Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

Ναι οντως το μονο που κρατει το Ναρουτο στην πρωτια ειναι αυτη η ρημαδα η διαφημιση. Και το απορρυπαντικο το ιδιο. Τα μονα που πραγματικα αξιζουν ειναι το ΟΡ και το FT!!! Αληθεια δεν μου ειπες...ποια ανιμ εχεις δει?
Nov 12 2009 23:26
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ο-Ο-Κ :hot: αφού μου το ρωτάς τόσο ευγενικά θα σου πω πως από ομορφιά μου αρέσει λίγο πιο πολύ η Sakura (τα μάτια της Hinata, αν και πολύ χρήσιμα στην μάχη, εμφανισιακά την κάνουν να μοιάζει κάπως αλλήθωρη imo και χάνει μερικούς πόντους έτσι, επίσης θεωρώ το ροζ μαλλί πολύ πιο cute σε κοπέλα από το μπλε), χωρίς να σημαίνει ότι είναι άσχημη η 2η... χαρακτήρα όμως Hinata με τα 1000!! :wooi2: Περίμενε εσύ, αλλά πια πιο πιθανό το βλέπω να τα φτιάξει με την Sakura ή και τον Sasuke (:hahaha:) παρά με την Hinata... δεν μου φαίνεται πως ξέρει να το χειριστεί καλά αυτό το θέμα ο Kishi. :/ Για FT δεν ξέρω αν ήταν αλλιώς στο manga αλλά αναφέρομαι στην σκηνή που η Lucy, με το που βλέπει τον Loki με 2 κοπέλες και ποζερά, αφήνει ένα Χ σε μια φωτογραφία του που είχε σε ένα περιοδικό! Να δω πιο κει πως θα αλλάξει η γνώμη της! :P Ναι ο Luffy, πέραν power ups, είναι και ο μόνος που βρίσκω αστείο και συμπαθητικό, ενώ πολύ "πορωτικό" όταν τα παίρνει. Οι διάλογοι που έκανε όταν έσωζε Nami ή Robin ή όταν φώναζε στον Enel ή ακόμη και όταν έλεγε στον Usopp ότι θα σταματήσει να είναι πειρατής αν ρωτήσει τον Rayleigh που είναι ο θησαυρός (καθώς και πολλοί άλλοι) είναι απόλυτα επικοί και fave! :respect: Ναι αυτό που λες το έχω παρατηρήσει κι εγώ! Όσες υποθέσεις κι αν κάνουμε δεν θα βρούμε ποτέ τι έχει στο μυαλό του, αφού στο τέλος μας αφήνει όλους μλκς! :hahaha: Κι εγώ Boa πιστεύω θα είναι η επόμενη, απόψεις άφησα μόλις τώρα στο thread! :)
Nov 12 2009 23:26
Photo

Vegetasmate → Robin-Chwan

τσσσσσ!!! σε βρισκω τελεια!!!! εγω απο την αλλη δεν αντεχω την προπαγανδα...πχ. αυτη η διαφημιση μ ετο Ναρουτο μου σπαει τα νευρα!!! Γι αυτο και δεν το βλεπω!!! Και οσον αφορα το Μπλιτσ..αυτο δεν το βλεπω απλα και λογω των φιλερ! Προτιμω τις μικρες σειρες...24-26 επεισοδια....δεν εχω χρονο γαι αν καθομαι να βλεπω ανιμε..ειμαι πιο πολυ του διαβαστερου..γι αυτο και τα ανιμε που εχω δει μετριουνται στα δαχτυλα!!!
Nov 12 2009 23:15
Photo

Οχι βλεπω κι αλλα εκτος απο ΟΡ και FT. Απλα με αυτα εχω φαει το πιο χοντρο κολλημα. Βλεπω: Naruto, Bleach, One Piece, Fairy Tail, Death Note, Full Metal Alchemist, Soul Eater, Let's Lagoon etc. etc. Τωρα τι να σου πω, μου αρεσουν τα παντα. Τα παντα ολα που λενε... Δεν εχω προτειμησεις... (Τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη...)
Nov 12 2009 23:08
Photo

aaww!! eisai i Hinata-chan!!<3 πωπω!!! τελικα ειμαστε πολλοι καμενοι απο ΟΠ!! Λολ!! Τιποτα αλλο περαν απο ΟΠ και ΦΤ παιζει ή μονο μ αυτα ασχολεισαι?? γενικα τι ειδος σ αρεσει? σοθτζο? σουνεν? σπλατερ? κτλ...
Nov 12 2009 22:56
Photo

Ναι ειμαι μικρουλα ακομα. 14. Απο τους μικροτερους στο φορουμ. 3η γυμνασιου παω ομως εχω τους μισους καθηγητες του λυκειου (για ενα περιεργο λογο ειναι ολοι πολυ καλυτεροι απο τους δικους μας...) Καλα εχω φαει χοντρο κολλημα με το ΟΡ (και το FT). Τωρα μερικες φορες μου αρεσει πιο πολυ το ανιμ αλλα μερικες φορες ειναι μαυρα χαλια οποτε τοτε προτειμω το μανγκα.
Nov 12 2009 22:41
Photo

αχαχαχαχχαχαχαααα!!!!! δεν πειραζει! εισαι μικρη εε? τι ταξη πας? απ οτι ειδα σ αρεσει πολυ το ΟΠ! καμια αλλη προτιμηση? γενικα διαβαζεις ή βλεπεις?
Nov 12 2009 22:38
Photo

αχαχαχαχχαχαχαααα!!!!! δεν πειραζει! εισαι μικρη εε? τι ταξη πας? απ οτι ειδα σ αρεσει πολυ το ΟΠ! καμια αλλη προτιμηση? γενικα διαβαζεις ή βλεπεις?
Nov 12 2009 22:30
Photo

XD (ναι, οκ δεν μπορω να σκεφτω θεμα για συζητηση. Καταραμενα διαγωνισματα! Με εχουν κανει λιγο...:dazed:)
Nov 12 2009 22:19
Photo

nothing dear!!! ^_^
Nov 12 2009 22:13
Photo

Thnx for the friend rec.:wis:
Nov 12 2009 22:11
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Hmph, ουτε απο ομορφια μου αρεσει η βλαμμενη. Νταξει καλη ειναι η Ινο αλλα απο ολες τις πλευρες προτειμω την Hinata. Αν και πρεπει να παραδεχτω οτι η Ινο εχει γινει αρκετα πιο ομορφη ατο 2ο μερος. Τωρα νταξει ουτε κι εμενα με εχει ενθουσιασει το κολλημα της με τον Naruto και για να πω την αληθεια μου ουτε κι εμενα μου αρεσει το romance στο Naruto αλλα ο μονος λογος που το βλεπω πλεον ειναι για να μαθω τι θα γινει στο τελος με την αγαπημενη μου χαρακτηρα και τον πρωταγωνιστη (ειμαι ρομαντικη ψυχη) Αλλα εγω σε ρωτησα ποια απο τις 2 προτειμας και η Ινο δεν ηταν στις επιλογες. Οποτε ακομα περιμενω την απαντηση σου. Δε νομιζω οτι τον ειχε καν στη λιστα της. Η σκηνη που εδειξε οτι αυτος τρομαξε επειδη ηταν stellar spirit mage (δε σου λεω γιατι τρομαξε γιατι ειναι χοντρο σποϊλ) ηταν εντελως κωμικη. Αλλα πιο κατω η ιστορια του ειναι θεϊκη!!! Ο Φραουλας ουτε εμενα μου αρεσε οταν τον ειδα (τωρα μου αρεσει ακομα λιγοτερο...) και τα power ups του ειναι χειροτερα απο του Ναρουτο. (Σκεψου) Τελικα ο Luffy ειναι ο μονος αξιολογος πρωταγωνιστης στην 3αδα των μανγκα. (Το FT ειναι 4ο) Καλα θελω να δω τι θα κανει ο Oda με αυτους τους 2. (Καλα εγω το χω σιγουρο οτι αυτη θα ειναι η επομενη Nakama) Τωρα για το υπολοιπο αρκ ετσι οπως το παει ο Oda δεν μπορω πια να φανταστω τι θα γινει. Δε νομιζω οτι κανεις απο δω μεσα μπορει να μαντεψει τι θα γινει στο τελος. Τα επιπεδα φαντασιας του ειναι ΠΟΛΥ ανωτερα μας!!!
Nov 12 2009 22:09
Photo

Zoro → Robin-Chwan

No no, αν ξανακοιτάξεις την παλιά μας συζήτηση δεν είπα ποτέ ότι μου άρεζε ο χαρακτήρας της Sakura-da, όπως λέω και τώρα, αλλά καθαρά η εμφάνισή της... και ακόμη παραδέχομαι ότι από τις "μικρές" (γιατί οι μεγάλες είναι ακόμη καλύτερες στο Naruto :P) είναι από τις πιο όμορφες! Μπορεί να έχει χάλια χαρακτήρα, αλλά από εμφάνιση την παραδέχομαι! Τώρα μεταξύ Sakura και Hinata... μετά από αρκετό καιρό βρήκα την απάντηση: Ino!! :lovulovu: Είναι απίστευτο πως άλλαξε στο Shippuuden, να σκεφτείς ότι στο πρώτο Naruto δεν μου άρεζε καθόλου, όλο έλεγα πως γίνεται μια ξανθιά να είναι τόσο χάλια, αλλά να που στο Shippuuden πήρε άπειρους πόντους... μάκρυνε το μαλλί, έβαλε μίνι, ψήλωσε κλπ :P και έγινε η αγαπημένη μου από ομορφιά, ενώ από χαρακτήρα ήταν πάντα ανώτερη από την γλάστρα την Sakura (πριν κολλήσουν και οι 2 με τον Sakuke και χάσουν κάθε εγκεφαλικό κύτταρο, η Ino ήταν απίστευτη φίλη για την Sakura... και αυτή πως της το ξεπλήρωσε; Μαλώνοντας μαζί της για τον Sasuke που τις γράφει και τις 2 :thumbdown:). Τώρα συνολικά καλύτερη από χαρακτήρα όμως... είναι η Hinata εννοείται! Μου αρέσει πάρα πολύ που είναι τόσο ντροπαλή και στο anime της βρήκαν και πολύ πετυχημένη seiyuu... συγκριτικά με τις άλλες manly kunoichi αυτή είναι η πιο ξεχωριστή! :love: Το μόνο που μου την σπάει κάπως είναι ότι είναι ακόμη κολλημένη με τον Naruto μετά από τόσα χρόνια, ενώ κι αυτός δεν την λογαριάζει καν... θα μου άρεσε να ήταν λιγότερο μονοδιάστατη... όπως και οι υπόλοιποι βέβαια (Naruto --> Sakura --> Sasuke). Δεν πήγαινα ποτέ την δόση romance στο Naruto, αλλά τώρα πια έχει καταντήσει τρομερά βαρετή... προτιμώ αυτήν του OP, σχεδόν ανύπαρκτη μεν, καθόλου κουραστική δε! :canthelp: Αχα, άρα πιο κει δένονται πιο πολύ Lucy και Loki... για να τον είχε σβήσει από την λίστα της αρχικά πρέπει να λέει πολύ όντως! Τον Ichi τον έχω δει πολύ λίγο αλλά δεν μου άρεσε... δεν ξέρω γιατί, αλλά κατά κάποιον τρόπο μου θύμισε Αμερικανάκι και φλώρο... ενώ άκουσα πως πιο κει γίνεται και "Μεσσίας" από το πουθενά, κάτι αντίστοιχο με τον Naruto δλδ, που και μόνο επειδή είναι πρωταγωνιστής παίρνει γρήγορα και ανύπαρκτα power ups... μεχ, Luffy ftw! Ο μόνος ρεαλιστικός όσο αφορά τα power ups, μέχρι τώρα τουλ! :P O Luffy έχει ήδη δείξει ότι νοιάζεται για την Hancock, πέρα από το ότι της είπε ότι θα της ξεπληρώσει τα όσα του έχει κάνει (πως, δεν ξέρω! :P), την στιγμή που ο Magellan του είπε ότι θα τον κάνει να "φτύσει" ποιος τον έβαλε μέσα στην φυλακή αυτός είπε ότι ποτέ δεν θα του το έλεγε, ουσιαστικά την προστάτεψε έμμεσα... τώρα για άμεση προστασία θα αργήσει πιστεύω, προς το παρόν η Hancock τον "έχει". :P
Nov 12 2009 21:32
Photo

Robin-Chwan → Haw Eye Mihawk

Welcome Mihawk-sama. (Αργοπορημενα βεβαια αλλα what the hell...) Περιμενω να σε δω στα thread του ΟΡ sub-forum. Btw χωρις παρεξηγηση πονταρω στον Zoro (τον εχω παντρευτει στο αναλογο thread...[δεν μιλαω για αυτον του forum που σου εχει γραψει πιο κατω, μιλαω για τον original]) Anw αν χρειαστεις καμια βοηθεια ή οτιδηποτε βαλε μια φωνη! Τα παντα για εναν fellow otaku! ΥΓ: Ναι, ξερω οτι εσυ μπηκες πριν απο μενα στο forum αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω να πω welcome σε καποιον με αυτο το ονομα...:erk:
Nov 12 2009 19:56
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Χα! Θυμαμαι πριν απο πολυυυυ καιρο που μια ψυχη μου ελεγε ποσο τελεια ειναι η Sakura...:wis: Αληθεια τωρα που τελειωσες το Naruto τι λες? Sakura ή Ηinata?(η υγεια σου θα εξαρτηθει απο την απαντηση σου):try: Anw Mirajane ftw!! Τα συνδιαζει ολα.:knock-knock: Ναι ο Loki το ειχε στην αρχη αρχη αυτο το fail στυλ αλλα μετα εγινε πολυ σοβαρος (Σπαει κοκκαλα!!) Α, και αν θες να δεις τι γνωμη εχει η Lucy γι' αυτον τωρα κοιτα το ava και την sig μου (btw στην profile pic στη Lucy μιλαει):nanana: Δεν ξερω αν το εχεις παρατηρησει αλλα στο thread δεν εχουν πιασει ουτε τον Luffy, ουτε τον Naruto αλλα ουτε τον Ichigo (καλα για τον τελευταιο ειναι απολυτως κατανοητο. ποιος θα θελε εναν συζηγο τοσο lame ενω συνχρονως τον λενε Φραουλα):terror2: Παντως ξερεις τι θελω να δω? Θελω να δω πως θα αντιδρασει ο Luffy αμα καποιος χτυπησει την Hancock...:kill4u: Btw να σημιωσω οτι ο κυριος απο κατω παει 1η κι εγω 3η. (Ολα τα αλλα ειναι ασημαντες λεπτομερειες...:chigau:
Nov 12 2009 16:40