι ο ίδιος τύπος του council, αλλά τους έδειχνε εμφανέστατα μαζί στο opening και ήταν εύκολο να καταλάβεις ότι είχαν κάποια "σχέση"... λογικά στο παρελθόν... άντε να δω τι ρόλο βαράει! :p
Nov 11 2009 23:08
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ΣΟΥΡΠΡΑΪΖ! Ναι αυτη ειναι η "ηρεμη και καλουλα Mira που ξερουμε". Κι εγω εμεινα οταν αποφασισα να πατησω το βελακι και να γυρισω τη σελιδα. Καλα για να πω την αληθεια κι εγω θα εμενα αν εβλεπα αυτην την εικονα ετσι στα ακυρα αλλα οταν με το καλο δεις ολη τη σκηνη θα πορωθεις δεν θα τρομαξεις. Καλα και η Erza καλη ειναι αλλα Lucy ειναι μονο μια (και η Mira το ιδιο)! Την ειχα δει αυτη τη σκηνη οταν, στα πολυ παλια τα χρονια, εβλεπα ΑΜΑΝ και απο τοτε μου εχει κολλησει και τη θυμαμαι. Αλλα ναι κατι τετειο γινεται στις μερες μας....περιπου... Για να πω την αληθεια μου ο Loki την πρωτη φορα που τον ειδα μου θυμισε τον DonFlamingo και μου ρθε να σπασω την οθονη (και το καλο παιδακι, ο NWS φροντισε να μου το υπενθυμισει...) Αλλα μετα μας εδειξε ποσο μαματος αλλα και ποσο badass ειναι και κολλησα...για τα καλα! Καλα στην αρχη κι εγω ειχα καει με τον Natsu και τον Gray αλλα μετα εμφανιστηκε ο Θεος!! Ο Luffy ειναι πιασμενος απο την Hancock. Κι εγω αντροχωριστρα δεν γινομαι!! (ειμαι καλο παιδι γι' αυτο!!) ΥΓ: Μηπως διαβασες το μανγκα και με δουλευεις ψιλο γαζι? Ακριβως οπως τα ειπες ειναι. Ακριβως ομως!!! Τωρα για το αν ειναι villain ή οχι θα σε γελασω. Το οτι ηταν ηταν αλλα τωρα μας τα χει κανει λιγο αχταρμα (με την καλη εννοια ομως) με αυτο το θεμα.
Nov 11 2009 20:26
Photo

Robin-Chwan → Tenshi

Ετσιιι! Επιτελους καποιος που καταλαβενει την αξια του ΟΡ. Μπραβο, χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλοι που λιωνουν οσο κι εγω. Και αφου εχεις χρονο σου λεω να αρχισεις το Fairy Tail με το οποιο εχω φαει κολλημα εγω τελευταια και ειναι 2ο στις προτειμησεις μου (μετα το ΟΡ) και ειναι κατι αναμεσα στο ΟΡ και στο Ναρουτο που ομως εχει το δικο του στυλ. Αμα λοιπον αποφασισεις να το αρχισεις σου λεω ξεκινησε με το μανγκα απο την αρχη αλλα δες και το ανιμ (το οποιο ειναι 5 επ) ετσι για να εχεις μια πληρη ιδεα. Καλα η φιλη μου αν εκανε αυτο το επαγγελμα θα παθαινε λαλα. Εδω ειχαμε παει με παρεα να δουμε το "Νωε για μια εβδομαδα" και ολη την ωρα ελεγε "Αχ τι γλυκουλι που ειναι!" και αλλα τετεια. You're welcome aniki!
Nov 11 2009 20:10
Photo

Tenshi → Robin-Chwan

Yo!! Απλα το One Piece ειναι θεικο!! Ειναι το μονο anime που βλεπω/διαβαζω οταν εχω χρονο!! Τωρα τελευταια το εχω λιωσει αρκετα μπορω να πω. Χαιρομαι που σου αρεσε η φωτο. Βλεπεις ειναι το επαγγελμα τετοιο που ερχομαι σε επαφη με καθε ειδους ζωα καθε μερα. ( φανταζομαι αν θα ηταν κτηνιατρος η φιλη σου πως θα εκανε) :p Και ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!! ;)
Nov 11 2009 19:23
Photo

Robin-Chwan → Tenshi

Dr. Tenshi αν καταλαβα καλα προσφατα τελειωσες το One Piece... Λοιπον σε καλωσοριζω στο πληρωμα σαν μια απο τους πιο καμμενους (Hell Yeah!!) Δε μου λες πως σου φανηκε το υποερβολικα μικρο (NOT) εργο του Θεου (=Οda-sama) btw θεϊκη η profile pic σου. Αν την εβλεπε μια φιλη μου θα αρχιζε τα kawai (στα ελληνικα ομως) και τις τσιριδες
Nov 11 2009 18:58
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Πωπω αυτή είναι η ήρεμη και καλούλα Mira που ξέρουμε; :oo: Πάντως, σε αντίθεση με σένα, εμένα με πιο πολύ με απώθησε η pic παρά με τράβηξε, too scary!! :terror2: Ελπίζω αν δω ολόκληρη την σκηνή να αλλάξω γνώμη! :P Η Lucy είμαι σχεδόν σίγουρος ήδη ότι, όση Erza κι αν δω, θα την προτιμήσω... πάντως στο τωρινό ep άκουσα την έδειξε επιτέλους (την 2η), άντε να την δω σύντομα! Καλά, εγώ έχω ήδη περάσει την κατάσταση που περνάς εσύ τώρα και ήδη τότε ήξερα ότι δεν θα μου λείψουν τα γυμνασιολυκειακά χρόνια μου, καλά ήταν αλλά μια φορά αρκούν... όσο κι αν λένε οι μεγάλοι να χαιρόμαστε τα παιδικά μας χρόνια! XD Για να μην τα πολυλογώ, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=0b5p-767SQ4"]αυτό το βιντεάκι[/URL] ([B]<--[/B] click, και άλλαξε το hyperlink χρώμα :P) τα λέει όλα! (ελπίζω να έβλεπες παλιά ΑΜΑΝ :p) Παν/μιο ftw! O Loki δεν μου άρεσε τρομερά την πρώτη φορά που τον είδα στο 2, χωρίς να μου την έσπασε, ελπίζω πιο κει να τον δω κι εγώ σαν εσένα, αν και προς το παρόν πάω Natsu και Gray από άντρες! Ε, ο Luffy πιασμένος; Από ποια καλέ; :oo: Μπακούρι είναι απ' όσο θυμάμαι. :? ΥΓ: Ήδη έχω κάνει μια πρόβλεψη και είπα να σε ρωτήσω, μιας και έχεις διαβάσει το manga: στο opening του anime, εκεί που δείχνει την Erza έχει και τον τύπο με τα μπλέ μαλλιά και τατουάζ στο πρόσωπο από το mage council... μπας και έχει σχέση με κάνα παρελθόν της Erza και ίιισως είναι και villain τελικά ή μπααα, έπεσα έξω; No spoils, απλά ναι ή όχι θέλω. :P
Nov 11 2009 00:41
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αυτο ελειπε να μην ημουν fan της μιας και μοναδικης Lucy (κοιτα λιγο το avatar και την υπογραφη μου και θα καταλαβεις τον λογο που μου αρεσει τοσο πολυ [Loki-sama~]) Αν και οταν με το καλο διαβασεις το manga θα καταλαβεις γιατι η Mira ειναι με πολυ μικρη διαφορα η 2η αγαπημενη μου Warning:HUGE FT manga spoiler [SPOILER] [URL="http://www.anime.gr/Fairy_Tail/117/17/"][IMG]http://media.onemanga.com/mangas/00000022/000126092/16.jpg[/IMG][/URL] [/SPOILER] Yeap that's Mira. Οκ λοιπον την ωρα και την στιγμη που θα αρχισεις το FT vm με να αρχισω το Beserk. Καλα ρε εγω σου λεω τον πονο μου κι εσυ γελας. Απο που τα μαθες αυτα? Εγω δεν κανω τετεια πραματα (γκουχγκουχ). Αλλα εκτος απο αυτα ξεχασες και την ************ χορωδια, που ετσι και ειχα αυτον που ανακαλυψε αυτες τις βλακιες που αποκαλουν τραγουδια και μας βαζουν και να τα τραγουδαμε θα τον σκοτωνα. Λες ακι θα παθουν τιποτα αν μας βαλουν να τργουδαμε τα τραγουδια που λενε συνηθως σε τετειες γιορτες. Νομιζω οτι ολοκληρο το aNiMe//GR εχει καταλαβει οτι ο Loki ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο το FT (και 2ος all time fave μετα τον Luffy):awww: Απο τους πιο ωραιους (σε αποψη χαρακτηρα κυριως αλλα και ομορφιας) badass τυπους σε anime και manga. Ο Happy εχει ξεπερασει και για μενα τον Chopper (Aye!) Τον Zoro τον διαλεξα γιατι ο Luffy ειναι ηδη πιασμενος και μιας και ειχες ηδη παρει την Robin ειπα να μην τον αφησω μπουκαλα τον καημενο (ο καλοκαρδος ανθρωπος...)
Nov 10 2009 15:29
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Πωπω πολύ χαίρομαι που επιτέλους εμφανίζεται και μια Lucy fan! ;D Ως τώρα όσοι έχω δει είναι με Mira ή Erza, αλλά, κι ας μην έχω δει την 2η ακόμη (όπως είπες), δεν νομίζω πως θα ξεπεράσει την Lucy-chan... αυτή η αδεξιότητα που έχει σε συνδυασμό με τα κάλλη της είναι μοναδικά και την κάνουν όσο kawai όσο καμία άλλη imo! :awww: Καλώς λοιπόν, με το που αρχίσω το FT να σε δω να πιάνεις Berserk γιατί αλλιώς θα περάσεις τα ίδια κι εσύ! :twisted: Φροντιστήριο, μαθήματα κιθάρας, κολυμβητήριο, σχολείο... :blurah5: Ξαφνικά μου έφυγε κάθε στενοχώρια που είμαι φοιτητής!! :kakaka: (δεν έβαλες και μάνα που κατάσχει pc xD) Btw από άντρες πάλι ποιος σου αρέσει πιο πολύ, ο Loki τελικά; Εμένα αρχίζει και μου αρέσει ο Natsu πάντως, ενώ πιο κει πρέπει να δω και Gray... o Happy το 'πα ήδη πάντως, για μένα ξεπέρασε τον Chopper! :P Επίσης πως έβαλες τον Luffy fave στο poll, αφού έχεις νυμφευτεί τον συνονόματο; :oo:
Nov 10 2009 00:25
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Ειδες. Για ολα υπαρχει λυση!
Nov 09 2009 22:40
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Εντάξει τότε,αν είναι απειροελάχιστη η διαφορά πάω πάσω:hahaha:(και για μένα το ίδιο ισχύει αλλά για την μπόα)
Nov 09 2009 22:35
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Τι να κανουμε. Απο τοτε που η Hancock να κανει ετσι για τον Luffy εχει γινει Fave απο γυναικες σε ολα τα ανιμ/μανγκα. Αλλα με απειροελαχιστη διαφορα απο την Robin ομως.
Nov 09 2009 22:32
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Καλά μωρή προδότρα,πρόδωσες την ρόμπιν την αρχόντισσα όλων και είπες μπόααα???? Βλασφημίααα!!!!!!!!!
Nov 09 2009 22:27
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Μαθηματα... Πω καλα εγω ειμαι τυχερη σε αυτον τον τομεα μιας και η μονη επιβαρυνση στα μαθηματα ειναι τα διαγωνισματα του 3μηνου.:hahaha: Το Fairy Tail ειναι το 2ο αγαπημενο μου και μπορω να σου πω χωρις να υπερβαλω οτι το FT με απλα λογια μαμαει και δερνει απ ολες τις αποψεις!! (Hell Yeah!!) Το Beserk θα το αρχισω την ιδια μερα που θα αρχισεις εσυ το FT. (Με αλλα λογια δεν σε πρηζω πια, σε εκβιαζω:hiding_something:) Αλλα οχι κι εγω τωρα ειναι 2 μερες που πηγα να αρχισω το Soul Slayer και εχω καταφερει να δω μονο 1 επ. Οποτε αυτον τον καιρο (μεχρι να τελειωσουν τα διαγωνισματα) δεν θα αρχισω καμια σειρα που θελω οχι απλα να δω αλλα να καω. Βεβαια εγω εκανα ενα μεγαλο λαθος φετος που μου τρωει πολυ απο το χρονο μου ενω ηλπιζα να χασω ωρες απο μαθηματα (ναι, ξερω. ειμαι τεμπελα) Βλεπεις η μουσικος μας αντι να μας κρατησει ωρες απο μαθημα μας κραταει μια-δυο ωρες μετα το σχολειο και ετσι χανω ωρες διαβασματος και κατα συνεπεια ωρες στον υπολογιστη. (Να μην ξεχναμε και το φροντιστιριο, το κολυμβητηριο και τα μαθηματα κιθαρας...) Η Lucy ειναι η αγαπημενη μου FT γυναικα χαρακτηρας (νομιζω εχεις καταλαβει ποιος ειναι ο πρωτος...) αλλα δε νομιζω οτι εχεις δει ολες τις γυναικες σε full power μορφη. (Mira...) Και αν δεν κανω λαθος δεν εχεις δει την Erza...
Nov 09 2009 22:00
Photo

Zoro → Robin-Chwan

[CENTER][IMG]http://i37.tinypic.com/bjcrrp.jpg[/IMG] [/CENTER] Πλάκωσαν τα μαθήματα και δεν έχω τόσο χρόνο όσο θέλω αυτές τις μέρες! :hahaha: Έχω ήδη κατεβασμένο το manga όμως και πριν ξεκινήσω το Bleach θα πιάσω το FT, μου έβαλες περιέργεια και δεν είναι τρομερά μεγάλο! Αλλά κι εσύ, :hahaha: τόσο πολύ κάψιμο; Περιμένω να είναι αντάξιο τον προσδοκιών μου σαν το πιάσω, τόσο που με έχεις [s][SIZE=1]πρήξει[/SIZE][/s] πιέσει!! XD Και ανταποδίδω, Berserk, have you started it? :hiding_something: ΥΓ: Ω καλά, έχω χορτάσει Lucy από το anime αυτή την περίοδο... παίζει να είναι η αγαπημένη μου aniwoman μετά την Robin-chwan! Η σειρά αξίζει και μόνο γι' αυτήν! :blush2: YΓ2: Speaking of which... great set! Τόσο imba o Loki; :P
Nov 09 2009 21:28
Photo

Robin-Chwan → Zoro

[IMG]http://th06.deviantart.net/fs23/300W/f/2008/005/d/6/d6d380d72af064e2.jpg[/IMG] Well, have you? Also, a gift! [SPOILER] [IMG]http://fc06.deviantart.net/fs40/i/2009/016/0/b/Fairy_tail_page_practice_color_by_HardToFindAName.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Nov 09 2009 20:10