Community Status Updates
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Όχι δεν είναι όλοι.Αυτός είναι(μπορεί λιγουλάκι)αλλά είναι.Πο τώρα είμαι 22 τσάπτερ και συνεχίζω κανονικότατα.Πολύ ωραίο.Και τώρα που αρχίζει η δράση το διαβάζω μονορούφι.χεχε.
Sep 01 2009 10:51
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
nope, ψιλοψυχανωμαλος ειναι (like every single other charachter from that manga):hahaha:
Sep 01 2009 03:04
όντως συμφωνώ απόλυτα.Σε τομέα σχεδίου δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.Κοίτα ως αναφορά τον κάταν και τον ρόσιελ.,είχα ακριβώς την ίδια εντύπωση...
Τώρα ο κάταν είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες αλλά ο ρόσιελ μένει στην ίδι θέση.Δεν τον μπορώ(αν και σαν σχέδιο τα σπάει)μου φέρνει πολύ ψυχανώμαλο άτομο...τι να πώ.Τον έχω πάρει με στραβό μάτι?
Sep 01 2009 00:58
Night Wizard Seal → the goblin
Μια χαρα φιλάρα.Έδω καίγομαι με κάτι μάνγκα.Είναι οι μέρες που διαβάζω μόνο μάνγκα.Ανιμ έχω να δώ κάτι μήνες.:)Και είμαι μια χαρά.
Sep 01 2009 00:56
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
Ναι αυτο ειναι το καλυτερο κομματι με τη συγκεκριμενη Mangaka, φιαχνει τοσο ενδιαφερωντες χαρακτηρες και τους ψυχολογει τοσο καλα που ακομα και να μη σου αρεσουν η τους λυπασε, η τους καταλαβαινεις το λιγοτερο.Δε θα δεις καποιον να κανει κατι χωρις αιτια,Για παραδειγμα εγω στο συγκεκριμενο Manga τον rociel και τον katan τους μισουσα στην αρχη, αλλα προς το τελος αρχισα να του συμπαθω.Γενικα στο τομεα των χαρακτηρων για μενα μονο το evangelion περνα την kaori yuki.
Και το σχεδιο ειναι οντως τελιο, αν και δυσκολο σε ορισμενες περιπτωσεις,
Aug 31 2009 23:24
Αυτο που μου αρέσει πάρα πολύ με το as,τώρα που το διαβάζω περισσότερο είναι ότι και να δω κάποιον χαρακτήρα που να μην μου αρέσει θα είναι τόσο καλά σχεδιασμένος που απλά σε πορώνει.Γενικά το σχέδιο με έχει αφήσει άφωνο...
Aug 31 2009 23:02
Night Wizard Seal → ThePirateHunter
Έτσι.Και εμένα με πορώνει.Αλλά τα καλύτερα βιβλία του,που φανατικα υποστηρίζω,είναι Ο Μαύρος Πύργος.Τα έχω διαβάσει και τα 7 βιβλία και είναι απλά respect τίποτα άλλο,
Aug 31 2009 20:27
Night Wizard Seal → ThePirateHunter
Να σε ρωτήσω.Διαβάζεις στίβεν κίνγκ??.Επειδή είδα το σάλεμς λοτ στην τοποθεσία σου.
Aug 30 2009 23:06
Night Wizard Seal → iristella
Μα γιατί το λές αυτό με προσβάλεις.(Να θυμηθώ να βάλω την λάμπα που μου κάηκε και να λασκάρω και καμια βίδα γιατί αλλιώς δεν την παλεύω...)
Εεε εχεεεμ...
Που ειχα μείνει,ααα ναί.
Λοιπόν εγώ επιμένω με τρέλανε ο ζαφίκελ.Τώρα που προχώρησα τον είδα παρακάτω και είδα και τι είναι,αλλά για μένα respect to zaphikel :)
Για πες κανα άλλο τίτλο γιατί μετά στη σειρά έχω άλλα μάνγκα.(Να δω πότε θα το προλάβω)χεχεχε.Καλή θέληση να υπάρχει δεν έρχομαι και πρώτη φόρα σε αδιέξοδο μανγκα.8)
Aug 30 2009 22:38
iristella → Night Wizard Seal
Κάηκες και εσύ. Για τον Ζaphkiel λες? Πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας. Θέλει υπομονή και προσοχή όμως μέχρι να δεις το σύνολό του.
Και αυτό ισχύει γενικά για όλους τους χαρακτήρες στο AS. My fav is Kira btw.xD
Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο. Με το μαλακό όμως μην μας κάνεις τσούφ στο τέλος. Μετά έλα να σου δώσω και άλλα από Kaori Yuki.
Aug 30 2009 22:22
Night Wizard Seal → iristella
Ποπο πολύ ωραία ιστορία μάλλον τέλεια ιστορία και το σχέδιο...
Η σιωπή μου τα λέει όλα.
Aug 30 2009 22:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed