Community Status Updates

Robin-Chwan → olgidio
Thnx! Καλα θυμομουν οτι την ειχα δει καπου. Ο ξαδερφος μου ειναι φανατικος του LoL και εχω μαθει αρκετους χαρακτηρες. Αν και τη συγκεκριμενη δεν πρεπει να την εχω δει πολλες φορες Champion οπως τον Master Yi και τον Cho'gath τους εχω δει με ολα τους τα skins.

olgidio → Robin-Chwan
το αvatar είναι από ένα online game, το league of legends. Η συγκεκριμένη λέγεται janna the storm's fury :p

Robin-Chwan → zoro77
Hey, marimo-kun. Χαθηκα, χαθηκα. Μετακομισαμε και δεν ειχα νετ (ουτε τωρα εχω δλδ αλλα καταφερα και βρηκα ενα δικτυο χωρις κωδικο ασφαλειας και μπαινω απο εκει για την ωρα). Καλες γιορτες και σε σενα. 1.5 μερα εμεινε στο 2011!

Robin-Chwan → OdyMonaxos
Τα πηρα και τα 2 που μου εστειλες. Απλα αργησα να απαντησω γιατι γυρισε η μανα μου και επρεπε να τη βοηθησω με κατι πραγματα. My bad.

Robin-Chwan → OdyMonaxos
Μπα, μπορω να σου πω τα υλικα και τις λεπτομεριες για τουλ 10 φαρσες που δεν εχω κανει (ακομα). Παραδειγμα: Σε ενα σπιτι με 2 πορτες (που ανοιγουν προς τα μεσα) η μια απεναντι απ την αλλη παρε ενα λεπτο σκοινι (ή δυνατο σπαγγο) και δεσε καλα τα πομολα μεταξυ τους. Ετσι οι πορτες δεν θα ανοιγουν. Also good for an impromptu limbo contest ;)
Λεσβία! Δεν το βλεπω με την κοπελα αλλα ευχαριστω.
Τεσπα, απ οτι φαινεται δεν ειμαι καλη σε αυτο το παιχνιδι ακομα. Θα καλυτερεψω παντως! =D

Robin-Chwan → olgidio
Hey, απο που ειναι το ava σου? Btw I love your location. Ημουν κι εγω εκει πριν απο 1-2 μηνες. Ειναι ανετα αλλα σε πνιγει XD

Fallen_Mpougatsa → Robin-Chwan
Ναι αυτό φταίει! xD Βάλε κανα πιο δύσκολο και θα δεις!

OdyMonaxos → Robin-Chwan
Αυτό με τα μέντος ήταν τρελά μόρφικο, ρεσπέκτ. Αλλά έδωσες πολλές λεπτομέριες για να 'ναι ψέμα :P
Λεσβία; Καλή επιτυχία με την κοπέλα πάντως.

Robin-Chwan → Fallen_Mpougatsa
Μαλλον ειναι που με τις μετακομισεις και την ελλειψη ιντερνετ (Τ_Τ) ξεχασα οτι το anime.gr παραειναι random για να δωσει σημασια σε λεπτομεριες XD Την επομενη φορα θα βαλω πιο δυσκολα.

Κοίτα χρυση μου εδώ εμείς δεν κάνουμε τέτοιες διακρίσεις. Το crush είναι crush no matter what. ;)

Robin-Chwan → Fallen_Mpougatsa
Βασικα νομιζα οτι ολοι ειχαν καταλαβει οτι ειμαι κοριτσι αρα θα περναγε για ψεμα. Χμμ, λεω το επομενο μου σετ να το κανω καπως πιο ροζ....

Ε, όλοι έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο οπότε εκτός κι αν καθόταν πίσω σου κι όχι μπροστά σου τότε ήταν καθαρή αλήθεια!