Jump to content

Community Status Updates

Photo

melkior → Keiki

:oo:Πως κι ετσι? Το Lost πραγματι και εμενα μου την ειχε δωσει με ολα αυτα τα παλαβα που γινοταν ενω δυστηχως και ο 4 ηταν μια απ'τα ιδια ευτηχως ο 5 ηταν πολυ καλος και καπως εστρωσε,παντως δεν πιστευω οτι το τελος του θα δωσει ικανοποιητικη εξηγηση για ολα τα τρελα που συμβαινουν ενω και ο jj abrams εχει δειξη οτι δεν δινει παντα απαντησεις(Alias,m.i3,cloverfield)αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι καλο. Το Fringe το βλεπω και εγω,μεχρι στιγμης(1 κυκλος)ηταν μετριος με μερικα καλα επ στο τελος ελπιζω η 2 σεζον να ειναι καλυτερη. Για το Dr. Who συμφωνο αυτο ομως δεν το κανει λιγοτερο διασκεδαστικο. Απο καινουργιες πραγματι επικρατει ξηρασια η πιο γνωστη που εχω ακουσει αλλα δυστηχως δεν την εχω δει ακομη ειναι το district 9.
Nov 20 2009 15:53
Photo

Keiki → melkior

Το νέο Star Trek καλούτσικο αλλά δε με ενθουσίασε κιόλας. Απο την άλλη, απο scifi ταινίες ξεραΐλα οπότε βλέπουμε οτι μπορούμε. Το νεο Stargate μέτριο προς το παρόν, το Flashforward αρκετά καλό. Το Lost το παράτησα στον 3 κύκλο επεισοδίων, μου την έδωσε η ιστορία. Το Dr. Who είναι πιο πολύ fantasy παρά sci-fi, αλλά το βλέπω για το βρετανικό χιούμορ που έχει, δε παίζεται ο γιατρός :riiight:. Το Fringe επίσης βλέπω, κάτι σε X-Files φέρνει, έχει το χαβαλέ του καθώς και το remake μιας scifi σειράς των '80s, το "V". Από τα 3 επεισόδια μέχρι τώρα φαίνεται πολύ καλό.
Nov 20 2009 09:43
Photo

melkior → Keiki

Aρα ειμαστε εχθροι εγω δηλωμενος starwaras:hahaha:παντως το καινουργιο trek ηταν πολυ καλο το απολαυσα πραγματικα μιας και ειχα καιρο να δω τοσο καλη διαστημικη"ταινια. Απο αυτα που γραφεις μονο το Farscape δεν εχω δει καθως και τα ongoing περιμενω να μαζευτουν και μετα. Αληθεια το καινουργιο Stargate πως ειναι?καλο? για το Flashforward εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι λες. Lost βλεπεις επισης σου προτεινω να δεις το καινουργιο doctor who πολυ καλο.
Nov 19 2009 20:39
Photo

Keiki → melkior

Έχω δει πολλά, δεν έχεις παρα να δεις το profile μου στο anime-planet lol! Τον φύλακα κοντεύω να τον τελειώσω, 6 επεισόδια ακόμα. Περί sci-fi μιλώντας, δηλωμένος Trekkie, τα έχω δει όλα, καθώς και Babylon 5, Farscape, Stargate (επίσης όλες τις σειρές, μαζι και το Stargate Universe που παίζεται τώρα), και φυσικά την τριλογία του Matrix που έχει πολλά στοιχεία απο το "Ghost in the Shell". Τα Star Wars κλασικά μεν, αλλά κυρίως τα παλιά, τα νέα δε μου άρεσαν και πολύ. Απο εκεί και πέρα βλέπω οτιδήποτε σχετικό, όπως το Heroes και το Flashforward που έχουν στοιχεία sci-fi.
Nov 19 2009 09:53
Photo

melkior → Keiki

Και αυτο το εχεις δει(kanon):hahaha:παρεπιπτωντος πως παει η θεαση του φυλακα το τελειωσες η πας με το πασο σου για να διαρκεσει πιο πολυ. sci-fi φαν και εσυ:oo: για πες καμια απο τις αγαπημενες σου εγω κλασικα απο star wars/trek matrix alien μεχρι cube και donnie darko.
Nov 18 2009 15:35
Photo

melkior → Black Rock

Το 10 μονο αυτο ειχε μαζι με τα γραφικα ειχε ομως και πολλες ανορθογραφίες οπως η απουσια εξερευνησης οσο για το 8 αν και σε πολλους δεν αρεσει το σεναριο και η εκπληκτικες CGI σκηνες(η σκηνη του χορου μεταξυ Squall/Rinoa καθως και αυτες στο διαστημα με το ragnarok)ηταν το κατι αλλο. Καλα παλι καινουργιο avatar τι εγινε με το προηγουμενο.
Nov 15 2009 21:29
Photo

Black Rock → melkior

έχω τους λόγους μου,από καινούργια το 8 σαν σενάριο και το 10 σαν gameplay. Φυσικά όμως τα αγαπημένα μου είναι αναμφισβήτητα το 5 και 6
Nov 15 2009 18:38
Photo

melkior → Black Rock

:oo: νομιζω το κρινης καπως αυστηρα αλλωστε αυτο εδειξε το δρομο και για τα υπολοιπα τουλαχιστον στα next gen συστηματα και αποτελει το ποιο ισορροπημενο παιχνηδι απο ολα εκτος του 12 το οποιο δεν μπορω να σου πω μιας και δεν το εχω παιξει,αν και νομιζω οτι η μετεπειτα θεοποιηση του λογω μαρκετινγκ(παραγωγη ταινιων και ασχετων με το ειδος παιχνηδιων)ειναι πραγματι υπερβολικη. Εσενα ποιο σου αρεσε περισσοτερο απο τα καινουργια.
Nov 15 2009 18:18
Photo

Black Rock → melkior

όλα τα παιχνιδια του NES έχουν βγει σε ανάλογες εκδόσεις PSP,advance,DS. Το 7 δεν θέλω να το συζητώ. Το θεωρώ υπερεκτιμημένο και δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους τίτλους
Nov 15 2009 16:00
Photo

melkior → Black Rock

Ακομη και τα πρωτα του Nes??εγω το πιασα απο το 7 και μετα και το σταματησα στο 10 μονο το 12 μου ξεφυγε απο τα παλια προσπαθησα να παιξω κανενα αλλα μονο το 6 μου κανει ορεξη να πιασω τα αλλα παρα ειναι παλια. btw ps3 εχεις πως σου φαινεται το καινουργιο εδω [URL]http://www.wikio.com/video/1891710[/URL] εχει καποια κομματια μουσικης απο το καινουργιο το Chocobo Theme μου θυμιζη αρκετα αυτο απο το 7.
Nov 15 2009 15:09
Photo

Black Rock → melkior

σχεδόν όλα εκτός από τα πολύ πολύ καινούργια
Nov 15 2009 14:00
Photo

melkior → Black Rock

Βλεπω οτι και συ εισαι FF φαν ποια παιχνηδια εχεις παιξει?
Nov 14 2009 17:29
Photo

melkior → Kenny

Απο γεραπετρο εισαι ωρε :oo:γειτονακι δηλαδη και γιατι δεν το λεγες τοσο καιρο. Απο τι βλεπω ο νομός εκπροσωπείτε καλα εγω στειακος εσυ γεραπετριτης και ο GkLoc αγιονικολιοτης ολες η μεγαλες πολεις μεσα,ξερεις κανενα αλλο κρητικο εδω μεσα εκτος τον shadowsong που ειναι απο ηρακλειο.
Nov 14 2009 17:23
Photo

Keiki → melkior

Βλέπεις τώρα γιατί ψήθηκα για re-watch, δε βλέπουμε συχνά τέτοια ποιότητα σε anime. Εδώ παράτησα άλλα που έβλεπα (και άλλα που θέλω να ξεκινήσω) για να το ξαναδώ!
Nov 14 2009 09:47
Photo

Kenny → melkior

Ναι, από Ιεράπετρα. Κοντά σου δηλαδή. :P
Nov 13 2009 23:50