Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fya-sama → Night Wizard Seal

Arigato, άμα έχω απορίες ξέρω τώρα π να απευ8υν8ώ!:kill4u: Όσο για το social group, ναι, πολύ 8α το '8ελα να γίνω μέλος!! :awww: Και thanks για τα καλά σου λόγια για την pic!! :ureshii: Btw αυτό το "D gray man" είναι καλό??
Sep 13 2009 16:30
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Μα και βεβαια οχι. Πως σου περασε αυτη η ιδεα απο το μυαλο??? :P
Sep 13 2009 14:57
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

:hahaha:Πούσου....ΔΕΝ Ντρέπεσαι....:hahaha::hahaha:
Sep 13 2009 12:56
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

ΝΑΙ !!!.Ασε από εκεί μέσα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας !!!!!!!Super Hyper Mega Robin-chwaaannnnn FANNNNN!!!!!!!!!!!!!
Sep 13 2009 12:54
Photo

Night Wizard Seal → Fya-sama

Ναι φυσικά!(Μα πώς το κατάλαβες???:hahaha:)Είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες και τους πάω με τα 1000:lovulovu::lovulovu:(Από πάντα μου άρεσαν).Πρώτα πρώτα καλωςήρθες!Και ότι ερώτηση έχεις εγώ είμαι εδώ:) Άσχετο αλλά μου αρέσει πάρα πολύ η πρόφαιλ εικόνα σου...:OMG3:Είναι πολύ ωραία. Επίσης αν θές μπορείς να μπείς σε ένα social group για τους Hyuuga.Τα social group είναι για να περνάς την ώρα σου και να μιλάς με τα παιδιά που είναι μέσα,Βλαζεις φοτογραφίες κλπ. Αν θέλεις ξανααπάντα μου να το "κανονίσω"Στα περισσότερα σίσιαλ γκρούπ μπαίνεις ελεύθερα αλλά αυτό είναι με πρόσκληση.Για αυτό χτύπα μ να σ δώσω.
Sep 13 2009 12:52
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Πάντως σε πολλά από τα thread related με το OP όπου ποστάρεις βλέπω κάνεις αρκετές αναφορές στην waifu μου... mega Robin fan μας βγήκες, huh? :P
Sep 12 2009 20:06
Photo

Fya-sama → Night Wizard Seal

Γεια ! Μόλις έγινα μέλος του anime//gr κ απλά δεν μπορούσα να αντιστα8ώ στην ευκαίρια να μιλήσω με άλλον ένα υπερήφανο υποστηρικτή των Hyuuga που επιπλέον βλέπει κ Fma! Έτσι έτσι, ας νιώσουν όλοι την δύναμη της Hyuuga Clan!! *σατανικό γελιο*
Sep 12 2009 17:37
Photo

[quote=theo547;337948][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]και [/SIZE][/FONT] [spoiler]Αν θελετε τη γνωμη μου θα της φαει απ τη ξαδερφη του καμια μερ:P[/spoiler] [/quote] Ακους, ακουω να λες. :P
Sep 12 2009 16:15
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Χαχαχαχαχαχα!Τώρα το είδα σου πήρε την αγαπητικιά σου?Συγγνώμη με πρόλαβε πρώτο :)χαχαχαχα... Αντε και εσύ ο κουμπάρος :)(Και ξες τι λένε):)
Sep 12 2009 13:36
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ναι άσε για αυτό με πόρωσε.Σε κάποια σημεία ειδικά στο σίπ...τα σπάει.Εμένα είναι το αγαπημένο μου άνιμε κε μανγα.(Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει χαχαχαχα). Αλλά ακόμα και το one piece δεν το φτάνει κατά την γνώμη μου :)
Sep 11 2009 22:28
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Είναι επειδή έχω φτάσει στο επεισόδιο 50 του Shippuuden και από το βασικό τρίο είναι ο αγαπημένος μου, όχι ότι τον πάω τρελά μετά, απλά ήθελα να βάλω ένα επίκαιρο σετ! Btw η σειρά μου άρεσε πολύ ως τώρα και αν συνεχίσει όπως τώρα παίζει και να την βάλω ίδια θέση με το OP! Υπήρξαν και στιγμές που μου φάνηκε ανώτερο αλλά με το που διάβασα τα τελευταία chapters του OP με την Impel Down ξύπνησε ξανά το πειρατικό αίμα μέσα μου! :P
Sep 11 2009 21:42
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ξέρω γω σε φοβάμαι εσένα...Πειράζει ο σάσουκε και λίγο στο κεφάλι...χΔ
Sep 11 2009 10:29
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Και γιατί παρακαλώ, NWS; :P
Sep 10 2009 23:17
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ζόρο βλέπωπολύ σάσουκε και έχω αρχίσει να ανυσυχώ...
Sep 10 2009 10:21
Photo

Ναι... το διαπιστωσα. Φανταζομαι πιο πολυ σου αρεσε το ειμαι καλο παιδι ε? Παντως ωραιο το Zabuza - Haku σετ αν και δεν μου ειχες πει οτι σου αρεσε η συγκεκριμενη ιστορια (μπρρρρ, με πιανει τρεμουλο με αυτη τη λεξη) ή μου το ειχες πει και το ξεχασα :hahaha:. Να σου πω ρε, γιατι δεν φτιαχνεις και αλλα αλμπουμ εκτος του ναρουτο ( πχ Bleach, One Piece D. Gray-Man κλπ, κλπ [στο One Piece θελω τις εικονες που μου εδειξες και δεν ειχα :D]) PS: Δεν εχει τσαπτερ One Piece αυτη την εβδομαδα :Crying2::Crying2::Crying2:
Sep 09 2009 23:48