Community Status Updates
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
ωραίο σετάκι :).Εγώ πορώθηκα με χάκου και ζαμπούζα.
Sep 09 2009 22:35
iristella → Night Wizard Seal
Δεν πεθαίνουν απο γηρατειά αν αυτό εννοείς αλλά μπορούν να σκοτωθούν.
Sep 05 2009 04:06
Night Wizard Seal → geo00
Φίλε μου γιώργο?Πλάκα μου κάνεις?Η θέση μου για τον σάσουκε ήταν ξεκαθαρισμένη.Εγώ τον σάσουκε ούτε τον μισώ ούτε τον λατρεύω.Είμαι τελείως ουδέτερος.Τώρα δεν θα με πείραζε καθόλου να πεθάνει...Μα καθόλου.Άσε που θέλω.:)Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Σου απάντησα εδώ για να μην σπαμάρω το θρέντ...
Sep 04 2009 21:59
Night Wizard Seal → iristella
Να σε ρωτήσω λίγο.[SPOILER= ΑS spoilers]Ο ραφαελ τελικά παίθανε ή μπα.??Είμαι στο σημείο που παλεύει ο μιχαήλ με τν σετσούνα αλά αλέξιελ και εμφανίζεται....Δεν πέθανε από τον σέβι?[/SPOILER]
Sep 03 2009 17:52
άσε αυτό μονολογούσα και εγώ χθές."Τόσα πολλά μάνγκα τόσος λίγος χρόνος :("
Sep 03 2009 17:43
iristella → Night Wizard Seal
Mωρέ τα έχω στα υπόψην. Αυτά και άλλα 150 που θέλω να ξεκοκαλίσω όπωσδήποτε. Τ^Τ. Ο χρόνος είναι υπερβολικά λίγος όμως.
Sep 03 2009 17:34
Τι μου πες πάλι.Ιρι δεν ξέρω τι διαβάεις αλλά τρέχα και διαβασέ τα.H αγαπημένη μου τριάδα μάνγα είναι naruto,d gray man,amatsuki.Είναι τέλεια.Και βάζω στοίχημα οτι θα τα λατρέψεις.Από τα μάνγκα που διαβάζεις έστω και λίγο έχω καταλαβει ότι αυτά τα δύο δεν θα τα μισήσεις με τίποτα.Με τίποτα όμως...
Sep 03 2009 17:33
Night Wizard Seal → Tea-chan
Ευχαριστώ πολύ!Αν και θα αρχίσω πρώτα το μάνγκα...
Μέσα μου και εγώ πίστευα ότι το άνιμ θα το έχουν κάνει όλιγον τί θκατά,γιατί με τα άγνωστα όλο αυτό κάνουν...(τους....μην τους πω).
Αλλά το οτι περιέχει τους τύποθς που μου αρέσουν σαν μάνγκα πιστεύω δεν θα με απγοητεύσει...:)
Sep 03 2009 15:43
Tea-chan → Night Wizard Seal
Α, υπέροχα! Άλλος ένας fan του Gensoumaden γεννήθηκε! Καλωσήρθες! Άντε να αναγνωριστεί αυτό το τόσο υποτιμημένο manga επιτέλους...!
Anime ναι, υπάρχει, αλλά είναι ολίγον τί θκατά... Καλύτερα να πας για τα OVA, αν και δεν έχουν όλη την ιστορία και μπορεί να spoilerιαστείς μιας και είσαι ακόμη στη αρχή.
Sep 03 2009 10:04
Night Wizard Seal → Tea-chan
Tea-chan...Respect!!!.Μόλις τελειώσω το μάνγκα που διαβάζω θα πάρω το Gensomaden Saiyuki.Απλά θεικό και είναι και τα gendres που μου αρέσουν.Άπαιχτο.
Μια ερώτηση.
Σε άνιμ τι παίζεται?Εννοώ είναι κανονικό?Χώρις φιλερ και βλακίες αν ξέρεις πές μου.
Sep 02 2009 21:50
Night Wizard Seal → the goblin
Άσε(Πότε θα τα προλάβω??)Διαβάζω το angel sanctuary και μόλις το τελειώσω παίρνω inuyasha(το έχω αφήσει λίγο πιό πάνω από την μέση και θέλω να το τελειώσω),μετά full metal alchemist που πίστέυω να έχει τελειώσει για να το διαβάσω με την μία.Και μέχρι να τελειώσει ένα άλλο που θέλω να διαβάσω θα πάρω ένα άλλο που είναι μικρό και πολύ άγνωστο :).
Sep 02 2009 20:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed