Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Stefi-chan

bleach στο μανγκα λες ε? [SPOILER] ναι αστα...εκι οτι θες γινεται....μπουρδελο εντελως....over 9000 ΧD πολυ random κατασταση.....αλλα και το ναρουτο μανγκα δεν πα πισω τελευτεα....:hahaha: οτι να νε ειναι :P [/SPOILER]
Jun 11 2010 22:11
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

True, έχουμε να δούμε πολλά, και τόσο true~ το OP θα είναι το πιο επικό *flails* [spoiler]Όντως, τελευταία είναι dbz αλλά τι να πει το Bleach? Που ξαφνικά όλοι τουμπανιάζουν επί 1000 και πάνε level over 9000?[/spoiler]
Jun 11 2010 21:16
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

lol...καμενηηηη,.....:hahaha:.....και ναι οντος...εχουμε να δουμε πολλα....και Naruto & OP αλλα και bleach xD αλλα το ΟP οπως παντα 8α νε το επικοτερο :hero: [SPOILER]naruto btw τα 2 final ep. ηταν: xaxa...λες κιεβλεπα dbz...lol...πολυ goku κατασταση XD "ειδικα το 163" :P[μαμισανε βεβαια] =p[/SPOILER]
Jun 11 2010 16:13
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Έχουμε... Πρώτα θα δούμε [spoiler]Nagato[/spoiler] στο Naruto και μετά [spoiler]Ace[/spoiler] στο One Piece... Έχω εδώ μια κοπελιά (κολλητή μου) που το παίζει Neji και με έχει μαμήσει στα pokes στα vital points and it hurts like a bitch \:'(
Jun 11 2010 12:40
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

χαχα....ναι ετσι φαινεται =] αλλα εχουμε ακομααα....xD τεσπα...τι άλο?
Jun 11 2010 10:51
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Ναιιιιι χαχαχα [SPOILER]Ah, it's just my panties... then why am I feeling like this~ Και ο καημένος Chopper... Αν και λογικά τα πουλιά θα τον πάνε στο Shabondy όταν έρθει η ώρα...[/spoiler] Waaah ναι και εγώ θέλω πολύ Navy HQ, το περίμενα πως και πως (είμαι Ace fangirl, θέλω να δω αυτή την arc animated asap~) Thaaaanks~ Mero Mero Merrow Ace edition XD
Jun 08 2010 12:13
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

arigato~ και ναι..sanji...χαχαχαχα....XD τα σπασε.... [SPOILER] ax! γιατι κοκινιζω? :orly: xaxaxa..Πολυ crazy επ. xD....αλλα και ο chopper ακιροτητα...."8υμισου την υποσχεση μας....να με πας στο shaboddy οταν μεγαλωσεις....wx wait..ποτε 8α νε αυτο? "ι can't that long" hahahahaha XD[/SPOILER] τεσπα...8ελω να δω navi HQ παντος....αν και το κοβω κατα τον ιουλιο να αρχισει οπως παει... Τ_Τ 8α χει λογικα κν 2 επ. ακομα με luffy crew....:cry:αλλα νταξει φαση εχουνε :P Nice profile pic..btw =]
Jun 07 2010 12:59
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Ααααα τυχερέεεεεεεε... Διακοπές με παρέα μόνο, the best~ Καλά να περάσεις ^^ Waah η χειρότερή μου, βιβλία :( Αλλά θα περάσει, που θα μου πάει... Niehee, είδες το τελευταίο επ One Piece?
Jun 06 2010 20:10
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

χαχα...nice...:) & thanks :P και ναι αστα.....αλλα νταξει οταν τελιωσουν ολα...8α νε μια χαρα...:wooi2:...ασε που παιζει να παω και διακοπες με παρεα φετος..:kill4u: 4 da 1rst time xD και ασε....καλα 8α περασεις κιεσυ απο'τον ιουλιο....8α γνωρισεις το αγκουρακι της 3της..:hot:...αλλα νταξει μια χρονια ειναι τελικα..σιγα xD....που στην ουσια..δεν 8α καταλαβεις ποτε περασε....απλα ειναι το λιωσιμο στα βιβλια -_- anyway...τι αλλααα???:ureshii:
Jun 06 2010 15:20
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

26 του μήνα??? Ο_ο Good luck with that... Αν και μετά εσύ θα είσαι ελεύθερος, εγώ έχω και καλοκαιρινά φροντιστήρια :( Και ναι, έκανα το πρώτο μου μπάνιοοοο~ Αν και δεν έκατσα πολύ και η θάλασσα ήταν πολύ κρύα >.< Ωραία ήταν :3
Jun 05 2010 19:54
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

τιχερηηηηη....:P...εγω μπ@ ...δεν το βλεπω..μαλλον το ιουλιο θα αρχισω μπανια..:emptyonexg1: οι εξετασεις ολες...τελιωνουν 26 του μινα...:hahaha: πιο αργα απο ποτε....-_- anyway...τι να πεις....8α περασει XD..τι αλλα εσυ?:wis:
Jun 05 2010 17:45
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Και εδώ τίποτα... Εξετάσεις στο σχολείο συν προετοιμασία για εξετάσεις στο καράτε, έχω πεθάνει, δεν προλαβαίνω... Λέω όμως να πάω αύριο~ Αν έχει καλό καιρό :3 :3
Jun 04 2010 21:20
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

o..nice...=] και μπ@ ...τιποτα...ακομα...δεν εχω βρει τιμε...-_- αργισα φετος...αλλες χρονιες τετια εποχη ειχα κανει 5-6 XD εσυ? :P
Jun 04 2010 18:36
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

:3 Yep, να τελειώνουν για εσάς... Εγώ έχω και ένα χρόνο ακόμα ;_; Meh, εδώ προσπαθώ να τους μαζέψω για κανένα cosplay, κάθε φορά γίνετε χαμός για ένα photoshoot λίγων ωρών... Κανένα μπάνιο έχεις κάνει ή τίποτα ακόμα?
Jun 04 2010 17:19
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

καλα....μια χαρα....τελιωσαμε τις πανελ. εμεις[μια χαρα τα πηγα πιστευω...μονο μα8ηματικα τα πσιλο8αλασσωσα]Xp....τωρα school exams εχουμε....πσιλοχαλαρα ειναι τωρα....παλευεται...:P αντε να τελιωνουμε...:wis::wooi2: τεσπα...πως τα πας εσυ?
Jun 04 2010 15:57