Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Uchiha Itachi`

Ετσιιι!! L FTW!!! Justice will prevail!! Ενα παλιο σετακι ηταν με τον L (L=God) Btw η profile pic σου τα σπαει!! ΥΓ: Ποια ανιμ/μανγκα βλεπεις/διαβαζεις?
Nov 15 2009 13:33
Photo

Uchiha Itachi` → Robin-Chwan

misa also is SHIT!!
Nov 15 2009 01:39
Photo

Uchiha Itachi` → Robin-Chwan

hahaha.thanks.L(lawliet) RULES!!!!!
Nov 15 2009 01:31
Photo

iristella → Robin-Chwan

Tο σετάκι μου είναι fan art από την σειρά [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5113"]Mononoke[/URL] η οποία αποτελεί Spin Off του [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3654"]Ayakashi- Japanese Classic Horror.[/URL] Και οι δυό σειρές είναι προτεινόμενες στους πάντες και είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα του τι εστί καλό anime (από άποψη σχεδίου μουσικής και πάνω από όλα σκηνοθεσίας και σεναρίου). Ο χαρακτήρας που απεικονίζουν είναι ο Medicine Seller ο οποίος σε διάφορες περιστάσεις αντιμετωπίζει τα Mononoke (ελεύθερα μεταφρασμένα ως demons/ghosts) με το να αποκαλύπτει την μορφή, αλήθεια, και λόγο μετάνοιάς τους. Και καθώς εκτυλίσσονται αυτά ξετυλίγεται παράλληλα και μια ολόκληρη ιστορία πίσω από το καθένα. Here is a small preview. [youtube]v1HJqoCgfuQ[/youtube]
Nov 14 2009 03:11
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Συμφωνω!
Nov 13 2009 23:36
Photo

Zoro → Robin-Chwan

ΛοΛ, no idea... έχω αρκετά, αλλά ακολουθώ μια (μεγάλη) λίστα που έχω... εκεί προσθέτω πολύ λίγα πια, δεν με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε χρόνο τι βγαίνει (πέραν εξαιρέσεων), πιο πολύ "παλιά και καλά"! :)
Nov 13 2009 23:31
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Τωρα που το σκεφτομαι, ποσα ανιμ/μανγκα θες να δεις?
Nov 13 2009 23:27
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Βασικά μικρή διόρθωση... οι άλλοι μου έχουν κάνει περισσότερα vms στο profile μου απ' όσα posts έχω κάνει... αλλά δεδομένου ότι πάνω κάτω απαντάω σε όλα μάλλον όπως τα λες είναι! :hahaha: A, δεν ήξερα ότι με ρωτούσες... όχι δεν το έχω δει, αν και έχω κατεβάσει το anime και έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια, αν και ότι στο τέλος χάλασε γιατί τελείωσε βιαστικά και δεν ακολούθησε το manga. Το σχέδιο μου φάνηκε παράξενα καλό πάντως! Κάαααπου στο μέλλον θα το πιάσω κι αυτό! :P (μα πόσα είναι :hot:)
Nov 13 2009 23:21
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Πλακα πλακα παιζει να χεις κανει περισσοερα vms παρα κανονικα ποστς. Αλλα δεν μου ειπες, το ειδες? Αν οχι σου προτεινα να αρχισεις το ανιμ που βλεπω εγω τωρα: το Soul Eater. Αν και δεν θελω να εχω πολλα ongoing αυτο ειναι ωραιο. Το ανιμ εχει τελειωσει βεβαια αλλα το μανγκα καλα κρατει.
Nov 13 2009 23:13
Photo

Zoro → Robin-Chwan

:hahaha: Αστειευόμουν, no worries... τόσα vms έχω στο profile μου, μερικά ακόμη δεν κάνουν την διαφορά! ;p
Nov 13 2009 23:09
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Καλα δεν μαλωνουμε... Το παρακατω ποστ μου το ειδες? Εκανα 2. Ενα πριν κι ενα μετα απο τον ΝΩΣ
Nov 13 2009 22:57
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Καλά, μην μαλώσετε κιόλας... ...στο προφίλ μου! :hahaha: Αλλού όσο θέλετε! XD
Nov 13 2009 22:54
Photo

Robin-Chwan → Zoro

quote στον απο κατω: ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ!! Δεν ειναι εντλεως ιδιοι! Ο ενας φοραει γυαλια (Ο ΝΩΣ) και εχει και λιγο πιο σγουρα μαλλια!!!
Nov 13 2009 22:44
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Aαα. Παλι καλα που μου το πες γιατι εμεινα λιγο :terror2:.To Soul Eater να δεις. Ειναι SUPAAAH!!
Nov 13 2009 22:32
Photo

Robin-Chwan → iristella

Iri-chan ηθελα να σε ρωτησω απο καιρο...το σετακι σου απο ποιο anime ειναι??? Btw η profile pic. σου ειναι kawai
Nov 13 2009 22:26