Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Sealiristella

Iri-chan για πές μου η υπογραφή μου είναι καλή ή θέλει άλλαγμα(με βάση τους κανόνες του φόρουμ)....
Nov 08 2009 21:42
Photo

Night Wizard SealNighteyes

Τελικά το darker than black δεν μου άρεσε.Δεν το τέλειωσα,αλλά κατάλαβα όιτ δεν μου αρέσουν καθόλου τα sci-fi και πόσο μάλλον αυτού του είδους άνιμε.:nosey: Τι να πώ είναι το "είναι" μου που θέλει να τα απωθήσει:hahaha:. Εντίτ: Σε αντίθεση με το darker than black το nabari no ou είναι τέλειο.:bike: :nanana:Πες μου ότι είναι και αυτό μισό ???:nanana::cry5:
Nov 08 2009 18:29
Photo

Ευχαριστώ !!!!
Nov 08 2009 17:24
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7497[/url]
Nov 08 2009 16:39
Photo

Να σε ρωτήσω εκείνο το θρέντ ασιάτικος κινηματογράφος μπορείς να μου πείς που είναι δεν το βρίσκω.... ^^'.
Nov 08 2009 16:28
Photo

Erisadesu → Night Wizard Seal

να σαι καλά και εσύ είμαι σίγουρη θα τα καταφέρεις στον proficiency.
Nov 08 2009 10:50
Photo

Night Wizard SealKenny

Χαράς στο κουράγιο σου.Και είναι 3 χρόνια....πό πο πώς τα καταφέρνεις?Και εγώ περίπου από τότε βλέπω και δεν έχω δεί χαχαχαχαχα
Nov 07 2009 23:00
Photo

KennyNight Wizard Seal

Βλέπω anime σχεδόν ασταμάτητα από το Δεκέμβρη του 2006. Όσο για το πόσα έχω δει, προτιμώ να μη μετράω. :P
Nov 07 2009 22:33
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Αχα!Δηλαδή μεγάλο πρόσωπο.:bike:Πο καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου !!!!!!!!!!Σου εύχομαι να το περάσεις με τον ανώτατο βαθμό,γιατί το ότι θα το περάσεις είναι σίγουρο :). Ήξερα πως πάει από το 4-1 αλλά νόμιζα ότι τα είχες περάσει όλα τα άλλα και έδινες για το πρώτο . Άντε να τελειώσω αυτό το κολό πρφίσενσι και μετά θα ξεκινήσω αμέσως ιαπωνικά. Και πάλι καλη επιτυχία
Nov 07 2009 18:46
Photo

Erisadesu → Night Wizard Seal

Δείνω για το 3ο δίπλωμα ιαπωνικά ων (πάνε ανάποδα απο το 4 προς το 1) η δασκάλα μου είναι η Tamaki και είναι στο Language Lab της Θεσσαλονίκης η Suzuki είναι η υπεύθυνη καθηγήτρια των εξετάσεων στην Ιαπωνική Πρεσβεία. :)
Nov 07 2009 17:01
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Hello Eri-chan :hi: 2 ερωτήσεις. Πιο δίπλωμα δείνεις(στα ιαπωνικά)1,2,??? Ποιά είναι η σουζούκι ??Η δασκάλα σου ? :gotit:(Moυ΄ρθε κάπως το όνομα):kakaka:
Nov 07 2009 16:42
Photo

Καλά είναι φάντασι με ιαπωνία.Είναι στον καιρό της φεουδαρχίας.Θα σε πορώσειι.Σίγουρα. Είναι 4 βίβλια θα τα ξεπετάξεις γρήγορα.
Nov 07 2009 13:40
Photo

Οtori, otori...Κάτι μου θύμιζε. Κάπου το είχα δει στο net και λέω δεν ψάχνω να δω αν τα έχω: Και τα έχω ήδη κατεβασμένα εκτός απο το sequel και το prequel.:hahaha: Τα αποφεύγω γενικά αυτού του είδους τα βιβλία πια, γιατί κολλάω αφάνταστα. Πέρυσι που διάβασα της Hobb και κάτι άλλα για να καταλάβεις, για ένα μήνα είχα κόψει και τα anime. Και να φάω ξεχνάω με τα fantasy. Και όχι τίποτα τώρα δουλεύω, δεν λέει να πηγαίνω άυπνη στην δουλειά. Αν αποφασίσω να διαβάζω με μέτρο θα τα ξεκινήσω.:congrats:
Nov 07 2009 00:56
Photo

Μα καλά,είναι τα μυαλά που συναντιούνται.Τα έχω διαβάσει και τα τρία και τώρα τα ξαναπήρα.Αυτή η τριλογία είναι από τις αγαπημένες μου, τρομερή ιστορία.Τι να αρχίζω να λέω είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει...αυτού του είδους. Εγώ διαβάζω αυτά τώρα [URL]http://www.greekbooks.gr/BooksList.aspx?ListType=6&id=75250[/URL]. Μπορεί και να τα έχεις διαβάσει,αν όχι πραγματικά εμπιστεύοσουμε θα σε τρελάνουν...Είναι μάλλον τα καλύτερα που έχω διαβάσει...
Nov 06 2009 20:46
Photo

Mπράβο. Κι εγώ απο μικρή διάβαζα και όχι fantasy. Αυτά άρχισα να τα διαβάζω σε μεγάλη ηλικία. Ανάποδα.:P WOT(Wheel of time) είναι αυτό που είχα αναφέρει πριν. Δεν έχουν βγει στα Ελληνικά πέρα απο τα πρώτα βιβλία απ' όσο ξέρω, αλλά χάνει πολύ στην μετάφραση(Είχα δει λιγο του πρώτου). Είναι πολύ διασκεδαστικό/ενδιαφέρον. Της Robin Hobb, απ' όπου πήρα το nick έχουν μεταφραστεί αλλά δεν ξέρω τι δουλειά έγινε. Σίγουρα θα πρέπει να είναι καλύτερη η μετάφραση τους από του WOT. Τα harry potter κι εγώ τα διάβασα φυσικά. Από το 5 και μετά στα Αγγλικά. Ένα που έχει επίσης την ιδέα του σχολείου μάγων είναι το [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Earthsea"]earthsea[/URL]. Το οποίο μάλιστα είχε βγει πολύ νωρίτερα και πιθανόν να πήρε απο κει την ιδέα η Rowlings. Η Ursula le Guin είναι πολύ αξιολογη συγγραφέας. Επίσης πολύ καλό [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/His_Dark_Materials"]αυτό [/URL]που το είχα διαβάσει πρώτα στα Ελληνικά. Είναι πολύ καλή τριλογία και έχει βγει το 1ο σε ταινία προσφατα, αν και μου την θαψανε. Ως συνήθως βιβλία και πάλι βιβλία. Δύσκολα να πετύχουν τις ταινίες.
Nov 06 2009 17:30