Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Nighteyes → Night Wizard Seal
To crest of the stars την έκδοση των ΚΑΑ. [url]http://www.mininova.org/tor/980207[/url] Μπορεί να την βρεις κι αλλού. Για direct δεν την είχα βρει όταν το είχα ψάξει. Τα υπόλοιπα από δω [url]http://www.anime-eden.com/anime/series.4.htm[/url] μπορεί να χρειαστεί εγγραφή.
Ώστε το Ryvius το είχες δει; Όλο; Είναι πολύ βαρύ το είχα πει, αλλά μου άρεσε που ήταν ψυχολογικό γι αυτό το ανέφερα. Με τίποτα τότε μην δεις το ΝGE. Εκείνο είναι η καταθλιψη η ίδια και φουλ στα mecha.(Εμένα δεν μου άρεσε)
Ιούλ 09 2009 01:38
Night Wizard Seal → Nighteyes
Μπορείς να μου πείς κάποιο σάιτ για τον Banners of the stars???download,stream ???
Ιούλ 08 2009 23:19
Πόπο πάμε στην ανακοπή ξαναγιεννόμαστε και ξαναπεθένουμε.
Λοιπόν άκου εντυπώσεις επειδή δεν ξέρεις το πώς αντιμετωπίζω τα μέχα.
Ποιά μου άρεσαν και θα δώ...
Το Τέρρα Ε αυτό θα το δώ αν και λεχω κάποιες επιφυλάξεις.
Το Banners of the stars πίστευω είναι αυτό που θα μου αρέσει πεεισσότερο.
Τον infinite ryvius,παναγία μου βοήθα,δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε.Δν λέω αν είναι καλό ή αν δεν είναι αλλά πρώτον δεν το ευχαριστήθηκα και δεύτερον έκοβα φλέβες.Κάτι τέτοια είναι που μισώ.Βλέπω τους αστροναύτες και βαριέμαι του κερατά.
Αλλά οκ τα δύο πρώτα μου έκανα καλή εντύπωση και θα τα δώ.Τώρα πιστεύω η θέση μου παραμένει η ίδια.(Η γνωστή ξέρεις εσύ ΧαΧαΧα)
Ιούλ 08 2009 23:04
Ma αυτά δεν είναι mecha, γι αυτό το λέω. Το μόνο που έχει λίγο αλλά δεν επικεντρώνει εκεί είναι το ryvius. Απλά να μου πεις πως σου φάνηκαν όταν τα δεις χωρίς φόβο και πάθος.:congrats: Αν δεν σου αρέσει κάποιο απ΄αυτά τότε όντως δεν είσαι του sci-fi. Αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό. Όλα τους που σου είπα είναι πολύ καλές δουλειές ειδικά σαν υπόθεση-χαρακτήρες που για μένα είναι το πιο σημαντικό. Δες πρώτα το terra e και τελευταίο το ryvius. Είναι αρκετά βαρύ/σοβαρό το θέμα στο 2ο γι αυτό.
Ιούλ 08 2009 21:02
Night Wizard Seal → Seraphimon-T.K.
Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις !!!!!!!ότι επιθημείς και να είσαι πάντα καλά να σε χαιρόμαστε...:)Άρε τζίμ 22 ....Πολύχρονος πολύχρονος
Ιούλ 08 2009 18:41
Μπορώ να φανταστώ ότι είμαστε περίπου ίδιοι τύποι στα άνιμ κ μάνγκα αλλά τι να σου πώ τα απεχθάνομαι αν και αυτά που μου πρότεινες θα τα δώ.Πάντα όσα άνιμ έχω δεί μέχα από την αρχή φαίνονται και στο τέλος είχα πάντα δίκαιο.Να δούμε πώς θα είναι αυτά.
Σου λέω δεν παλεύεται η κατάσταση :)
Ιούλ 08 2009 18:37
Πάντως να τα δεις αυτά που σου πρότεινα. Επίσης την ταινία μικρού μήκους pale cocoon. Αν και αυτή και το infinite ryvius πέφτουν λίγο βαριά σαν θεματολογία, σου δημιουργούν πολλά συναισθήματα και σκέψεις.
Με τα mecha ούτε εγώ τρελαίνομαι. Στις μάχες βαριέμαι κιόλας. Στο Code geass δε, είχα αρχίσει να νιώθω το χάσμα των γενεών με την γενιά των video games.:congrats: Δεν προλάβαινα τι γινόταν στις μάχες.:hahaha:
Πάντως μικρή μου άρεσαν όσα mecha είχα δει(πάντα ήμουν, fantasy να είναι και ότι να ναι), αλλά δεν είχα δει και πολλά. Πιο πολύ μου είχε αρέσει θυμάμαι το robotech (η αμερικάνικη έκδοση του macross αν δεν το ξέρεις. Ήταν μείξη και άλλων 2 anime διάβασα.). Με είχε εντυπωσιάσει πολύ μια που είχε αρκετά καλό σχέδιο και ενδιαφέρουσα υπόθεση.
Ιούλ 08 2009 15:16
Dark_Venus → Night Wizard Seal
Ευχαριστωωωωωωωω εισαι τέλειος :D πωπω με τοσα anime που θελω να δω αναρωτιεμαι τι να πρωτοξεκινησω....
[IMG]http://i274.photobucket.com/albums/jj249/jenny_del1326/thank-you.jpg?t=1246916377[/IMG]
Ιούλ 06 2009 23:39
Night Wizard Seal → Dark_Venus
Έλα μαρία.Τί γίνεται ??Είδα το πόστ σου και σου απαντάω.Μα άσε τώρα είδες άποψη.Τέσπα το basilisk είναι παλία στην ιαπωνία ήταν δύο οικογένεις νίντζα που ήταν εχθροί κατα διαόλου και είχαν δύο παιδία που αγαπιούνταν και θα παντρευόντουσαν αλλά άλλαξαν τα σχέδια τους.Μην ακούς νίντζακαι ξενερώνεις είναι πολύ πιο ωραίο και είναι και seinen
πάρε και ένα λίνκ
[url]http://www.animeseason.com/basilisk-kouga-ninpou-chou/[/url]
Ιούλ 06 2009 23:24
Night Wizard Seal → iristella
Ευχαριστώ πολύ :)Αν και το καλοκαίρι μάλλον πολλά μάνγκα για άνιμ δν το βλέπω ^_^
Τόνικακου,να έχεις και εσύ καλές διακοπές και να τα περνάς καλά οοο τρομερή μόντ :)
Ιούλ 03 2009 11:19
iristella → Night Wizard Seal
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα! Και πάνω από όλα καλή ξεκούραση καλές διακοπές και πολλά πολλά αnime και manga.
Ιούλ 02 2009 20:57
Night Wizard Seal → iristella
οοοο Χρόνια Πολλά ιρι -τσάν!!!!!Δν σου είπα εγκάιρως αλλά μια ευχή είναι θα μετρήσει :)
Ότι επιθημείς και να είσαι πάντα καλά:cake:
:hbd:(είδα που έγινες 25 :hahaha:)
Ιούλ 02 2009 19:06

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται