Community Status Updates
iristella → melkior
Τίποτα. Όπως είπα και πριν γι αυτό είμαστε εμείς εδώ. ^^
Ξέχασα επίσης να σου πω ότι το forum έχει αυτόματο embedding οπότε και να βάλεις το link από youtube σκέτο πάλι θα το παρουσιάσει ως videaki. Απλά εμένα με ψιλοεκνευρίζει η μορφή που έχει και βάζω το παλιό [youtube] tab
Oct 09 2009 15:57
melkior → iristella
thanks a lot με εσωσες και σορρυ για το of topic απλως δεν ηξερα που να απευθυνθώ και ειδα στο thraed σου οτι ειχες και γι'αυτο ρωτησα.
Oct 09 2009 15:54
iristella → melkior
Ohayo! Για να απαντήσω στην απορία σου. Βιντεάκια από το youtube βάζεις με την εξής διαδικασία.
Α) διαλέγεις videaκι
Β) πας στο URL πχ. [B][URL]http://www.youtube.com/watch?v=VOXErrGauaU[/URL] ([/B]τυχαιο παράδειγμα) και αντιγράφεις το μέρος μετά το v. Στην προκειμένη περίπτωση είναι το VOXErrGauaU.
Γ) γράφεις τα tabs [YOUTUBE] [[COLOR=Red][B].[/B][/COLOR]/youtube] (χωρίς την κόκκινη τελεία) και τοποθετείς το κομματάκι που αντέγραψες ανάμεσα. ==> [YOUTUBE]VOXErrGauaU[[COLOR=Red][B].[/B][/COLOR]/youtube]
Δ) Profit
[YOUTUBE]VOXErrGauaU[/YOUTUBE]
YΓ. To post με την ερώτηση από το Kimi ni todoke στο έσβησα ως offtopic. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία vm/pm me.
Καλή συνέχεια :33333333333333
Oct 09 2009 14:51
Zoro → melkior
Πολύ καλή, δεδομένου ότι δεν έχει βγει και κιν/φους ακόμα μπορώ να πω! 1,30 gb ήταν και μου φάνηκε μια χαρά, αν και φυσικά όχι τόσο καλή όσο η ποιότητα DVD, αλλά βλεπόταν!
Κατά τ' άλλα τις απόψεις μου για την ταινία στις είπα και στο imdb την θεωρώ πολύ overrated προς το παρόν (πριν μια βδομάδα ήταν πάνω από το Aliens ffs), λογικά θα πέσει η βαθμολογία σιγά σιγά.
Oct 01 2009 23:22
melkior → Zoro
Κατι τετοια ειχα ακουση και εγω.
Ειχε καλη ποιοτητα εικονας η εκδοση που κατεβασες η ηταν τραβηγμενη απο πανι?
Sep 30 2009 14:28
melkior → GkLoc
Καλα σιγουρα παιζη τετοιο σεναριο αλλωστε και εγω πηγαινω αρκετα συχνα Αγιο το καλοκαιρι.
Σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλα πολλες φορες ξεχνω να ελεγξω τα μυνηματα μου.
Sep 30 2009 14:25
Zoro → melkior
Την κατέβασα από το net... αλλά ξέχασα ότι δεν είχε βγει στους κινηματογράφους!
Αυτή η αφηρημάδα μου... καλά που την ήξερες! :hot:
Τελικά την είδες δλδ; Σου άρεσε;
Εμένα δεν με τρέλανε να σου πω την αλήθεια πάντως, από το trailer περίμενα περισσότερα... εκεί που έσκισε ήταν στα εφέ (τα εξωγήινα όπλα και το mech ειδικά) και φυσικά ότι, έχοντας άγνωστο cast, ήταν απρόβλεπτη! (αν είχε Tom Cruise πχ, θα ξέραμε ότι 99% δεν θα πεθάνει κλπ :P)
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι πολλά πράγματα τα άφησε ξεκρέμαστα/χωρίς εξηγήσεις, ενώ πολλές συμπεριφορές ατόμων δεν μου φάνηκαν ρεαλιστικές... δεν την μίσησα κιόλας όμως, είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα sci-fi των τελευταίων χρόνων! ;)
Sep 29 2009 21:17
GkLoc → melkior
O.o
Απο σητεια εισαι?Εγω απο Αγιο Νικολαο,η σητεια ειναι σαν δευτερη πολη μου και συνεχεια πηγαινοερχομαι,παιζει να σε εχω συναντησει καπου η να εχω καναν γνωστο που να τον ξερεις...
Sep 23 2009 16:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed