Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Sealiristella

Ιριστέλλα-τσάν.Να σε ρωτήσω?Κάηκα με έναν χαρακτήρα στο as και από ότι πιστεύω είναι ο αγαπημένος μου μέχρι τώρα.Είναι ένας τυφλός παππάς.Πως λέγεται???Το όνομα του.
Aug 30 2009 22:16
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Κοίτα όντως ο κίρα είναι άπαιχτος απλά τέλειος!Είμαι τσάπτερ 10 κε μπορώ να πώ ότι είναι τέλειο!
Aug 30 2009 20:09
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

nope, δεν εχουν καμια συγγενια,o kira ειναι πολυ cool για να ειναι συγγενης του setsuna :P
Aug 30 2009 19:21
Photo

Ο κίρα είναι μπαμπάς του σετσούνα?
Aug 30 2009 18:50
Photo

Κοίτα τέτοια πράγματα μου αρέσουν,Γενικά το as βγάζει πολύ ωραία θέματα και καλά κάνει η μανκκάκα και καταρρίπτει το φύλο αρσενικό θηλυκό.,και όντως το θέμα άγγελοι διάβολοι απλά τα σπάει.Καιρό έψαχνα ένα τέτοιο μάννγα και απλά τα σπάει.
Aug 30 2009 18:20
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

just did it :) Χαιρομε που σου αρεσει το manga, αν και ειναι περιεργο και καπως διαφορετικο απο τα συνηθισμενα ειναι εργο τεχνης
Aug 30 2009 18:08
Photo

Ριν μπορείς,ο καλέ ριν,(ποπο γλύψιμο)Έκανα εντίτ και πρόσθεσα κάποιες ερωτήσεις.Μπορείς να απαντήσεις με εντιτ στο πόστ που έκανες προηγουμένως και να με "φωτίσεις" και σε αυτές. Ευχαριστώ...
Aug 30 2009 18:04
Photo

8tails → Night Wizard Seal

Μια χαρά πηγαν οι διακοπές τωρα επιστροφή στις επάλξεις :P Ναι ο Ραικαγκε και ο Κιλλερ μπι είναι αδυναμία μου, είναι φοβεροί. Εδω ο ο Κιλλερμπι βρηκε τρόπο και κορόιδεψε το Αματερασου που απόσο ξέρουμε..δε γίνεται πλυν του Μανταρα που μπορει να το απενεργοποιει. Τα λεμε τα υπόλοιπα στα ποστ ;)
Aug 27 2009 23:34
Photo

Night Wizard Seal → 8tails

Άρε φιλάρα δεν πειράζει.Μια χαρά.Οι διακοπές σου πώς πήγαν?Καλά το σόι ραικάγκε σε έχει πορώσει.Έτσι μπράβο.Άντε και να σε έχουμε και πιο συχνά μαζί μας :)
Aug 27 2009 22:50
Photo

8tails → Night Wizard Seal

Γεια σου ρε Night_Wizard_Seal! Επεστρεψα επιτελους μετα αποκαιρο. Πριν δυο μηνες που μου στειλες τουλαχιστον παταγα αραια και που το ποδι μου στο site. Όλα καλα, εδω εχω πορωθει με τον Raikage :D
Aug 27 2009 20:50
Photo

Night Wizard Seal → stark-sama

Οκ μάν θα κάνω ότι μπορώ και ...ευχαριστώ!
Aug 26 2009 10:44
Photo

stark-sama → Night Wizard Seal

A!!!! Kaι κατι ακομα..... Πριν 3 μερες δημιουργηθηκε group για τους fan της Gotei 13. Εκει επιλεγεις να παρεις ή Captaincy ή Vice Captaincy ή ακομα και seated officers, aναλογα αν θαυμαζεις κάποιον απο τους χαρακτήρες και τον νιώθεις πιο κοντά στον δικό σου χαρακτήρα. Στα υποψιν Kenpachi & Ikkaku δεν εχουν πιαστει ακομα...... και κανενας απο τους former captains. Κανε μια βολτα απο εκει και αν σ'αρεσει κανε και join!!! Πες και σε οσους μπορεις για το group γιατι τωρα κανουμε recruit των Divisions.
Aug 26 2009 10:22
Photo

Night Wizard Seal → stark-sama

Η χαρά δική μου στάρκ-σαμα.Λοιπόν τώρα έχω γυρίσει και από τις διακοπές μου επίσημα και επανέρχομαι στο φόρουμ :)I hope to see you around bro !
Aug 26 2009 09:55
Photo

stark-sama → Night Wizard Seal

Ηello bro!!!! Thanks for accepting my friend request... Eλπιζω τωρα να τα λεμε και πιο συχνα για αυτα που μας εξιταρουν σε αυτο το forum.. Και παλι thanks και see you around pal......
Aug 25 2009 14:26
Photo

DevilMayCry → Night Wizard Seal

DEN MPIRAZI EGO MOLIS GIRISA APO TO EKSOTERIKO:hot: POU PIGA DIAKOPES KAI SE 2 EBDOMADES PAO KRITI :ureshii: .... Kales diakopes tote byyyyyyyyy:wooi2::wooi2: ...
Aug 16 2009 19:28