Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Στο τελευταίο συνφωνώ αλλά με έχει κερδίσει η αλεπού :)
Ιούλ 02 2009 16:15
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

Εννοείται πως γούστα είναι όλα, εγώ απλά σε ρώτησα επειδή τελείωσες πρόσφατα το OP και είχα περιέργεια να δω που το κατέτασσες τώρα που έχεις ολοκληρωμένη άποψη! Ώστε πάντα no.1 ο αλεπούς... χα! Το καλοκαίρι ψήνομαι να το δω ολόκληρο + το manga επιτέλους, D.Gray too! Σύντομα οι απόψεις μου λοιπόν! :) (lulz at Bleach! :bleh:)
Ιούλ 02 2009 16:07
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zoro

Zoro ήρθα :) Και θα σου δώσω την επιφώτηση μου. Κοίτα για μένα πάνε έτσι.... naruto>one piece=D.gray man>bleach Και αυτά γούστα είναι οπότε να αλλάξουν δεν μπορούν ...:)
Ιούλ 02 2009 12:16
Φωτογραφία

Zoro → Night Wizard Seal

Χο χο, the newcomer!! WC!! Τι λέει λοιπόν, τώρα που τελείωσες και το OP; OP, Naruto ή D.Gray-man; Πως πάνε οι θέσεις από το 1 ως το 3; (you had it coming!) :p
Ιούλ 01 2009 10:50
Φωτογραφία

gexion → Night Wizard Seal

[B]οκ!! :D στειλε ~~[/B]
Ιούν 20 2009 11:20
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → gexion

Οχάιο gexi!!!!Σου κάνω add αν θες με ασεπτάρεις :)
Ιούν 20 2009 11:19
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zouhan

Καλά ρε πρέπει να πρόσεχεις (Αυτά καλύτερα βλέπετα την ημέρα και το βραδυ βλέπεις)Μην σε πάρει και από κάτω (χεχε)
Ιούν 20 2009 11:11
Φωτογραφία

Zouhan → Night Wizard Seal

Ασε. Όλο σε καταθλιπτικά πέφτω. "Welcome To The NHK!". Το τελείωσα χθες. Ντάξει, έχει κάποιες στιγμές την πλάκα του, αλλά ο πρωταγωνιστής ειναι ενας παρανοϊκός καραθλιπτικός τύπος που πάει από το κακό στο χειρότερο. Τι τα θέλω, είναι και η εξεταστική περίοδος τώρα...
Ιούν 19 2009 17:32
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Zouhan

Πόπο ,λυπητερά βραδιάτικα χεχε.Καλή υομονή :)
Ιούν 19 2009 08:51
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ο τι ευγενικότης ...Πάντως ευχάριστω,τώρα αν ξέρω το ότι το σπάμ είναι να γράφεις εκτός θέματος ,τώρα έχω σταματήσει και δεν το κάνω όπως πάλια...Δν είσαι η πρώτη στις παρατηρήσεις σε πρόλαβε άλλος:) Αλλά οκ συγγνώμη αν μια σελίδα περιέχει 5 πόστ μου,νομίζω ότι τώρα θα το προσέξω :)
Ιούν 19 2009 08:50
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → BuNjI

Πλάκα κάνει...:)Χαρά μου (καιάλλο ένα δυδιμάκι στην παρέα:kill4u:)Χρόνια μας πολλά... (Πόσο μου αρέσει να συναντάω άτομα με την ίδια μέρα γενεθλίων:kakaka:)Εμ δεν το έχεις γράψει,στο προφίλ σου...Αλλιώς θα σου έλεγα σίγουρα :bike: Και πάλι χάρηκα :bath:
Ιούν 19 2009 08:45
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal

Αργησα να σου απαντησω, εξετασεις βλεπεις -.-" gomen gomen :hot: iya iya το επιθετικο εκεινο μου ποστ προς εσενα ηταν γιατι στα χα μαζεμενα για το ασταματητο σπαμμινγκ που κανεις. οχι τοσο για αυτο που ειπες. μα δεν ειναι δυνατο μια σελιδα να εχει πανω απο 5 ποστς σου.. cool λιγο.. αντε ελα και σε κανα μιτινγκ να σε κραξω και απο κοντα :P jya ne!
Ιούν 19 2009 03:30
Φωτογραφία

BuNjI → Night Wizard Seal

Γεια σου man,Θοδωρής εδώ,χάρηκα πολύ:).Βεβαιιιιίως one piece,μου θύμησες να κάνω κι edit το profile μου,lol.Εχουμε και ίδια μέρα γενέθλια βλέπω,πέρασε ήδη μια βδομάδα αλλά χρόνια μας πολλά!
Ιούν 19 2009 02:34
Φωτογραφία

Zouhan → Night Wizard Seal

Yo. John here. Οχαιό και απο μένα :P. Διαβαζα το Bokurano. Omg, fucked up sadness indeedy. Χαρηκα btw :P
Ιούν 19 2009 01:08
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → BuNjI

ΟΟΟ και εσύ one piece....XEXE Εγώ δεν το έχω τελείωσει ακόμα...και death note :) Firstlly ,ohaio my friend Πολύδωρος nice to meet you :)
Ιούν 18 2009 23:29