Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal

λολ ρε τι signature ειναι αυτη? ακομα δεν πεθανε, την θαψαμε την γυναικα? περιμενε κανα κεφαλαιακι ακομα και βαλτην.. δεν εχει πεθανει ακομα huhuhu =)
Jan 10 2009 03:10
Photo

Night Wizard Seal → Jiraiya

hello !!!ρε τζιραια!!! τωρα σε βρηκα !!καλη χρονια ερο-σενιν!!!!!ειμαι ο [B] [URL="http://www.anime.gr/forums/night_wizard_seal.html"]Night_Wizard_Seal[/URL] εχω εδω και κατι μηνες που μπηκα!!!!βλεπω οτι δεν εχεις αλαξει συνηθειες!!χd [/B]
Jan 09 2009 22:48
Photo

Shikamaru → Night Wizard Seal

sorry mozilla's wrong:uhh:
Jan 06 2009 22:19
Photo

την φωτο αν θυμαμαι καλα την βρηκα στο narutocentral.com οσο για τις εικονες που θελεις να postαρεις μπες εδω [url=http://www.imageshack.gr]ImageShack.gr, a free image upload solution. ΔωΟεάν hosting φωτογΟαφιΟΞ½![/url] και κανεις περιπου παλι την ιδια διαδικασια οπως σου ειχα πει και για την signature και οταν σου βγαλει το url της εικονας κανεις μια αντιγραφη......... και μετα επικολληση στο post σου
Jan 06 2009 22:17
Photo

RiDeLub → Night Wizard Seal

Hello :) Για τις φωτό στο Naruto Thread: Όπως κάνεις το post από κάτω έχει επιλογές για συννημένα (attachments). Εκεί πηγαίνεις στο management και επιλέγεις τι θα ανεβάσεις από το pc σου. Κάνε edit τα posts σου γιατί δεν βγάζουν νόημα και ανέβασε τις φωτό που θες. Ελπίζω να βοήθησα.
Jan 06 2009 21:59
Photo

παλι με πεταξε το msn............. με ρωτησες για τις sig απλα πας στο User CP και αριστερα λεει Edit Signature εκει δυο κενα στο ενα απο αυτα λεει αναζητηση....το πατας και επειτα επιλεγεις ποια εικονα γουσταρεις να βαλεις...μετα πατας ανοιγμα αφου επελεξες εικονα και τελος για να αποθηκευσεις την signature πατας save changes.........υπαρχει ολη αυτη η διαδικασια εξαιτιας το url που χρειαζεται ο server για να αναγνωρισει την εικονα,επισης αν θελεις μπορω να σου πω πως να postαρεις εικονες αν δεν ξερεις ηδη Υ.Σ αν εχεις καμοια ερωτηση postαρε την στο profile μου
Jan 05 2009 13:41
Photo

sorry που διακοπηκε η συζητηση μας αλλα με πεταξε το msn και δεν μπορω να μπω τωρα
Jan 05 2009 13:36
Photo

Night Wizard Seal

O Neji!!!!
Jan 05 2009 11:48
Photo

να σε ρωτησω ρε συ.............. ποιος ειναι ο χαρακτηρας που σ'αρεσει στο Naruto?
Jan 05 2009 11:20
Photo

Arigato for the friend request!!!!!
Jan 03 2009 16:16
Photo

endless_inspiration → Night Wizard Seal

τελικα δεν μαθαμε................ κριμα!!!!!!!!!!!! ελπιζω οτι θα μαθουμε στο καινουργιο chapter..............
Dec 23 2008 16:38
Photo

jimmare → Night Wizard Seal

Α ναι,σε θυμηθηκα ρε πολ!Πως εισαι?
Dec 19 2008 17:15
Photo

jimmare → Night Wizard Seal

Kαλοσηρθες στο forum,Night_Wizard. Εχεις δικιο οτι jutsu οπως rasengan και τα λοιπα ειναι ωραια,αν και καμια φορα προτιμω και τις φωτιας.
Dec 18 2008 23:30
Photo

Night Wizard Seal

Εμενα το αγαπμενο μου kekkei genkai ειναι το Byakugan k jutsu αρκετα ειναι ωραια τα fuuton k τα 8 trigram palm
Dec 17 2008 11:13