Jump to content

Community Status Updates

Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Heeeey~ Μια χαρά, όσο μπορώ να είμαι στις εξετάσεις ^^' Δεν είναι και πανελλήνιες αλλά και πάλι... Εσύ πως τα πας? :D
Jun 04 2010 11:12
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

hai~ τι γινεσαι? ολα καλα? ^^
Jun 02 2010 21:52
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan

Na αου πω ρε στεφη τον kyouraku shunsui τον εχει προλαβει κανεις? γιατι το σκεφτομαι μηπως συμμετασχω και γω... προλαβαινω?
May 25 2010 18:05
Photo

Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu

:D Good to hear ^^
May 05 2010 19:38
Photo

καλα μωρε, ηρεμια...
May 05 2010 14:09
Photo

Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu

^^ Και εγώ έφυγα σχετικά νωρίς, οπότε χαθήκαμε... Μια χαρά είμαι, εσύ? :D
May 03 2010 22:05
Photo

Stefiiiiiii-chan... δεν σε ειδα χτες... αργησα να ερθω (gomen) και ειχες φυγει... καλα εισαι?
May 03 2010 15:34
Photo

veg3ta → Stefi-chan

Βοηθησε και ο Nikorasu στην αφισοκολληση, μην παιρνω ολα τα ευσημα εγω :) Για το θεμα των προβολων θα συζητησουμε στο meeting, ας μην spamaroume αλλο το θεμα.
Apr 20 2010 22:59
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

<_< :smokingg:
Apr 18 2010 15:01
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Γραμμικό σχέδιο και φυσική? Α, κάνεις φροντιστήρια την Κυριακή... Ποποοοο θα πρέπει να αρχίσω και εγώ φροντιστήρια asap και βαιέμαιιιιιιιι~
Apr 18 2010 01:00
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

yeee...αν κιεγω δεν εχω και καμια τρελη κσεκουραση....μονο το μεσιμερακι 8α χαλαρωσω...το προι εχω γραμικο σχεδιο...και το βραδι φυσικη....-_- :(....anyway....:beaten:
Apr 18 2010 00:04
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Ooooh, I see I see :3 Καλά περάσαμε πάντως δεν μπορούμε να πούμε XD Αύριο ξεκούραση και μετά πάλι τα κεφάλια μέσα >.<
Apr 18 2010 00:02
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

εσυ πηγες σε προβολη ...κι εγω σε προβολη ανιμε πήγα αλλα (στο comicdom-con) ειχε προβολη μια τιμιτικη του Osamu Tezuka...συνδιασμως όλων των manga toυ ητανε βασικα...καπως random αλλα ωραιο... και το μεσιμερι ειχε μια ομιλια -συζητηση καπιων ελληνων comic δημιουργων....GJ ε ..οπ'οτι καταλαβες το λιωσαα εκι περα ολη μερα σημερα....:kakaka::burningbe3:
Apr 17 2010 23:46
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Μόλις γύρισα από την προβολή ταινίας :sadist::sadist: Δεν μπορώ άλλο mindfuck :run: Μα μα μα ήταν και τρομακτικό σε θρίλερ κατάσταση και mindfuck σε στιλ NGE που τώρα θέλω μόνο να κάτσω στο κρεβατάκι μου και να δω Lucky Star μέχρι να με πάρει ο ύπνος :zetsubou:
Apr 17 2010 23:40
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

ναι...χαχα...και thanks...^^ glad you like them:burningbe3: anyway....τι άλλο?
Apr 16 2010 23:57