Community Status Updates
Nekyia → Stefi-chan
χαχα ναιι θυμάμαι *bows*
Καλά βρε, εσύ; Κρίμα που δεν είχες έρθει στο προηγούμενο meeting, ήταν το πρώτο μου heh :ureshii:
Kαι ωραίο το φόρουμ. Όχι ότι θα ποστάρω, έτσι γράφτηκα για να σπαμάρω προφίλς hmpf :hehehe:
Mar 13 2010 01:25
Stefi-chan → Nekyia
Hai thaaar~
*blue haired weirdo from cosplay here*
Ti kaneis? :3
Mar 13 2010 00:06
Stefi-chan → GhostPrince
Heh, ναι όντως είναι σαν τον Brook ακούγετε XD
Hmm, το έχω ακούσει το Berserk, αν είναι τόσο καλό να το αρχίσω :D
Mar 13 2010 00:03
Nekyia → Stefi-chan
=D ohai tharrr stranger *glomps* είσαι το δεύτερο εναλλακτικό προφίλ για σπαμάρισμα lol
Mar 12 2010 00:35
GhostPrince → Stefi-chan
xaxa....τον brook μου 8ιμησε αυτο με τα panties.....LOL XD
pados polu kalo m akougete....8a tou rixw mia matia....argotera vevea gt twra liwnw sto berserk(manga) ..xtes arxisa kai exw liosei.....xaxaxax =)
Mar 11 2010 23:08
Stefi-chan → GhostPrince
Το Great Teacher Onizuka μας λέει για έναν κλασικό νέο (22 χρονών), τον Onizuka, ο οποίος αποφοίτησε από χαμηλής κλάσης πανεπιστήμιο (ούτε καν αποφοίτησε δηλαδή, νομίζω), και περνάει την ώρα του χαζεύοντας τα panties των κοριτσιών, κάνοντας δουλείες όπως εργάτης σε οικοδομή κτλ. Μέχρι που σκέφτεται να γίνει καθηγητής (εκεί γίνετε ο καθένας να γίνει καθηγητής), για τον απλό λόγο ότι θα έχει σταθερό επάγγελμα και όλα τα high school girls. Έχει πολύ γέλιο, είμαι στο κεφάλαιο 20 περίπου και ήδη το έχω λατρέψει :3
Mar 11 2010 21:32
Stefi-chan → veg3ta
S-S-S-SANJI-SAAAAAAAAAAAAAAAAN~
Χμμ, πρέπει και εγώ να αλλάξω rofile pic, τόσο καιρό έχω την Konan-chan...
Mar 11 2010 21:28
veg3ta → Stefi-chan
Εγω παντως δεν εχω πλεον το cosplay μου ως profile picture :thatsit:
Βεβαια αυτο που εχω τωρα πολυ πιθανον να αποτελεσει μελλοντικο μου cosplay :kakaka:
Mar 10 2010 00:32
GhostPrince → Stefi-chan
tο "Great Teacher Onizuka" δεν το εχω ακουσει XD με τι ειναι?
για πες λιγο στορu αν δεν βαριεσαι ;P
Mar 10 2010 00:24
Stefi-chan → GhostPrince
Yooosh, gambatte ne ^^
Αυτή την περίοδο... βλέπω One Piece, να φτάσω και στο anime up-to-date αφού τελείωσα το manga, και λέω να αρχίσω το Great Teacher Onizuka (manga). Μου έχουν πει ότι είναι πάρα πολύ καλό :3
Mar 09 2010 22:00
GhostPrince → Stefi-chan
haha....;P εγω απο α8ληματα δν κανω τπτ φετος :P ala 8arxisw logika kendo aptou xronou :L tespa...ti ala? ti vlepis i diavazeis ayton ton kairo esy? ^^ η εχεις σκοπο =P
Mar 09 2010 15:55
Stefi-chan → GhostPrince
Προπόνηση karate *nods* Δίνω εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα και πρέπει να λιώσω ;_;
Και φυσικά τα anime είναι μέσα στο πρόγραμμα, ho cares about homework anyways :P
Mar 09 2010 14:42
GhostPrince → Stefi-chan
ειναι πολυ καλο ^^ το 3το καλο mecha π βλεπω XD ~btw proponish...? ti a8lhma? XD
ummm...νεα ...μπα :canthelp: το σπουδεο....τα σινι8ισμενα....schooll...fro...diavasma.... diavasma manga ....anime =P
Mar 09 2010 13:07
Black Kaiser → Stefi-chan
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Stefi ! Για το περισσότερο Κensei συμφωνώ αλλά τον Hisagi τον βαρέθηκα. Εγώ θέλω περισσότερη Yoruichi αμα γίνεται !
Και την επόμενη φορά κοίτα να έρθεις στο meeting γιατί οι απουσίες σου σημειώνονται. Αν δεν μπορείς πες μας να οργανώσουμε να σε απαγάγουμε κάπως ! :p
Mar 08 2010 00:58
Stefi-chan → GhostPrince
Χμμ.... Το έχω ακούσει κάπου, αλλά δεν έχω ιδέα για το plot/characters κτλ...
Νέα... Εκτός από το ότι λιώνω στο pc και στην προπόνηση πιο πολύ απ' ότι συνήθως, τίποτα δεν έχει αλλάξει :3 Εσύ τι νέα έχεις?
Mar 07 2010 20:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed