Community Status Updates
Stefi-chan → evaofadawn
Ντουντ, και να σου έλεγα ότι το είχα θυμηθεί και είχα και αυτή την ιδέα... Τηλεπάθεια! Συμφωνώ, και αν είναι να φοράμε η μία άσπρους και η άλλη μαύρους φακούς θα είναι ακόμα πιο γαμάτο :D
Θα σου πω με σιγουριά σύντομα ^^
Και yaaaay! Δες δες, και κάτι σε Hikaru Kaoru παίζει στην τάξη μου kukuku. Και τα puppy eyes του Tamaki είναι my own special Geass kyahaha
Sep 25 2009 22:21
evaofadawn → Stefi-chan
έλα βρε! ήθελα να σου πω (γτ δε θυμάμαι αν σου είπα ήδη) ότι θα φοράω όλα άσπρα με μαύρες λεπτομέρειες, κ σκέφτηκα αν κάποια φορέσει κυρίως μαύρα με άσπρες λεπτομέρειες θα είναι γαμάτο να πηγαίνουμε δίπλα δίπλα!
δώσε χαιρετίσματα κ στους υπόλοιπους!!
let me know αν είναι να'ρθεις, ε? εννοείται να πάμε μαζί!
υ.γ. ξεκίνησα Ouran που μου το έδωσε η Ελένη κ έχω πωρωθεί!! τι γέλιο!!!!
Sep 25 2009 18:13
Stefi-chan → Fya-sama
Heh, κάνω stalking στα meeting ^^ Ένας φίλος μου θα πάει Ιαπωνία, δεν ξέρω όμως πότε :'( Τυχερός... Don't worry, όλοι πάνε στο OHSHC, σερβίρουν και commoners' coffee kuku
Sep 13 2009 01:02
Fya-sama → Stefi-chan
:unlucky: Damn, εγώ ΜΕΝΩ εδώ κ είμαι λιγότερo ενημερωμένη... Πφφ έχω μείνει πίσω... Πάντως 8έλω να παω Ιαπωνία τρελά.... Ο επόμενος π 8α πάει παρακαλώ να με πάρει στην βαλίτσα του!!:congrats: Α, και μόλις μπηκα σε ένα group για το Ouran Η.S.H.C. όπου είχες κάνει το last post!! Οκ, ακουγεται ψιλο-stalkerish αλλά τυχαία το βρήκα, i promise!! :ureshii:
Sep 13 2009 00:48
Stefi-chan → Fya-sama
Heh, και εγώ το παλεύω στο σχολείο μου. Είμαστε κοντά σε πανεπιστήμιο, οπότε υπάρχουν πολλοί φοιτητές πορωμένοι *nods* Τώρα προσπαθώ να φτιάξω σταθερό club για να κάνουμε και cosplay και τα πάντα. Έχουμε και το καρναβάλι, οπότε extra δικαιολογία να ντυθούμε ^^ Αλλά στην Αθήνα κάνουν cosplay, σήμερα έχουν ένα cosplay party... Καααααλά, για Arashi θα περιμένουμε πολύ :( Τώρα θέλω τον Gackt <3 Πάμε Ιαπωνιάααααααααα!
Sep 13 2009 00:24
Fya-sama → Stefi-chan
Arigato gozaimasu! =) Ναι Α8ήνα κ συγκεκριμένα Γλυφάδα... Ντάξει, και εδώ ξέρω μερικά παιδιά που βλέπουν ανιμέ (άντε κ κανένα manga) αλλά δν το ψάχνουν κ ιδιαίτερα... Κ εμείς (εγώ κ μία φίλη) προσπα8ούμε να τουσ "μυήσουμε" *sneaky sneaky* στην "σύγχρονη ιαπωνική κουλτούρα" αλλά φως ακόμα δν είδαμε.... Αλλά μόλις διάβασα για το otaku club που προσπα8είς να οργανώσεις μου φάνηκε ΦΟΒΕΡΗ ιδέα!! Μακάρι να είχαμε κ cosplays εδω στην Ελλάδα...*dreams on* Καλά, τώρα για συναυλία των Arashi δν το συζητώ καν, είμαστε πολυ πίσω ακομα........xD
Sep 12 2009 23:58
Stefi-chan → Fya-sama
Irashai ^^ Ναι, μία αδυναμία στον Oh-chan την έχω *pokes him* Εδώ αν πεις Arashi ξέρουν ότι είναι κάτι ιαπωνικό, αφού με έχουν μάθει όλοι πλέον XD Τους εκπαιδεύω σιγάααα σιγάααα... Ναι, οργανώνω το otaku club της Πάτρας, αφού δεν κάνει κανείς τίποτα... Εσύ είσαι από Αθήνα? *stalks your profile*
Sep 12 2009 22:42
Fya-sama → Stefi-chan
Γεια! Είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ newbie στο site κ κα8ως έψαχνα για threads για τους Arashi είδα ένα δικό σου! Κ επειδή δν ξέρω για εκεί που μένεις εσύ, αλλά εδώ που μένω εγώ αμα πεις για arashi 8α σε ρωτήσουν αν τρώγεται (-.-) πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σου(μιας κ απ'ότι ειδα στο thread σου έχεις κ εσύ μια άλφα αδυναμια στον Oh-chan... *sqeals like a fangirl*) Α, και btw στην signature σου είδα κάτι για .. OTAKU CLUB στην Πάτρα?? *_*
Sep 12 2009 17:13
Stefi-chan → ssj4nick
Ah, sou ka... Όταν θα ξαναγίνει συνάντηση θα σου πω για να έρθεις, δεν θα αργήσει πολύ :D
Aug 30 2009 13:23
Stefi-chan → ssj4nick
Γεια! Μόλις τώρα είδα το μήνυμά σου ^^' Θα γίνουν και άλλες συναντήσεις σύντομα, τώρα που θα γυρίσουν και όλοι από διακοπές, οπότε μπορείς να έρθεις τότε :D Πάω Καστρίτσι, εσύ?
Aug 28 2009 13:53
ssj4nick → Stefi-chan
Γεια! Κανατε συναντησεις Πατρα βλεπω , κριμα π δεν ειδα το τοπικ οταν επρεπε :( Aλλα κ παλι φετος το καλοκαιρι δυσκολα θα ερχομουν λογω φροντιστηριων... Τεσπα ,σε ποιο σχολειο πηγαινεις?
Aug 23 2009 18:14
Stefi-chan → mysticismlover
No prob, και ναι, εγώ δεν μένω μέσα Πάτρα και έχω ακούσει ότι είναι χάλια, τεσπα...
Jun 13 2009 19:59
mysticismlover → Stefi-chan
βσκ μόλις είδα το μνμ =]
πάτρα έρχομαι μόνο μία μέρα την εβδομάδα,κάθε πέμπτη γιατί [χωρίς παρεξήγηση] δεν την μπορώ γενικά.
οπότε δε θα μπορέσω να έρθω,αλλά σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!
Jun 13 2009 11:13
Stefi-chan → mysticismlover
Yosha! Konnichiwa ^^ Είδα το message σου. Λοιπόν, έχουμε φτίαξει otaku club στη Πάτρα, αύριο έχουμε συνάντηση ;) Σάββατο, 5 η ώρα στο θεατράκι :) We'll be waiting! :D
Jun 12 2009 12:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed