Community Status Updates
Keiki → melkior
Hi melk, τώρα επιτέλους είδα τον νέο server κι εγώ. Δεν είδα και τίποτα συνταρακτικό τελευταία, τελείωσα το "[B]This Ugly Yet Beautiful World" [/B]καθώς και το "[B]Shinkon Gattai Godannar"[/B]. Μέτρια θα τα χαρακτήριζα, αυτό που τα χαρακτηρίζει και τα 2 είναι το ecchi στοιχείο, ειδικά το Godannar. Κατά τα άλλα βλέπω τα ongoing με το Durarara!! να ξεχωρίζει.
ΥΓ: Ναι, το "Keiki" απο το 12 Kingdoms βγαίνει, γράφτηκα εδώ την περίοδο που το έβλεπα!
Feb 01 2010 00:28
melkior → Keiki
Έλα ρε long time no see τι γίνεται βλέπεις τίποτα κάλο τώρα τελευταία?
Ο Κeiki από twelve kingdoms συγγενής είναι η απλή συνωνυμία?
Jan 28 2010 21:34
melkior → Keiki
Χαίρομαι που σου άρεσε, όσο για το τέλος νομίζω ότι μας δίνει κάποιες απόψεις μερικών ατόμων άλλα γενικά νομίζω ότι κατάφερε να προκαλέση συζητήσεις με την επιστροφή και από κι όλα είναι ανοιχτά αν και είναι μάλλον δύσκολο να τον δεχτούν, αυτή είναι η άποψη μου τουλάχιστον.
Jan 08 2010 21:53
Keiki → melkior
Α ναι, το είδα το Moon, αν έχει κατι αυτό είναι ατμόσφαιρα, 3 χρόνια μόνος εκεί πάνω θα έκοβα τις φλέβες μου εγώ. Και στο τέλος αφου πήγε στην γή, ψεύτη τον βγάλανε, κλασικά πια. Μόνο για ψαγμένους θα την πρότεινα πάντως. Το D9 δε το είδα ακόμα, θα το ψάξω απο αύριο αν υπάρχει καμια καλή έκδοση για DL.
Jan 08 2010 21:09
melkior → Keiki
:oo:Και νόμιζα ότι μόνο σε μένα συνέβαινε αυτό έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια πράγματα απαράδεκτη κατάσταση:erk:
Το moon το δες πως σου φάνηκε?D9?
Jan 08 2010 19:25
Keiki → melkior
Hi melk, για την ταινία με την Nanoha και λοιπή κομπανία το ήξερα, κι έχει κι άλλες καλές μεσα στο 2010, πχ Eden of the East, Macross, και βλέπουμε. Εμεις να μαστε καλά, απο anime υπάρχει πολύ πράμα.
(btw, 100 refresh εκανα για το στειλω αυτό, ο server σπάει νεύρα %$^&*%@grr ! )
Jan 08 2010 19:05
melkior → Keiki
Έβλεπα το Sora no Woto και στο τέλος του επ έπεσα πάνω στο avatar σου, από τι φαίνεται θα βγει ταινία λέγεται magical girl lyrical nanoha the movie 1st και βγαίνει στις 23 αυτού του μήνα.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις άλλα σκέφτηκα ότι θα σε ενδιέφερε thats all.
Jan 06 2010 01:43
Keiki → melkior
Lol, συνεννόηση μπουζούκι, το Kyou Kara Maou θα το βρείς [URL="http://www.bakabt.com/129980-kyou-kara-maou-god-save-our-king-aone-ani-kraze.html"]εδώ[/URL]. Αυτό περιέχει τα season 1 & 2, μετά υπάρχει ενα OVA και μετά το season 3, αλλά δες πρώτα αυτό αν σου αρέσει. Το Eve no Jikan το είδα ήδη όλο, πολύ καλό πράγματι, μακάρι να ήταν μεγαλύτερο μόνο.
Jan 05 2010 20:04
melkior → Keiki
:chigau:το Scrapped Princess?? το χω δει δεν σου είπα ότι το σενάριο του μου θύμισε μαtrix το Kyou Kara Maou έλεγα εγώ.
Μιας και άρχισαμε τις προτάσεις αν σου αρέσει o asimov δες Eve no Jikan πραγματεύεται την σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους και τα ανδροειδη, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα και θα πρέπει να τα κατεβάσεις ένα ένα άλλα δεν είναι πολλά 6 15 λεπτά OVA.
Jan 05 2010 17:59
Keiki → melkior
Για το Scrapped Princess το κατέβασα απο [COLOR=Red][URL="http://www.bakabt.com/146056-scrapped-princess-rabbit-force-dvd-h264-vorbis.html"]εδώ[/URL][/COLOR] όπως και τα περισσότερα anime μου. Το moon το έβαλα να κατεβαίνει, αυριο που είναι κι αργία θα έχω χρόνο να το δω.
Jan 05 2010 12:36
melkior → Keiki
Το district 9 ανήκει στο sci-fi genre μα ετσι κι αλλιώς είναι πολύ διασκεδαστικό, δες οπωσδήποτε το [URL="http://thepiratebay.org/torrent/5228537/Moon.2009.x264.DTS-WAF"]moon[/URL] είναι απίστευτο.
Για το avatar σύμφωνο σε κινηματογράφο με 3D αξίζει αλλιώς δεν...
Το Scrapped Princess δεν σου θύμισε matrix το σενάριο όχι πως το αντέγραψε άπλα έχουν κάποιες ομοιότητες.
Δεν μου στέλνεις κάνα link γιατί βαριέμαι να ψάχνω:yawn2:
Α μπες στο thread που χω κάνει για το Planetes να ψήφισης πιο χαρακτήρας σου αρέσει να φανεί ότι το διαβάζει κάνεις:hahaha: αλήθεια ο werner locksmith πως σου φάνηκε?
Jan 04 2010 17:40
Keiki → melkior
Καλή χρονιά φίλε μου! Το district 9 θέλω κάποια στιγμή να το δω αν και δεν είναι στην πραγματικότητα sci-fi. Για το moon δε γνωρίζω, το Planetes το είδα πριν κανα χρόνο, εξαιρετική σειρά.
Πήγα και είδα το Avatar σε 3D, τρομερά εφε εικόνας/ήχου, παιδική υπόθεση, αξίζει μόνο σε cinema με 3D, αλλιώς χάνει πολύ. Είδα και αρκετά anime, αυτό που έμεινε πιο πολύ είναι το "Scrapped Princess", πολυ καλό post-apocalyptic σενάριο. Τώρα ξεκίνησα το "Kyou Kara Maou" και εχω ρίξει το απίστευτο γέλιο, αξίζει να το κοιτάξεις αν δε το έχεις δει.
Η season που έρχεται δεν έχει τίποτα αξιόλογο πάντως, μόνο το "Nodame Cantabille Finale" περιμένω απλά επειδή έχω δει τα προηγούμενα.
Jan 04 2010 12:53
melkior → Black Rock
Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς, ειθε το 2010 να σου φέρει ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα αν και βλέπω ότι δεν χρειάζεσαι ευχές γι'αυτό.
Arigato για το υπέροχο artwork είναι φανταστικό :nod2:
[URL="http://tribute2animes.deviantart.com/art/merry-x-mas-147839326"]
[/URL]
Jan 01 2010 00:50
Black Rock → melkior
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/3346/newyearm.png[/IMG]
Jan 01 2010 00:09
melkior → Keiki
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά ρε φίλε, σχετικά με την προηγούμενη συζήτηση μας είδα πρόσφατα μερικές καλές και σου προτείνω να δεις Moon έξυπνη και ενδιαφέρουσα με μια συγκλονιστική ερμηνεία από τον rockwell
district 9 δυνατό σενάριο μπόλικη δράση και gore βάζει τα γυαλιά σε πολλά μπλοκμπαστερ Planetes από τις καλύτερες sci-fi anime σειρές που έχω δει, τσέκαρε τα οπωσδήποτε.
Dec 31 2009 19:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed