Community Status Updates
mono → melkior
Δυστυχώς δεν τις έγραφαν όλες και αυτές που έγραφαν τις ανέβαζαν τότε στο rapidshare αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν λειτουργούν πια τα links...Αν όμως θες πολύ στείλε κανα pm στα παιδιά που έκαναν τότε τις εκπομπές κάτι θα έχουν κρατήσει...Ρίξε μια ματιά [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1088&highlight=anime+yakuza"]εδώ[/URL]
Περισσότερα δεν μπορώ να πω κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα :terror2:
Dec 21 2009 17:57
melkior → mono
καθολου παραξενο ειναι το πνευμα τον χριστουγεννων:hahaha:.
Αμα δεν βαριεσαι ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εδω μεσα ειναι φαν του βασιλια.
Υπαρχει τροπος να βρω πουθενα τις εκπομπες?
Dec 21 2009 17:20
mono → melkior
Καλημέρα^^ Το παράξενο της ημέρας, δεν είμαι άρρωστη (περίεργο ε?)
Πετάχτηκα λοιπόν γιατί διάβασα το ποστ σου στην ανακοίνωση για την εκπομπή στο ραδιόφωνο :P Που λες το 2006 για κάποιους μήνες υπήρχε κάθε μέρα εκπομπή για ανιμε σε ιντερνετικό ραδιόφωνο που την έκαναν κάποια παιδιά από το φόρουμ και κάποια στιγμή είχε γίνει και προσπάθεια να στήσουν ραδιόφωνο του φόρουμ σε ξεχωριστό server XD
edit : Και εσύ Stephen King fan? Έτσι να μαζευόμαστε :Blissfull: Μήπως να κάνω κανα social group? :P
Dec 21 2009 08:29
melkior → Night Wizard Seal
Thanks for the interest αλλα πλακα κανω μην ανησυχείς αλλωστε και εγω συμφωνο με αυτα που λες.
Dec 20 2009 20:26
Night Wizard Seal → melkior
Όχι μην το λές αυτό.Δεν παίζει ρόλο η ηλικία.Ξέρω από απαισιοδοξεία και το αντίθετο :)
Απλά εσύ να δείχνεις αυτό που είσαι.
Ο χρόνος είναι τελείως υποκειμενικός...
Dec 20 2009 16:22
Εννοειται οτι βασιζεται στο βιβλιο.
[QUOTE]Όχι είμαι πολύ αισιόδοξο άτομο, αλήθεια:hahaha:[/QUOTE]
Ειναι γιατι εισαι νεος γι'αυτο.
Dec 20 2009 16:06
Λογικά πρώτο θα βγήκε το βιβλίο και μετά η ταινία.Μην στεναχωριέσαι για την ηλικία ηρεμία.:bath:
(Κάποτε όλοι θα πεθάνουμε:hahaha:)
Όχι είμαι πολύ αισιόδοξο άτομο, αλήθεια:hahaha:
Dec 20 2009 14:24
:oo: Μα καλα τοσο πολυ μεγαλωσα ποια :terror2: φυσικα υπαρχει ταινια κριστιν ειναι λιγο παλια βεβαια(1983)αλλα και παλι ειναι καλη, τουλαχιστον απ'οσο θυμαμαι αλλωστε την εχει σκηνοθετηση ο Carpenter ενω και το σεναριο εγινε με συνεργασια με τον king, δες την αφου διαβασεις το βιβλιο.
Παω να πεσω τωρα σε καταθλιψη:uhh:
Dec 20 2009 11:37
Υπάρχει το Κριστίν σε ταινία;;;Εγώ σε βιβλίο το έχω.Που είναι με ένα αμάξι που το λατρεύει ο ιδιοκτήτης του.
Dec 19 2009 23:56
Μια χαρά είναι πολύ καλός.Τώρα σε λίγο που θα τελειώσω κάτι βιβλία θα πάρω το Κριστίν.
Το έχω σε βιβλίο και έχει πολύ ωραία υπόθεση(και μουσική από ότι λέει ::)
Dec 19 2009 12:44
Γεία σου Μέλκιορ σάν :)
Φαν του Στίβεν εεε;;;;:riiight:
Dec 18 2009 23:21
Kenny → melkior
Άλλος ένας λάτρης του Cowboy Bebop! Έτσι, να πληθαίνουμε κι άλλο. Πολύ χαίρομαι.
Δεν βγαίνουν τέτοιες σειρές πια...
Nov 30 2009 16:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed