Community Status Updates
GhostPrince → Stefi-chan
oh nice...μια χαρα ^^ εγω τελιωσα τα fairy tail πριν λιγες μερες (=
και βλεπω eurika 7 ....το κσερεις? ^^ εσυ τι νεα?
Mar 07 2010 20:42
Stefi-chan → Fred18
Frikachuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~ *glomps* Welcome to da club *thumbs up*
PS. Γιατί, μα γιατί, όσοι κάναμε cosplay και έχουμε profile picture, αυτή η profile picture είναι του χαρακτήρα που κάναμε cosplay?
Mar 07 2010 13:18
Stefi-chan → GhostPrince
I'm super this week *thumbs up* :D Έφτασα up-to-date στο manga του One Piece και είμαι pumped up :3 Εσύ τι κάνεις?
Mar 07 2010 13:16
Stefi-chan → GhostPrince
Ναι, στην αρχή είναι το ίδιο. Αλλά μετά από λίγα επεισόδια η διαφορά φαίνεται πολύ, έχει διαφορετικό σκοπό και πολλούς νέους χαρακτήρες.
Feb 25 2010 22:44
GhostPrince → Stefi-chan
ειχα δει το παλιο perisi XD mmm....0k 8a checkaw k t new....an k eixa di to proto ep prin kairo...k m fanhke sa n panlamvane tn istoria t paliou =o tespa....
Feb 25 2010 21:37
Stefi-chan → GhostPrince
Χμμ... Fullmetal Alchemist έχεις δει? Αν όχι, το προτείνω, είμαι must *nods* Είτε το παλιό είτε το Brotherhood, και τα δύο είναι πολύ καλά, το brotherhood ακολουθεί την πλοκή του manga περισσότερο μόνο, ενώ το απλό από ένα σημείο και μετά το αλλάζει, αλλά και πάλι είναι πολύ ενδιαφέρον
Feb 25 2010 21:34
GhostPrince → Stefi-chan
καλα.....εγω cosplay...το βλεπω να χαναρομε το καλοκαιρι...(αν γινει τπτ) XD αν και σε 1 cosplay exw paei mono :P
& τπτ το σπουδεο...εδω ....diabazw ligo berserk XD .....psaxnw g kn kalo anime....mipos εχεις τπτ να μ προτινεις? XD
Feb 25 2010 13:41
Stefi-chan → GhostPrince
Konban wa~ ^^ Ααα, τα ίδια, τρέχουμε και ψάχνουμε bishonen για το επόμενο group cosplay :P Εσύ τι κάνεις, τι νέα?
Feb 24 2010 20:05
DarkElf → Stefi-chan
Ακριβως αυτο εκανα με το Naruto!(Χαιρομαι που με καταλαβαινει καποιος!)Και μετα απο μερικες μερες με ρωταει ο φιλος μου που το προτεινε πως τα παω και του λεω "Μπηκα στο Shippuden!" :kakaka:
Μολις τελειωσω το D.Gray-man(κοντευω) αρχιζω One Piece.Τ'αποφασισα!
Feb 23 2010 22:57
Stefi-chan → DarkElf
Heh, μερικές φορές όμως λες "άλλο ένα επεισόδιο, δεν παθαίνω τίποτα.... Αααα, γίνετε χαμός, άλλο ένα... άλλο ένα!" και δεν ξεκολλάς με τίποτα :3 Gambatte ne :D
Feb 23 2010 22:52
DarkElf → Stefi-chan
Ωραια,ωραια!:ureshii: Μου το'χουν προτεινει ολοι οι φιλοι και γνωστοι που βλεπουν ανιμε,αλλα ο προβληματισμος μου ειναι ο ακολουθος:αν καω οπως καηκα με το naruto θα κανω να βγω απο το σπιτι κανα μηνα:kakaka: Μαλλον θα το αρχισω και θα βαλω οριο στο ποσα επεισοδια θα βλεπω τη μερα.:kakaka:
Feb 23 2010 22:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed