Jump to content

Community Status Updates

Photo

melkior → Namida

[QUOTE]Ωχ δεν το πιστεύω! Ένας άνθρωπος που έχει δει το Yakitate!!! Faints...[/QUOTE] Μην λιποθυμήσεις αλλα το εχει δει και εγω,ειμαστε περισσοτεροι απο οτι νομιζεις:hahaha:
Nov 10 2009 19:47
Photo

Keiki → melkior

Το suzuka το τελείωσα που λες, καλό ήταν αλλά λίγο κουραστικό μερικές φορές, τότε είχα και την κατάλληλη διάθεση για romance. Με το Seirei no Moribito με πρίζωσες, άρχισα να το ξαναβλέπω, πιστεύω να κατέβασες την έκδοση των AniKraze που είναι DVD rip με 5.1 ήχο. [quote]Το χει η μοιρα σου φαινεται δεν εξηγηται αλλιως οτι οσοι σου εχου γραψει εδω ζητουν βοηθεια σε κατι:hahaha:.[/quote] lol, άσε, μου συμβαίνει και στην πραγματική ζωή συνέχεια αυτό, η αλήθεια είναι ότι δύσκολα κάνω φίλους, δεν είμαι πολύ κοινωνικός. :emptyonexg1:
Nov 10 2009 18:26
Photo

iristella → melkior

Για την σειρά μιλάω. Έχουν βγει 6-7 επεισόδια και μεχρι στιγμής το πάει αρκετά καλά. Και έχει ένα κακιασμένο μανάρι μεσα..... ΜΟΥΡΛΙΑ.
Nov 10 2009 17:32
Photo

melkior → iristella

Καινουργια σειρα ειναι αυτη καλα ποτε βγηκε και δεν την πηρα χαμπαρι η μηπως μιλας για τα βιβλια.
Nov 10 2009 17:01
Photo

iristella → melkior

Το true blood το έχω ήδη υπόψιν μου. Μέχρι στιγμής καίγομαι με το Vampire Diaries αλλά μάλλον θα το αρχίσω και αυτό. Damn so many things to watch so little time. T3T
Nov 10 2009 16:48
Photo

melkior → iristella

[QUOTE]Well most of the things you mentioned dont apply to bots such as Kenny.[/QUOTE] :oo: μηπως τοτε να του καναμε κανενα format να ρθει στα ισια του. By the way επειδη ειδα οτι αναφερατε πριν το Twilight αν και δεν το εχω δει θα σου προτεινα να κοιταξεις το True bloob ειναι σειρα βεβαια(βασισμενη σε βιβλια και αυτη)αλλα νομιζω οτι αξιζη ειδικα για τους vampire fans και επισης το let the right one in παρουσιαζη ενα πιο αθωο μεν καλυτερο δε ρομαντζο αναμεσα σε ανθρωπο και vampire.
Nov 10 2009 16:38
Photo

iristella → melkior

Well most of the things you mentioned dont apply to bots such as Kenny. Είμαι σχεδόν σίγουρη όμως ότι είχαμε αntivirus failure και ότι του πέρασαν κάποιο ύποπτο πρόγραμμα, το οποίο και ευθύνεται γι αυτές τις αλλαγές. Ή αυτό ή του την έπεσαν hackers.
Nov 10 2009 16:05
Photo

melkior → iristella

[QUOTE]και σημαντικότερον. Ποιός είσαι εσύ και τι έκανες στον Kenny μας? Τ^Τ[/QUOTE] Λοιπον εχουμε και λεμε Invasion of the Body Snatchers Αντικατασταθηκε απο clone/android/shapeshifter identity theft mind control:blurah5: Του εστειλαν mail οτι αν δεν κανει 10 friend invitations θα τον επισκεφτεί ενα συγκεκριμενο μακρυμαλικο κορητσακι μετα απο μια βδομαδα Eιχε near death experience Ανακαλυψε το νοημα της ζωης 42 take your pick
Nov 10 2009 15:51
Photo

melkior → Keiki

[QUOTE]To suzuka προτίμησα να το διαβάσω σε manga για διάφορους λόγους. melkior, το Seirei no Moribito είναι πράγματι από τα καλύτερα του είδους του, πολύ καλό animation, καλό σενάριο, και το OP των L'Arc~en~Ciel είναι χαραγμένο στην μνήμη μου.[/QUOTE] Πραγματι το Seirei no Moribito μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο οσο για το OP το αφηνω να παιζει καθε φορα που βλεπω επ και σκεφτομαι να το κατεβασω. suzuka manga αυτο ηταν απο τα πρωτα anime που ειδα και μαλιστα το πρωτο slice of life και ακομα το θυμαμαι ειδικα τα τελευταια επ,απο τι ξερω το manga συνεχιζη την ιστορια σε ποιο σημειο φτανεις τωρα? Το χει η μοιρα σου φαινεται δεν εξηγηται αλλιως οτι οσοι σου εχου γραψει εδω ζητουν βοηθεια σε κατι:hahaha:.
Nov 10 2009 15:30
Photo

Kenny → melkior

Όχι, δική μου απόφαση ήταν. Yoroshiku. XD
Nov 09 2009 23:42
Photo

melkior → Kenny

Οχι πως εχω προβλημα αλλα να εκφρασω και εγω την περιεργια μου μαζι με τους προηγουμενους πως κι ετσι μπας και μπηκε κανας ιος στο κομπιουτερ σου και στελνει friend invitation η μηπως στο χακεψαν anyway there's no going back now you stuck with as.
Nov 09 2009 22:32
Photo

Yagami Light → melkior

Εχω ενα μυνημα στο unread private messages και με βγαζει σε έναν διάλογο που είχες με έναν άλλο χρηστη μαλλον τον/την cathrine και νόμιζα οτι ολα αυτα διαδραματίζονταν στο δικο μου folder. Αρα λαθος μου take care... :D
Nov 02 2009 23:38
Photo

melkior → catherine

Μιας και η συνδεση σου ειναι μικρη θα σου προτεινα μεχρι να κατεβη το code geass να δεις κατι απο αυτην την σεζον υπαρχουν σειρες που παιζονται τωρα και δεν εχουν βγει πανω απο δυο τρια επ οποτε θα ειναι πιο ευκολο να τα κατεβασεις. Αν και δεν ξερω τα γουστα σου και παρολο που ειναι πολυ διαφορετικο απο το death note για αρχη εγω σου προτεινω το Kimi ni Todoke μια πολυ καλη ρομαντικη κωμωδια οριστε το λινκ [URL]http://www.mininova.org/tor/3033492[/URL] καλη θεαση. Αν σου αρεσει το πρωτο επ μπορεις να μου πεις να σου στειλω τα λινκς και για τα υπολοιπα 2 επ.
Nov 02 2009 19:26
Photo

melkior → Yagami Light

[QUOTE]Ευχαριστώ melkior αν και δεν κατάλαβαπότε έγιναν αυτά τα μυνήματα. Εχω κάπως μπερδεφτεί αλλα οκ ...[/QUOTE] Εγω να δεις:hmmm: συγνωμη αλλα για ποια μηνυματα λες εκτος και αν εχω split personality δεν σου εχω στειλη κατι επισης το προφιλ στο οποιο εγραψες το μηνυμα δεν ειναι το δικο μου.
Nov 02 2009 19:16
Photo

melkior → iristella

So this is the true power of a moderador!!! impressive most impressive. Αν και δεν το κανα γι'αυτο arigato.
Nov 02 2009 19:09