Community Status Updates
Wild Monkey → Stefi-chan
Ψιλοντρέπομαι να σου πω την αλήθεια... Δεν είναι και ότι με ενδιαφέρει και πολύ το cosplay... Έχω λίγη περιέργεια πάντως :p
May 02 2011 13:57
Stefi-chan → Wild Monkey
^.^ Glad to hear this~ Θα τα πούμε την επόμενη φορά :3 Όποτε θα γίνει αυτό XD Λογικά μετά τις πανελλήνιες...
Και ευχαριστώ πολύ ^.^
Btw, δεν ξέρω πως σας το έφερε ο Βασίλης αλλά σας είπε για το cosplay που θέλουμε να κάνουμε? Και εσύ θες να κάνεις κάτι? Θα έχει θέμα One Piece, αλλά αν θες κάνεις και κάτι άλλο... Συνήθως συνεργαζόμαστε για να τα ετοιμάσουμε, οπότε μη σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς (βέβαια αν απλά δεν θες οκ :3)
May 01 2011 13:40
Wild Monkey → Stefi-chan
Ήταν πολύ καλά χθες! Βέβαια δεν μιλήσαμε πολύ αλλά ντάξει την επόμενη φορά ίσως. Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες!
May 01 2011 08:10
Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan
Έλα ποιος την χάρη σου!
[url]http://www.megaupload.com/?d=M8NZOO7S[/url]
το τσίμπησες!
Aug 03 2010 23:41
Stefi-chan
Yosh! Αν είναι θα ξαναρχίσω να φτιάχνω, στο pc του μπρο μου (το δικό ου δεν θα το σηκώσει XD)
Έχω ανεβάσει μερικά στο youtube, αλλά τα έφτιαχνα με windows media player, οπότε είναι κάπως noobικα ^^'
[url]http://www.youtube.com/user/Stefip[/url]
Wiii lucky~
Jul 25 2010 22:03
GhostPrince → Stefi-chan
nice...και Thankz...το sony vegas χρησημοποιω....^^ χρησημοποιουσα και AE...(after effects) αλλα τα φτυσε...¨\
anyway.....ε αν εχεις κρατησεις τπτ ...στηλε αν 8ες =ο
kai τπτ το συμαντικο...απλα το Hotel εχιε τσαμπα net ..xaxa..lucky~
Jul 25 2010 18:10
Stefi-chan → GhostPrince
Waaaah καλά να περάσεις~
O_O Γαμάτο είναι! Και ναι είμαι φαν, παλιά έφτιαχνα και εγώ αλλά τώρα με πρόδωσε το laptop μου ;_; Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς?
Χμμ ησυχία... Τελευταία εβδομάδα φροντιστήριο και μετά διακοπές waaah~ ^^ Εσύ τι άλλα?
Jul 25 2010 14:38
GhostPrince → Stefi-chan
:O Τ_Τ....περαστικα ..τι να πω...
και σημερα φευγω για διακοπουλες σε μερικες οριτσες...χιχιχι....btw τελιωσα...το AMV...yatta!!..an 8es check it up O.o αν εισαι fan του α8ληματος δλδ...χαχα [URL="http://www.youtube.com/user/GhostPrinceAMV"]GhostPrinceAMV[/URL] [massacre of hope] :P:smokingg:
anyway....ti alla? =p
Jul 25 2010 00:37
Stefi-chan → GhostPrince
:3 Τουλάχιστον θα πας διακοπές και θα χαλαρώσεις... Κάτι ύπνοι που θα πέσουν~
:/ Oh well, καλή τύχη!
Εγώ κλασσικά, διάαααβασμα... Έπαθα και ψύξη τώρα και πονάωωωω :(
Jul 24 2010 00:22
GhostPrince → Stefi-chan
τραλαλα ..τραλαλα...ζεστη και χαρα XD
τπτ το ιδιεταιρο...εχω λιωσει στη ζεστη....χτες ειπα να αρχισω να κανς κν amv ^^ που χα κατι αιωνες Ο.ο και βαρεμαρα....με8αυριο παω διακοπες ομος οποτε μια χαρα...χαχα XD
οσο για τις εξετασεις...γαμισετα....δεν τα πηγα και τοσο καλα...ευχομαι να πεσουν αρκετα τα μορια...μπας και περασω φετος[εκι που 8ελω] και δεν αναγκαστω να ξαναδινω και του χρονου Τ_Τ...εσυ? τι λεει? πως τα περνας? :)
Jul 22 2010 11:16
Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu
Ναι, η Yui είναι των πιο happy go lucky τραγουδιών... Και το Listen τα έσπαγε, όντως... Τα κλιπάκια των endings είναι γαμάτα γενικά~
Jul 21 2010 22:50
Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan
Εγω ειμαι keyborad-person lol... επρεπε παντως να βαζουν την Μιο να τραγουδα συνεχεια... η αλλη τραγουδα σαν σκιουρος!! και το προηγουμενο (Listen) ηταν κομματαρα!
Jul 21 2010 14:01
Stefi-chan → GhostPrince
Yo~ Τι κάνεις~ Πως περνάς αυτό το υπέροχο καλοκαίρι? (Τραλαλαααααααα mode εδώ, τα παίζω σιγά σιγά). Πως τα πήγες στις εξετάσεις?
Jul 21 2010 00:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed