Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → olgidio

Thnx! Καλα θυμομουν οτι την ειχα δει καπου. Ο ξαδερφος μου ειναι φανατικος του LoL και εχω μαθει αρκετους χαρακτηρες. Αν και τη συγκεκριμενη δεν πρεπει να την εχω δει πολλες φορες Champion οπως τον Master Yi και τον Cho'gath τους εχω δει με ολα τους τα skins.
Dec 31 2011 10:53
Photo

olgidio → Robin-Chwan

το αvatar είναι από ένα online game, το league of legends. Η συγκεκριμένη λέγεται janna the storm's fury :p
Dec 30 2011 18:23
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Hey, marimo-kun. Χαθηκα, χαθηκα. Μετακομισαμε και δεν ειχα νετ (ουτε τωρα εχω δλδ αλλα καταφερα και βρηκα ενα δικτυο χωρις κωδικο ασφαλειας και μπαινω απο εκει για την ωρα). Καλες γιορτες και σε σενα. 1.5 μερα εμεινε στο 2011!
Dec 30 2011 16:31
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

γεια σου κοπελια-chwan!! Χαθηκες! Καλες γιορτες!
Dec 30 2011 16:18
Photo

Robin-Chwan → OdyMonaxos

Τα πηρα και τα 2 που μου εστειλες. Απλα αργησα να απαντησω γιατι γυρισε η μανα μου και επρεπε να τη βοηθησω με κατι πραγματα. My bad.
Dec 30 2011 15:22
Photo

OdyMonaxos → Robin-Chwan

Τι παίζει και δεν μπορώ να σου στείλω πμ;
Dec 30 2011 15:06
Photo

Robin-Chwan → Fallen_Mpougatsa

Will do my friend!
Dec 30 2011 14:06
Photo

Robin-Chwan → OdyMonaxos

Μπα, μπορω να σου πω τα υλικα και τις λεπτομεριες για τουλ 10 φαρσες που δεν εχω κανει (ακομα). Παραδειγμα: Σε ενα σπιτι με 2 πορτες (που ανοιγουν προς τα μεσα) η μια απεναντι απ την αλλη παρε ενα λεπτο σκοινι (ή δυνατο σπαγγο) και δεσε καλα τα πομολα μεταξυ τους. Ετσι οι πορτες δεν θα ανοιγουν. Also good for an impromptu limbo contest ;) Λεσβία! Δεν το βλεπω με την κοπελα αλλα ευχαριστω. Τεσπα, απ οτι φαινεται δεν ειμαι καλη σε αυτο το παιχνιδι ακομα. Θα καλυτερεψω παντως! =D
Dec 30 2011 14:00
Photo

Robin-Chwan → olgidio

Hey, απο που ειναι το ava σου? Btw I love your location. Ημουν κι εγω εκει πριν απο 1-2 μηνες. Ειναι ανετα αλλα σε πνιγει XD
Dec 30 2011 13:48
Photo

Fallen_Mpougatsa → Robin-Chwan

Ναι αυτό φταίει! xD Βάλε κανα πιο δύσκολο και θα δεις!
Dec 30 2011 13:40
Photo

OdyMonaxos → Robin-Chwan

Αυτό με τα μέντος ήταν τρελά μόρφικο, ρεσπέκτ. Αλλά έδωσες πολλές λεπτομέριες για να 'ναι ψέμα :P Λεσβία; Καλή επιτυχία με την κοπέλα πάντως.
Dec 30 2011 13:39
Photo

Μαλλον ειναι που με τις μετακομισεις και την ελλειψη ιντερνετ (Τ_Τ) ξεχασα οτι το anime.gr παραειναι random για να δωσει σημασια σε λεπτομεριες XD Την επομενη φορα θα βαλω πιο δυσκολα.
Dec 30 2011 13:36
Photo

Κοίτα χρυση μου εδώ εμείς δεν κάνουμε τέτοιες διακρίσεις. Το crush είναι crush no matter what. ;)
Dec 30 2011 13:31
Photo

Βασικα νομιζα οτι ολοι ειχαν καταλαβει οτι ειμαι κοριτσι αρα θα περναγε για ψεμα. Χμμ, λεω το επομενο μου σετ να το κανω καπως πιο ροζ....
Dec 30 2011 13:25
Photo

Ε, όλοι έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο οπότε εκτός κι αν καθόταν πίσω σου κι όχι μπροστά σου τότε ήταν καθαρή αλήθεια!
Dec 30 2011 13:20