Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Ναι, καλα ολα αυτα (να σημιωσω οτι κι εμενα μου αρεσουν και οι 4 και οτι ουτε μενα μου αρεσουν ολοι ολοι....) αλλα αυτος δεν ειναι ο Gray.... O Gerrard ειναι. Ο τυπας με τα μπλε μαλλια και το τατουαζ στο ματι που με ειχες ρωτησει τις προαλλες.
Νοέ 18 2009 22:22
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Χα χα 2685 vms... τι ένα παραπάνω, τι ένα λιγότερο! :P Μεγιές, ο Gray είναι αν δεν κάνω λάθος ε; (αν και προτιμούσα Lucy λίγο πιο πολύ, κι αυτό καλό όμως! καιρός να αλλάξω κι εγώ btw) Από το 6ο επεισόδιο τον πάω πολύ, μου φάνηκε και κάπως πιο ώριμος του Natsu, αν και τους πάω και τους 2... για την ακρίβεια τους πάω και τους 4 πια! Δύσκολο να συμπαθήσω ολόκληρη την ομάδα σε ένα shonen, εδώ ακόμη και στο OP δεν με τρελαίνουν όλοι όλοι κι όμως τα κατάφερε! :p
Νοέ 18 2009 22:14
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Αλλαξα σετ!! (Ναι, απο δω και περα θα σου δεινω αναφορα. Ναι, την εχεις πατησει ασχημα!)
Νοέ 18 2009 19:42
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Uchiha Itachi`

Αν εχω φαει λεει.... Αντε με το καλο κι εσυ να την αρχισεις και οταν εχεις σχηματισει μια πρωτη γνωμη πες μου... Btw δε θυμαμαι αν στο χω ξαναπει αλλα διαβασε ολοκληρο το manga για να μην χασεις μερικες ωραιες σκηνες που κοβει στο ανιμ. Τωρα αμα θες δες και το ανιμ. Αν εξαιρεσεις τις κομμενες σκηνες ειναι πολυ καλο. ΥΓ:I'm gonna be your first friend....(?)
Νοέ 18 2009 15:01
Φωτογραφία

Uchiha Itachi` → Robin-Chwan

Εχεις φαει μεγαλο κολλημα μ τ σειρα αποτι μ φενεται.χD αμα ειναι τοσο καλη οσο λες θα τ δω σ λιγο καιρο
Νοέ 17 2009 23:09
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Καλά ναι, πολύ πορωτικό το τέλος του opening με τους marines και τους πειρατές, άντε να φτάσουμε εκεί και στο anime!! Για FT τα ίδια, σύντομα θα έχεις νέα λοιπόν! :P (να δω όντως και ποια θα νικήσει στο fanservice/χαρακτήρα από τις 3 στο τέλος! :p)
Νοέ 16 2009 19:58
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Θα δεις ΠΟΛΥ fanservice απο μερος της Erza να σαι σιγουρος Καλα ναι το κομματι ειδικα με τον Natsu να λεει "Aye!" ηταν ολα τα λεφτα. Και ναι αυτο ειναι το πρωτο απο μια αρκετα μεγαλη σειρα απο σοβαρα (αλλα με αρκετα καλη δοση αστειων) αρκ. Καλα αυτοι που το θαβουν τωρα θα λενε ποσο τελειο ειναι μετα. Ακομε ου σου λεω... Μη νομιζεις κι αυτουνου του τα πα μεσω μσν (Usopp-sama) Το τραγουδι απο το νεο opening δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασε αλλα ηταν αρκετα καλο. Το βιντεακι απ την αλλη με πορωσε και τωρα δεν μπορω να περιμενω να δω animated τα τελευταια τσαπτερ...
Νοέ 16 2009 19:28
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Είχε και ωραία, ώριμη φωνή κιόλας στο anime! Καλά τις οκτάβες της Lucy Hirano δεν τις πιάνει, αλλά ήταν ταιριαστή και πάλι! :P (καλά δεν ξέρω τι fanservice έχει η Erza, αλλά ως τώρα και μόνο η Lucy να υπήρχε σε όλη την σειρά, έκανε για όλες! :nbleed:) Eίδαμε και την πρώτη δόση μαύρης μαγείας, τα αστεία γίνονται πιο καλά (εκεί που μάλωναν Natsu και Grey και αυτή γυρνούσε το κεφάλι και χόρευαν :hahaha: ή που έδινε μπουνιές στον Natsu για να νιώσει καλά!!)... φτιάχνει η σειρά νομίζω, αυτό που έρχεται είναι το πρώτο σοβαρό arc ε; Άντε με το καλό να βελτιωθεί, γιατί πολύ θάψιμο βλέπω κι άδικο! Δεξί κροσέ ναι, η πολύ Erza αυτά κάνει... αλλά ο Scorp το 'πε, όχι εγώ [SIZE=1][B]*usopp scapegoat boshi* [/B][SIZE=2]! :P Btw το νέο opening του OP πως σου φάνηκε; [/SIZE][/SIZE]
Νοέ 16 2009 18:49
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Ναι, δεν ειπα ποτε οτι η Erza ειχε τετειο στυλ. Ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο. Γενικα ολες οι γυναικες στο FT ειναι τε-λει-ες!!! (Και για να ξερεις η Erza ειναι ο ορισμος του fanservice σου...) ΑΛΛΑ δεν εχεις δει ακομα τιποτα απο τη Mira οποτε μη βιαζεσαι να βγαλεις 2η (ή ακομα και 1η....) Αμα θες να μαθεις κι αλλα σημερα τοτε διαβασε το manga....:twisted::twisted::twisted: (Πλακα κανω:oo:) Btw, δεξι κροσε ε...
Νοέ 16 2009 18:32
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Καλά ε, σου 'χω καλούτσικα νέα! :p Καθώς τσέκαρα updates από διάφορα groups χτες, βλέπω και ότι οι Ryugan (το group που ακολουθώ) είχαν βγάλει το 5ο επεισόδιο του FT και το κατέβασα! OMG έχω να πω μόνο, το κλίμα ήδη βελτιώθηκε κατά έναν πόντο με το που... μπήκε η Erza μέσα!! :oo: Ήταν πολύ διαφορετική απ' ότι την περίμενα... στην αρχή, παλιά, νόμιζα ήταν στυλ Sakura-Nami και, πιο κει που είδα το 2ο επεισόδιο, στυλ Cana Alberona... σαν εμφανίστηκε όμως έπαθα πλάκα... καμία σχέση, εδώ αυτή είναι το "χέρι" της υπόθεσης, μιας και νικάει όλους τους πρωταγωνιστές... και είπαμε και η Robin και η Hinata/Tsunade είναι δυνατές, αλλά όχι τόσο όσο τους άλλους!! Επίσης αυτό που την ξεχώρισε είναι ότι δεν είναι ο τύπος που απλά της αρέσει να βαράει τους άλλους, το τυπικό αγοροκόριτσο, ταυτόχρονα νοιάζεται για όλους, με τον τρόπο της! Την πάω ήδη από τώρα, όχι όσο Lucy και πάλι, αλλά είναι a close second! Είδα και αρκετά για το Lullaby και Eisenwald... πωπω, θέλω να μάθω κι άλλα σύντομα! :P
Νοέ 16 2009 17:52
Φωτογραφία

Faraw → Robin-Chwan

Το Faraw βγαινει απο τον char μ στο wow δν ηθελα να βαλω κατι σχετικο με οp οταν αφορα κατι για μενα
Νοέ 16 2009 01:53
Φωτογραφία

Lucy is a 17-year-old girl, who wants to be a full-fledged mage. One day when visiting Harujion Town, she meets Natsu, a young man who gets sick easily by any type of transportation. But Natsu isnt just any ordinary kid, he's a member of one of the world's most infamous mage guilds: Fairy Tail. Επειδη δεν ειμαι και τοσο καλη στην περιγραφη σου εβαλα αυτην που εχει το OneManga. Και το οτι εχει μονο 5 επεισοδεια δεν το εχει εμποδισει να ειναι το 4ο manga στη σειρα...
Νοέ 15 2009 22:17
Φωτογραφία

δεν τ χω ακουσει το fairy tale (προφανως επειδη εχει 5 eps προς το παρον)μηπως μπορεις να μου εξηγησεις το plot της σειρας??
Νοέ 15 2009 21:34
Φωτογραφία

Me? Πολυ λιγοτερα. Αλλα βαριεμαι να τα ξεχωριζω και θα τα βαλω μαζι: One Piece, Fairy Tail, Naruto, Bleach, Death Note, Full Metal Alchemist, Soul Eater, 20th Century Boys, 21th Century Boys, Let's Lagoon. (Τωρα μπορει να ναι κι αλλα και να μην τα θυμαμαι....) Χμμμ, στη λιστα σου βλεπω ενα ΜΕΓΑΛΟ κενο!!! Δεν εχεις δει (ή μαλλον διαβασει μιας και εχει μονο 5 επ μεχρι στιγμης) το super duper υπερπορωτικο Fairy Tail. Οποτε μια μικρη συμβουλη: μολις τελειωσεις οτι βλεπεις διαβασε αμεσως το Fairy Tail!! (Ναι, οκ εχω φαει χοντρο κολλημα και το εχω προτεινει σε οποιον εχω μιλησει απο τοτε που το τελειωσα...)
Νοέ 15 2009 21:06
Φωτογραφία

απο ανιμε εχω δει(μερικα βλεπω ακομα): bleach,one piece,naruto,death note,d gray man,soul eater,kuroshitsuji,rurouni kenshin απο μανγκα: naruto,death note,love hina(δεν βλεπω το ανιμε γιατι θα πεσει πολυ nosebleed,rurouni kenshin εσυ?
Νοέ 15 2009 20:33