Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → DevilMayCry

Ναι!!!Σόρυ που δεν απάντησα είμαι διακοπές και μπαίνω από ένα καφέ.Τα λέμε :)
Aug 16 2009 19:15
Photo

Night Wizard Seal → Mangalover

Δεν πειράζει ρε και ευχαρίστηση μου.Είμαι διακοπές και έχω να μπώ κάτι μήνες!!!Χάρηκα και όταν γυρίσω τα λέμε :)
Aug 16 2009 19:14
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

hiiiiiiiiii Ola ta nea anima ollaaaaaaaaaaa oti neo bgeni amesos to blepo exo poli xrono kain den exo tipota alo na kano .....
Jul 25 2009 11:46
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

hiiiiiiiiii
Jul 25 2009 11:45
Photo

Mangalover → Night Wizard Seal

Καλημερα.Πολυ παλια μου ειχες στειλει ενα μηνυμα αλλα δυστυχως ειχα σοβαρο προβλημα με το ιντερνετ μηνες τωρα!Αλλα καθε εμποδιο για καλο που λενε και επιτελους το εφτιαξα.Τεσπα αν ενδιαφερεσαι ακομα μου ειχες κανει 2 ερωτησουλες.Αφου μου αρεσει πιο πολυ το animation γιατι εγω γραψει mangalover.εχω τρεις λογους για αυτο 1.ειμαι αυθορμητος τυπος... 2.νομιζα οτι ανιμεlover θα υπηρχε 3.Δεν ξερω.Το εχω μετανιωσει Επισης μου ειχες πει αν το avatar το εχω κανει εγω.Δυστυχως οχι αλλα βλεπωντας το θα μπορουσα να κανω κατι παρομοιο!Συγνωμη για την πολυ μεγαλη καθυστερηση.λολ!
Jul 22 2009 08:52
Photo

Night Wizard Seal → robinofonepiece

Hello robin!!!Βλέπω έχεις το όνομα του αγαπημένουμου χαρακτήρα στο one piece.Βλέπεις και ναρούτο(xD) I want to welcome you to this forum και ελπίζω να έχεις μια καλή..."διαμονή":) Αν τύχει και θελήσεις τίποτα(ερωτήσεις κ.λ.π.),σκούντα με και i will be there to help you :)
Jul 11 2009 11:37
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Αυτό είναι καλό...γιατί τα συνηθησμένα δεν μου αρέσουν καθόλου:hahaha::hahaha::hahaha:
Jul 10 2009 17:42
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Καλή συνέχεια στην εξερεύνηση σου στον κόσμο του sci-fi. Θα σου έλεγα "welcome to the dark side" αλλά μάλλον δεν θα έχεις δει Star wars.:congrats: Όταν τα τελειώσεις να μας πεις πως σου φάνηκαν. (Πάντως να ξέρεις, είναι πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα αυτά που σου πρότεινα.)
Jul 10 2009 17:16
Photo

Λοιπόν τώρα είναι που κάπου σε πιάνω.Το infinite ryvius με αυτούς όντως τους kawaii χαρακτήρες και το όλο το space περιβάλλον(δεν ήθελα και γω πολύ ο άνθρωπος)με πήρε και όχι με σήκωσε,με κατέβασε στο τελευταίο επίπεδο:hahaha:. Στο Crest που πισεύω 8α το συνεχίσω αλλά κάποια άλλη φορά,με εντυπωσίασαν,όντως πάρα πολύ η χαρακτήρες.Ήταν ένα + στις εντυπώσεις μου,πραγματικα πολύ ωραίοι.(Αν και στην αρχή άρχισα με το banner και δεν είχα καταλάβει χριστό,αλλά και εκεί μ άρεσαν πολύ:whistling::hahaha:) Το τέρρα ε το συνεχίζω κανονικά...
Jul 10 2009 10:01
Photo

Καταλαβαίνω τι λες απλά εγώ είμαι άνθρωπος που αν έχει καλό σενάριο, χαρακτήρες και μηνύματα/προβληματισμούς απ' όποιο genre και να είναι, θα μου αρέσει. Μπορεί να μην μπει στα αγαπημένα μου, αλλά θα μου αρέσει. Όσα σου είπα μου άρεσαν, για διαφορετικούς λόγους. Ας πούμε το kawaii σχέδιο του ryvious δεν μου άρεσε, όπως και το κλίμα "τι καλα που περνάμε" στην αρχή. Όμως οι σταδιακές αλλαγες των χαρακτήρων που μεγαλώνουν απότομα μέσα από τις περιστάσεις και το ψυχολογικό μέρος, με κέρδισαν. Στο είπα δεν ασχολείται και τόσο με mecha αλλά με άλλα πράγματα. Είναι από τα πιο ρεαλιστικά θέματα που έχω δει σε anime. Καμία σχέση η εντύπωση που σου δίνει στην αρχή. Το crest μου άρεσε πιο πολύ ως υπόθεση/χαρακτήρες πάλι. Το σχέδιο δεν με ξετρέλλανε, μου άρεσε όμως η απόδοση των χαρακτήρων από τους seiyu που ειδικά κάποιοι που είναι εκκεντρικοί αποδίδονται τέλεια. Μου άρεσε και η αφήγηση στην αρχή κάθε επεισόδιου σε μια φανταστική γλώσσα. Αυτό θα προτιμούσα να το διάβαζα γιατί πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερο εκεί. Κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω, εξάλλου ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η σειρά βιβλίων. Το terra e, μου άρεσε εκτός από κάτι το οποίο δεν μπορώ να στο πω ακόμα. Το pale cocoon ήταν τέλειο απ' όλες τις απόψεις(ειδικά αν σκεφτείς ότι στην ουσία είναι δημιούργημα ενός ανθρώπου), αλλά μικρού μήκους.
Jul 09 2009 23:03
Photo

Αυτό είναι το θέμα ότι δεν μου αρέσει το sci-fi.Κοίτα πάντως άσχετα με το τι σου βγάζει μια σειρά το θέμα είναι πώς στο βγάζει αυτό.Το στίλ αυτό εμένα δεν μου αρέσει.Τώρα που προχωράω το τέρρα ε είναι πολύ ωραίο σαν ανιμε.Δεν το συγκρίνω πάλι με τα άλλα.Εσένα πιο σου άρεσε περισσότερο από αυτά τα τρία???
Jul 09 2009 22:44
Photo

Πολύ βιάστηκες πάντως να τα παρατήσεις. Έχουν πολλά να πουν, άσχετα με την τεχνολογία. Το ryvius ασχολείται με την ψυχολογία του ανθρώπου και το μέχρι που μπορεί να φτάσει κάτω από αντίξοες συνθήκες. Πως δημιουργείται η εξουσία και γιατί. Πολλά τελοσπάντων σε σχέση με την φύση του ανθρώπου. Το crest of the stars και τα υπόλοιπα της σειράς ασχολούνται με παιχνίδια στρατηγικής και πως ένας άνθρωπος γίνεται έρμαιο των καταστάσεων και της πολιτικής, παραχάραξη της ιστορίας κ.α. Δεν δέχομαι λοιπόν ότι δεν σου άρεσαν αφού το μόνο που είδες είναι το περιτύλιγμα. Δέχομαι ότι δεν σου άρεσε το σχέδιο και το sci-fi στοιχείο από κει και πέρα όμως δεν μπορείς να το κρίνεις ως σειρά. Και όπως και να το κάνουμε, sci-fi χωρίς διαστημόπλοια ή τεχνολογία δεν μπορεί να υπάρξει. ps. Ελπίζω να μην ξεκίνησες ανάποδα το crest of the stars, γιατί γράφεις banner. To banner είναι η συνέχεια του.
Jul 09 2009 22:20
Photo

Πάμε άλλη μία οι εντυπώσεις. Το Βανερς οφ δε στάρς επίσης δεν μου άρεσε.Πολυ μελλοντικούρα και όλο αυτό με τα διαστημόπλοια δεν μου άρεσε καθόλου.... Αλλά γύρισε αλλιώς μπορεί να μην μου άρεσε το Banners of the stars k to infinite ryvius,το τέρρα ε όμως μου έχει αρέσει πολύ.Για μένα με καμία περίπτωση δεν συγκρίετε με τα άλλα δύο.Είναι πιο πολύ του fantasy και έτσι.2/3 κταρίφθηκαν μένει και αυτό το τέρρα ε.Αλλά με αυτό το άνιμ θα μπορέσω να σου πω καλές εντυπώσεις :)
Jul 09 2009 14:05
Photo

Ευχαριστώ για τις διευθήνσεις :)
Jul 09 2009 11:21
Photo

Είδες εμένα δεν είναι αυτό το προβλημά μου τα λατρεύω τα ψυχολογικά...Πραγματικά αυτό που το χαλάει είναι το μέχα.Με το ryvius δεν άντεξα...Ρε πραγματικά sci -fi άντε να δώ μέχα με τίποτα ούτε στον ύπνο μου...Απλά τα μισώ...δεν υπάρχει άλλος όρος.Έστω και μία μάχη με ρομπότ με χαλάει και κόβω εκεί το άνιμ. Το ryvius δεν το τέλειωσα δεν μ άρεσε και το άφησα.... Τα άλλα τα βλέπω...
Jul 09 2009 11:21