Community Status Updates
melkior → Kenny
[QUOTE]Εσένα θα σε κανονίσω μια μέρα που θα περάσω από Σητεία... be afraid... be very afraid. :hiding_something:[/QUOTE]
:terror2: Περνα να σε κερασω καμια ρακι.
Ok απο που εισαι δεν εχεις και τιποτα στο προφιλ σου κρητικος εισαι και εσυ?
Nov 13 2009 21:12
iristella → melkior
To ξέρω ότι κάνεις πλάκα. Και εγώ στον ίδιο τόνο απαντάω. No worries. :3
Nov 13 2009 20:34
melkior → Keiki
Τωρα καταλαβα γιατι το ξαναβλεπεις μιλαμε θεικο οτι καλυτερο εχω δει σε anime fantasy + Balsaaaa:hero: γαμωτο θελω κι αλλο τι στο καλο κανει το στουντιο.
Nov 13 2009 20:28
melkior → Kenny
:terror2: ποτε προλαβες και με ανακαλυψες συγχωρεσε ηταν μια στιγμη αδυναμιας
να οριστε μια φωτογραφια της να ηρεμησεις λιγακι
[spoiler][IMG]http://download.minitokyo.net/Minitokyo.Bakemonogatari.Scans_415728[/IMG]
[/spoiler]
Ολα καλα εεεε :uhh:
Nov 11 2009 23:11
melkior → mono
Kαι δεν ειναι αυτο ελατωματικο με ενα απλο πεσιμο να παθαινουν αμνησια εχει φαει και ο δικος μου ενα δυο αλλα αντεχει τι μαρκα ειναι την ιδια πηρες και τις δυο φορες?
Anyway αν δεν εχει καποιο σημαδι εξωτερικα πηγαινε τον και ευχησου να μην σε θυμουνται αν δεν πιασει και αυτο κανε την θιγμενη και αρχισε να φωναζεις οτι τα προιοντα τους δεν ειναι καλα και η εξυπηρετηση απαραδεκτη αν εχει και κοσμο ακομη καλυτερα θα σου δωσουν καινουργιο σκληρο και θα σε διωξουν αρον αρον.
Αν τελικα σου μεινη στα χερια ο χαλασμενος δισκος βρες καποιον ανυποψιαστο και πουλησε τον αφου πρωτα του δωσεις ψευτικα στοιχεια δε θες αλλα μπλεξιματα ελπιζω να σε καλυψα,για οποιαδηποτε αλλη απατη ξερεις που να με βρεις.
Nov 11 2009 20:55
mono → melkior
Αχεμ...etooooo...Ξέρεις δεν ήταν ελαττωματικοί ακριβώς...Ίσως...Λέω ίσως...Εντελώς καταλάθος δηλαδή τον έριξα κάτω...:emptyonexg1: Τον δεύτερο. Τον πρώτο τον έριξε κάτω ένας φίλος μου...
Αχ το ψήνω για τον Oshino...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου :nbleed:
Nov 11 2009 17:43
melkior → mono
Εσυ δεν εισαι απλως ατυχη τις εφτα πληγες του φαραω εχεις,καλα για το σκληρο δεν το συζητω αν εχει εγγυηση να τους τον πας κατευθειαν τι φταιες εσυ που εισαι γκαντ.... εννοω που σου δινουν ελαττωματικα προιοντα.
Καλα αν μου ειχε τυχει εμενα θα χα φρικαρει ελπιζω να μην ειχες τιποτα σημαντικο μεσα,οσο για εξορκιστη εχω να σου προτεινω ενα καλο Meme Oshino τον λενε γνωστος ειναι θα τον βρεις απ την αλλη μπορεις να περιμενεις εφτα χρονια να περασει.
Nov 11 2009 17:02
mono → melkior
Ας πούμε ότι με την διαχείρηση των οικονομικών μου είμαι παντελώς άθλια...Ε τύχαν και κάτι έκτακτα έξοδα (βλέπε ποτά :P) και τα χρήματα που είχα φυλαγμένα για τον ΟΤΕ έγιναν καπνός :nanana: Σοβαρά τώρα χρειάζομαι κάποιον να διαχειρίζεται τα οικονομικά μου, οι γονείς μου έχουν απηυδήσει τόσα χρόνια...Και ΝΑΙ ξανααρρώστησα:sadist: Δηλαδή πόση γκαντεμιά ρε παιδιά?:nanana: Και πρόσεξε το καλό της υπόθεσης...Για δέυτερη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο μου αφήνει χρόνους εξωτερικός σκληρός...την πρώτη φορά έχασα καμιά 500αριά giga τώρα ευτυχώς μόνο κάπου 300...Στο laptop δεν υπάρχει χώρος και φυσικά δεν τολμάω να ξαναπάω στο πλαίσιο να τους πω δώστε μου άλλον, θα με βρίσουν...
Τι προτείνεις? σκεφτόμουν σοβαρά κανα τρισάγιο ή κανα εξορκισμό...Και πάνω που έφυγε ο Κρόνος από την Παρθένο και είπα θα δούμε άσπρη μέρα :P
Nov 11 2009 16:02
melkior → mono
Kαλα ποιος σε καταραστκε και εχεις τετοια ατυχια ολα μαζεμενα σου πεσανε προσεχε γιατι την παρασκευη εχει 13 εκεινη την μερα καλο ειναι να ελαττώσεις τις μετακινησης σου στο μινιμουμ.
Καλα ποσο καιρο ειχες να πληρωσεις τον λογαριασμο συνηθως αφηνουν αρκετο καιρο περιθωριο ενω σου στελνουν και ειδοποιηση.
Nov 11 2009 15:29
melkior → Keiki
Το Sword of a Stranger ειναι καλο γιατι μετα απο αυτο σιγουρα θα θελω να κατεβασω κατι παρομοιο.
Nov 10 2009 20:37
Keiki → melkior
Χεχε, ένας γνωστός με ρώτησε πρόσφατα για τέτοιου είδους anime, και του πρότεινα το "Sword of a Stranger" και το "Seirei no Moribito". Εδώ και καιρό ήθελα να το ξαναδώ, και βλέπω κι εσένα να το ξεκινάς, ε δε θέλει και πολύ η πρίζα!
Nov 10 2009 20:21
melkior → Keiki
Για να πω την αληθεια me too συναδελφεεε:blingeye2:οι ποιο πολυ φιλοι μου ειναι η απο το λυκειο η απο τι γειτονια μου το κακο ειναι οτι εδω δεν εχει και πολλους που να εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα με μενα anyway.
Εγω απλως το ονομα αναφερα πως σε πρίζωσα:oo: παντως πραγματι η σειρα τα σπαει και ναι η εκδοση που βλεπω ειναι απο AniKraze.
Nov 10 2009 20:08
melkior → Kenny
Γιατι τοσος ντορος ρε παιδια που εστειλε μερικες friend invitation τοσο περιεργο ειναι :hmmm:
Nov 10 2009 19:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed