Jump to content

Community Status Updates

Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Καλά, αυτή η ατάκα ήταν επική XD XD Και τις είδα :3 Sugeeee~ Έχεις πολύ καλή ανατομία και σχέδιο ^^
Apr 16 2010 21:54
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

[SPOILER]ναι ρε ασε...καλα σενα σημειο εσκασα στα γελια...λολ.. Jinbey: I thank you, you saved my life... Ivan: sleep...you are gonna die! τι ακιρο ηταν τουτο? χαχαχαχα:P[/SPOILER] [SPOILER]και ναι φενεται πος 8α δουμε αλαγη στο OP...για κατι πιο επικο και πιο σκοτινο απο πριν O_O anyway....ανιπομονω κιεγω να δω sanji οταν φτασουνε....αλλα πιο πολυ 8έλω να δω τον luffy πως 8α νε οταν ξυπνησει...:sigh2: poor kid,,,-_-[/SPOILER] btw...ανεβασα κατι Pics με κατι char Που φτιαχα ...χαχα...αν 8ες check the up να μ πεις καμια γνωμη xD αυτα...τι αλλα εσυ? OP σε πιο επ εισαι? ;) (ανιμε)
Apr 15 2010 22:54
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

:3 Από εδώ και πέρα θα είναι πιο επικό απ' ότι είναι ήδη, γίνετε αυτό? [SPOILER]Τι wanna-be ήταν αυτός ο Brownbeard :sigh2: Πάντως θέλω να δω περισσότερο Law, φαίνεται να έχει πολύ plot ο χαρακτήρας :burningbe3: Και ο Ivan είναι μορφή :canthelp: Αν επιστρέψουν αυτοί στο Kamabakka Kingdom, θα δούμε και Sanji ντυμένο okama XD Λογικά τώρα θα αρχίσουν να ξαναμαζεύουν τους Strawhats[/SPOILER] Α, ναι? Το πολύ την επόμενη εβδομάδα θα είμαι και στο anime up-to-date, οπότε θα τα δω και αυτά :if:
Apr 15 2010 22:39
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

ναι..:kakaka: και λολ? αλη8εια? XD anyway...καλα στο μανγα γαμισετα...γαματη η αρχη !! [SPOILER]"new era has begun" :P παντος νομιζω αλαξε αρκετα το OP...λολ...και ο Brownbeard....τι ηταν τουτο? λολ...σα Bικινξ ητανε..αν και έλεος πόσους beard 8α δούμε ακόμα? xD anyway τα σπασε πάντος και έζησε ο Jimbey και o Ivan(καλα αυτος πως ητανε χορις ουτε γρατζτουνια? WTF? xD) [/SPOILER] στα επ.παλυ ασε...οτι να νε διχνει...μας επριξε με τον buggy και ton Mr.3...και τωρα το next το κοβω και για filler -__- οτι να νε ηταν το preview xD anyway ...δες τα και 8α καταλάβεις :P
Apr 15 2010 13:09
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Τ-Τ-Τ-ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ FILLER?? *runs to watch* Yatta επιτέλους~ Killing time as per usual... Τώρα βλέπω One Piece, το anime (στο manga είμαι up-to-date, αλλά στο anime όχι)
Apr 15 2010 00:01
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

nice :P μπ@ τιποτα...μολις ειδα το νεο επ.bleach...επιτελους τελιωσανε τα fillers...αναστασηηη!! (κοντεπσανε να κλισουνε χρονο)χαχα....anyway...αλλα κριμα...το new ητανε επαναλληψη...του τι ειχε γινει στα τελευτεα επ. πριν τα fillers...-_- κριμα(παλυ 8α περιμενω για να δω αυτη τη κολομαχη) χαχα...αλα νταχει μια βδομαδα ειναι μονο xD...τεσπα....τωρα σκοτωνω τον χρονο μου στο youtube...xD...εσυ τι λεει?:thatsit:
Apr 13 2010 22:01
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

:3 Not really... As usual, busy planning our after school activities XD Εσύ τι νέα?
Apr 13 2010 21:19
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

:riiight:....so....any news? =)
Apr 13 2010 21:08
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

^^ Sounds like fun :D Εγώ δεν πήγα πουθενά, κλασσικά, σπίτι μου σπιτάκι μου :3 Αλλά μια χαρά πέρασα ^^
Apr 13 2010 20:43
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

μια χαρα...αν και δεν πηγα που8ενα φετος...μονο την κυριακη για αρνι XD πηγαμε κοριν8ο στο 8ειο μου...anyway....ε γενικος διαβαζα για school ή manga ολο τον καιρο....αλα τεσπα..:P εσυ τι λεει? πηγες που8ενα? =)
Apr 12 2010 22:55
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Χρόνια πολλά ^^ Αληθώς ανέστη ^^ Πως τα πέρασες?
Apr 12 2010 22:47
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

:hi:...τι γινεται? Χριστός ανέστη,καλο πασχα και χρόνια πολλά (αν και καπως αργα) XD anyway....:P
Apr 12 2010 12:45
Photo

Stefi-chan → Nekyia

Μια χαρά ^^ :3 Ναι, το ξέρω :( Δεν με άφησαν να έρθω... Την επόμενη φορά :3 Χεχε, αυτά είναι αυτά είναι :3
Mar 14 2010 00:05
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Okaaaaa will do ^^
Mar 14 2010 00:00
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

Ναι....^^ τα σπα οντος .... στο προτινω να τ'αρχισεις και συ ;) :ureshii:
Mar 13 2010 21:09