Community Status Updates
mono → melkior
Βάλε και κανα spoiler βρε, θα σε τσουρομαδήσει η Iristella :hihi2:
Βασικά όπως έγραψα και στο thread, δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να πεις...To boomerang star και το boomerang project είναι 2 διαφορετικά πράγματα :P
Apr 10 2010 20:05
MANOS → melkior
Αυτό μου άρεσε στον Tennant. Η κωμωδία. Και για αυτό μου αρέσει και ο νέος. Το 1ο επεισόδιο είχε γέλιο.
Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η 3η και η 4η σεζόν.
Η καινούργια φαίνετε καλή. Γενικά πιο πολύ μου άρεσε η Donna, μετά η Jones και τελευταία η Rose.
Συμφωνώ. Το opening δεν μου άρεσε. Πιο πολύ μου άρεσε το opening της 4ης σεζόν.
To Torchwood δεν μου άρεσε. Είδα την 1η σεζόν. Αν δεν κάνω λάθος τα μόνα αγγλικά σόου που μου αρέσουν είναι το Doctor Who (BBC) και το Hornblower (ITV).
Apr 09 2010 18:30
melkior → MANOS
Έμενα πάλι είναι ο Christopher Eccleston ήταν πιο σοβαρός και έφερνε ένα δραματικό τόνο στην σειρά σε αντίθεση με τον Tennant του οποίου το δυνατό σημείο είναι η κωμωδία.
Παρόλα αυτά θεωρό καλύτερες σεζόν την 2 και 3 της σειράς με πολλά αξέχαστα επ όπως αυτά που ανέφερες και άλλα όπως το The Impossible Planet, The Sound of Drums κ.α. όσο για τις companion του δοκτορα η ρουζ μέχρι στιγμής είναι η αγαπημένη μου με την jones να έρχεται δεύτερη πάντως και η καινούργια καλή φαίνεται για να δούμε.
Επίσης καιρός ήταν να γίνει και στο TARDIS μια αλλαγή γενικά το καινούργιο λουκ της σειράς φαίνεται ωραίο η μονή παραφωνία που βλέπω είναι το OP ειδικά η μουσική δεν μου θυμίζει καθόλου Doctor Who, τέλος θα σου πρότεινα να δεις(αν δεν το έχεις κάνει ήδη)και το spin-off torchwood το οποίο είναι και αυτό πολύ κάλο.
Apr 09 2010 17:44
melkior → Daz
Είναι 2 σεζόν από 13 επ η καθεμιά(σύνολο 26)τη δεύτερη θα την βρεις με το όνομα [I]Rosario + Vampire Capu2[/I]
Mar 28 2010 22:04
melkior → Keiki
Αυτά είχα ακούσει και εγώ τελικά αληθεύουν ε.
Πραγματι το Summer Wars τώρα το κατεβάζω και ναι η σεζόν αν εξαίρεσης μια δυο σειρές είναι ψιλοχάλια ελπίζω αυτή να φέρει τίποτα κάλο άλλα δεν έχω και πολλές προσδοκίες πάλι καλά που συνεχίζεται το FMA από την άλλη τώρα τελειώνει το cross game.
Mar 26 2010 11:13
Keiki → melkior
Μια και κοντεύω ήδη να τελειώσω το campaign των GDI, μπορώ να πω ότι πράγματι το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Είναι 100% στημένο για γρήγορες multiplayer μάχες χωρίς ιδιαίτερο στρατηγικό βάθος, όσο για το σενάριο... βράστα. Αυτό που με χαλάει είναι οτι το πασάρουν σαν C&C, έπρεπε να είναι εντελώς νεο σαν τίτλος με δικό του σενάριο, αυτο το πράγμα [B]δεν [/B]είναι Command & Conquer, χωρίς να σημαίνει οτι είναι κακό.
Από anime, βγήκε το Summer Wars από Frosti επιτέλους. Η season τελείωσε ουσιαστικά και δε λυπάμαι καθόλου γι αυτό, απο τις πιο μάπα που είδα τα τελευταία 3 χρόνια.
Mar 26 2010 10:45
melkior → Keiki
Command and Conquer ε? έχω ακούσει ότι η EA το άλλαξε πολύ σε σημείο να μην θυμίζει τα παλιά παιχνίδια τουλάχιστον από άποψη gameplay ενώ και το σενάριο στην single player campain έχει πολλά κενά.
Αληθεύει τίποτα από αυτά, εσένα πως σου φαίνεται?
Και εγώ το Durarara άλλα από frosti και αυτοί πάνε με το πάσο τους, πολλές σειρές τελειώνουν τώρα όποτε περιμένω να δω τι θα φέρει η καινούργια σεζόν.
Mar 25 2010 14:29
Keiki → melkior
Gaming ε? Περιμένω το Command and Conquer 4, καμένος με τα strategy εγώ. Απο anime αυτή η season ήταν μάπα γενικώς, το Durarara μόνο κάτι ψιλολέει, τα άλλα για να περνά η ώρα μόνο. Μου την βάρεσε κι εμένα και ξεκίνησα το "Mobile Suit Gundam", το πρώτο πρώτο. Το πηγαίνω πολύ στο χαλαρό, 1 επεισόδιο την ημέρα. Θα πάρει καιρό αλλα δε γίνεται αλλιώς, είναι πολύ retro και κάθεται λίγο βαρύ.
Απο εκεί και μετά, το "El Cazador de la Bruja" μου άρεσε, τύπου girl-with-a-gun, συγγενικό με Madlax/Noir θα έλεγα αλλά κάπως λιγότερο βαριά η ατμόσφαιρα του. Απο Sci-Fi γενικώς έχει πέσει νέκρα πάντως.
Mar 18 2010 11:24
melkior → Keiki
Άσε εδώ και τρεις βδομάδες έχω φάει τρελό κάψιμο με dragon age kαι mass efect και δεν έβλεπα τίποτα, τώρα σιγά σιγά έπιασα τα ongoing και έχουν μαζευτεί πολλά τα άτιμα.
Εσύ πως πας? βλέπεις τίποτα κάλο?
Πολύ ξηρασία έχει πέσει φέτος στο sci-fi τελευταία και δεν βλέπω και τίποτα κάλο να ρχεται:smokingg:
Mar 17 2010 20:50
melkior → iristella
problem solved(τελικά το port δεν ήταν ανοιχτό) ευχαριστώ για την βοήθεια
Mar 17 2010 18:00
Keiki → melkior
Που χάθηκες βρε melk? Είμαι γραμμένος στο bakabt εδω και πολύ καιρό, αν χρειαστείς help εδώ είμαστε.
Mar 17 2010 13:29
iristella → melkior
Όχι δεν θέλει να γραφτείς για να κατεβάσεις. Έλεγξες αν ο client σου είναι συμβατός με αυτούς που επιτρέπονται από το Bakabt? Είναι η θύρα ανοιχτή?
Tσέκαρε λίγο μία [URL="http://www.bakabt.com/whitelist.php"]εδώ[/URL].
Mar 16 2010 17:54
Night Wizard Seal → melkior
Φυσικά και δεν μου αρέσει.:kakaka:
Εγώ απλά απαιχθάνομαι αυτού του είδους τις ταινίες. Σε άνιμε και ταινίες sci-fi και μέχα :colddd:μακριά. Το Star Wars έχω δεί το 1 και το 2 βέβαια ας μην εκφράσω την άποψη μου γιατί θα με μαχαιρώσουν όλοι. Διαστημόπλοια, λέιζερ, ρομποτάκια, μετακινήσεις στο διάστημα ότι δώ με αυτά τα στοιχεία ντρόπ αμέσως.
[SPOILER]Το Star Wars τα είχε όλα μαζί...δεν ήθελα και πολύ ο άνθρωπος...[/SPOILER]
Ποτέ δεν με έλκυε αυτού του είδους η προσέγγιση. Το μέλλον. Μπλιάχ και πάλι Μπλιάχ.
Feb 02 2010 18:45
melkior → Night Wizard Seal
Δεν έχεις δει το έπος :oo: STAR WARS φυσικά σοβαρά τώρα δες το.
Δες την πρώτη τριλογία episodes 4,5 και 6 και μετά αν σου αρέσει πιάσε το prequel.
Feb 02 2010 08:41
Night Wizard Seal → melkior
Καλησπέρα μέλκιορ-σαν :) Ελπίζω να είσαι μια χαρά.
Να σε ρωτήσω κάτι(γιατί πέφτω πάνω του πολλές φορές), αυτό το May the force be with you από που είναι ;
Feb 01 2010 23:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed