Jump to content

Community Status Updates

Photo

Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu

Yush, έχω ήδη σταμπάρει ημερομηνία >:3 Πώρωση με την πρώτη, replay συνέχεια XD Mio ftw, αν και είμαι περισσότερο guitar person
Jul 21 2010 00:18
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan

ρε το καινουργιο ending του k-on!! που εχεις βαλει στο msn οντως τα σπαει αγρια!! 4 αυγουστου νομιζω βγαινει η ολοκληρη εκδοση να εχεις υποψιν σου
Jul 20 2010 22:59
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

ganbatte~...εγω ευτιχως τα περασα αυτα....woot! :P kai =o thats soundz good....εγω νταξι δεν πολυ εχω γνορισει κ πολους xD σενα cosplay exw καταφερει να παω μονο...χαχα xD τεσπα...~_~ αλλα τωρα αν χαναγινει τπτ...α8ηνα τουλαχιστον 8α παω...XD τι αλλα? :)
Jun 27 2010 22:11
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Oooooh I see I see... Τουλάχιστον τώρα έχει ξεκούραση~ Και ναιιι μπανιοοοοοο... Wanna... Αλλά έτσι που έχω φορτωθεί με βλέπω από Αύγουστο :( Και σήμερα είχαν συναυλία οι Animaniacs και δεν μπορώ να πάω επειδή έχω μία τουμπανοέκθεση να γράψω+μαθηματικά+φυσική T_T Gambatte~ Θα έχεις ευκαιρίες... λέω αν έχουν κανένα παρτυ Αύγουστο ή κάτι τέτοιο να πέσω στα γόνατα (για τους higher-ups, να με αφήσουν ^^') και να ανεβώ Αθήνα να γνωρίσω και άλλους :3 *eager*
Jun 27 2010 21:24
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

nai sxedia xD χτες εδωσα ελευ8ερο και σημερα γραμικο ....πως περασε το σημερινο ενασ 8εος ξερει...o_O 6oro zwgrafikhs...htan k palouki <_< τι να πεις....τουλαχιστον ιρ8ε το καλοκαιρι επιτελους ^^ woot! ptwma eimai...:stubborn:,,,.τεσπα τι λεει εσυ? ^^ και thanks....αυριο παιζει να παω λουτρακι...για το 2ρο μπανιο μ..χαχα.. xD:wis: οσο για cosplay...σημερα λογο γραμικου εχασα το cosplay bleach party ...α!! σπασιμοοοο XD ala ntaxi apo dw kai pera 8a phgenw p k p se kanena xD ta xasa ola skedon fetos t_t:deadga6: [i just need a chance to meet the forum] xD
Jun 26 2010 22:52
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Σχέδια? Τι σχέδια? :3 Άντε και καλά μπάνιααα~ Εγώ ακόμα καίγομαι στο gaming και στο διάβασμα... Έχουμε και cosplay coming up οπότε οργανώνω και αυτό... Πολύ δουλειά έχει πέσει :P
Jun 26 2010 22:01
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

kala...εβλεπα αυτο το καιρο το "seto no hayanome" ..romance comedy...πολυ γελιο....χαχαχα..κ τπτ το σπουδαιο....παρασκευη κ σαββατο δινω τα σχεδια...αντα να τλειωνω επιτελους...XD μπας και ακνς κν μπανακι...μονο 1 εχω κανει ακομα...:hahaha: what bout yu?
Jun 21 2010 21:28
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Αααχ βαχ... Αύριο αρχίζω φροντιστήριο και έχω πέσει με τα μούτρα στο gaming :P Εσύ τι νέα?
Jun 20 2010 20:09
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

plaka 8a xei...lol...odos omos to kovw...kamia akirothta 8a ginei sto telos kai 8a kitame etc:oo::stubborn: xaxa...τεσπα...woo...anyway...τι αλλα? =π
Jun 20 2010 16:12
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

[spoiler]Θα είναι η ultimate battle για το ποιος έχει το ανώτερο level skill... Και στο τέλος θα βγουν για μπύρες και "yaay Sasuke came back the end!"[/spoiler]
Jun 20 2010 15:37
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

[SPOILER]nai 8α δουμε κν :lovulovu: scene me sasuke palu χαχαχα..kai 8a minoyme etc.:oo:...και οπως τα λες sharingan stage over 9000 kai rasengan μια απτα ιδια xaxa...8a xei gelio pados xD:stubborn:[/SPOILER] poor hinata btw :\ xD:emptyonexg1:
Jun 17 2010 22:45
Photo

Stefi-chan → LNEnja

:benkyou: :wth2: :nemu: :x3: :yahoo: :angelr: :wth: :angell: :zombie: :scared::kowai: :nooooo: :heat: Trollaroume eleu8era|~
Jun 13 2010 01:33
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

XD Ναι, τι ήταν αυτό με τη Hinata... Θα γίνει τίποτα ή τσάμπα έτρεχε η κοπέλα... [spoiler] Sasuke-sama will not tolerate romance... FOR HE MUST CRUSH KONOHAAAAA RAWR~ Το βλέπω να έχει πολύ μπλα μπλα και λιγότερο μάχη με αυτόν, και θα μας δείξει και το 5832 stage Sharingan...[/spoiler]
Jun 12 2010 20:01
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

καλα ναρουτο χαχα....οταν φτασουμε εκι το βλεπω να χει ακμαι σκηνη στυλ romance...χααχχα [SPOILER]Naruto: sasukeee....σε ψαχνα για τοσο καιροοοο:lovulovu: sasuke: .....???....xD *moutra*.. I"ll crush konoha...XD οπως τοτε με τη Hinata....ειπε στο naruto Ι love you...μας αφισε οτι 8α γινει κατι...τελιωνει η μαχη....ουτε που χανα ανεφερε τπτ..:hahaha: [/SPOILER] οτι να νε Btw :)
Jun 12 2010 16:28
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

[spoiler]Ναι, και το Naruto είναι ότι να ναι τώρα τελευταία... Αφού περάσει πόσος καιρός και εκπαιδεύσει το peto του (aka Kyubi) θα μπει ξαφνικά ο Sasugay στη Konoha και θα πέσει ο Ναρουτο-κουν από τον ουρανό και θα γίνει η final battle[/spoiler]
Jun 12 2010 00:26