Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard SealNighteyes

Καλά αυτά τα βιβλία είναι και εμένα τα αγαπημένα μου:wooi2:.Στα αγγλικά δεν έχω διαβάσει πολλά.:nosey: Το σιλαμρίλιον το είχα τελείωσει σε 5 μέρες ένα καλοκαίρι και φυσικά ο τόλκειν είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Εγώ έχω διαβάσει και το χάρι πότερ το 7.Ήταν τέτοια η πόρωσή μου για το τέλος της σειράς το περίμενα τόσο καιρό ,μόλις το παίρνω στα χέρια μου το τελείωνω σε 4 ώρες χωρίς διαλλειμα.(και είναι 800 και σελίδες:hahaha:). Ναι πάντως μου αρέσουν πολύ τα βιβλία γενικώς(εδώ έχω διαβάσει το "Αντίο,Παλλακίδα μου",στο Σιλμαρίλιον θα κολλώσω:hahaha:;) Για αυτό το WoT μπορείς να μου πείς λίγα πραγματάκια;Αν υπάρχει στα ελληνικά κανα λίνκ κλπ κλπ; ) Ευχαριστώ πολύ nighteyes-sama:nod: :bike:
Νοέ 06 2009 15:59
Φωτογραφία

NighteyesNight Wizard Seal

Kαλά πότε πρόλαβες;:terror2: Το silmarillion είναι και ζόρικο. Μπράβο που διαβάζεις και βιβλία.:congrats: Της Robin Hobb τα βρήκα πολύ ποιοτικά και ως προς το γράψιμο, για fantasy. Δεν είναι τυχαίο ότι διαλεξα nick απο κει. Διαφορετικά θα διάλεγα απο το LOTR ή κάποιο άλλο βιβλίο του Tolkien. Δυστυχώς αν και γίνεται χαμός από συγγραφείς του είδους λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν. Τα WOT από την άλλη είναι πολύ πόρωση. Είναι 11 βιβλία όπου γίνεται αναφορά σε καμιά 500αριά χαρακτήρες απο τους οποίους οι 100 είναι ενεργοί. Δυστυχώς ο συγγραφέας πέθανε ξαφνικά πριν εκδώσει το 12ατο βιβλίο που θα ολοκλήρωνε την σειρά αλλά άφησε σημειώσεις και υπάρχουν και οι συνεργάτες του οπότε θα ολοκληρωθεί η σειρά από άλλον συγγραφέα σε έναν χρόνο.
Νοέ 05 2009 23:35
Φωτογραφία

:hahaha: όντως έχεις απόλυτο δίκαιο...:tensai:Είναι ένα διαμάντι. Τα lord of the rings τα έχω διαβάσει,και το silmarilion έχω διαβάσει πολλά βιβλία εγώ...:wis: Τα άλλα μου είναι παντελώς άγνωστα:nosey:
Νοέ 05 2009 22:54
Φωτογραφία

Υπάρχει κανείς που δεν του αρέσει το monster;:nosey: Για δυτικά βιβλία λέω. Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά απο fantasy αυτά που μου έρχονται αυτήν την στιγμή είναι τα lord of the rings (πολύ καλύτερο απο τις ταινίες), [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wheel_of_Time"]Wheel of time[/URL], [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Hobb#The_Farseer_Trilogy"]Farseer/tawny man trilogy.[/URL] Κι άλλα...Υπαρχουν και στα Ελληνικά βέβαια, αλλά εγώ προτιμώ να τα διαβάζω στα Αγγλικά γιατί συνήθως χάνουν στην μετάφραση. Το nick το πήρα από τα farseer τα οποία έχουν πιο βαρύ κλίμα απο τα άλλα.
Νοέ 05 2009 20:40
Φωτογραφία

Ναί δεν λέω τίποτα για αυτά τα άνιμε αλλά είναι άδικο ρε.Τόσο ωραία άνιμε και να τα καταστρέφουν.:nosey:Τόνικακου το φμα βλέπω το καινούργιο και διαβάζω το μάνγκα.(άλλη χαζή κατάσταση). Για το κλέιμορ θα δώ..μπορεί να το πάρω μετά.Είχα δεί δύο επισόδεια ντάξ μου άρεσε αρκετά αλλά αυτό με το που το έκοψαν......:nanana::nanana:πραγματικά είναι να κλαίς. αλλά θα δώ τί θα κάνω.Μάλλον θα κάνω αυτό που έχω αποφασίσει να κάνω με τα μάνγκα που δεν έχουν τελείωσει και είναι κομμένα.Θα περιμένω να τελείωσει και το μάνγκα και μετά θα τα σαρώσω.:hahaha: Πάντως πάλι βολεύτικα :). Εσένα το μόνστερ σ αρέσει; Για τίτλους βιβλίων φυσικά και θέλω να μο πείς το συζητάς;;;Αυτά είναι νόβελς που μου είχες πεί ;όπως το κάζε νο στίγμα μπάνερ οφ δε στάρς και έτσι;; Ότι και αν είναι δώσε μου (αυτό για το όνομα σου θέλω πολύ να το μάθω γιατί πάντα γουστάρω τις λέξεις που αρχίζουν με night- :hahaha:)[SPOILER]Αγαπημένο συγκρότημα nightwish μάλλον να το κόλλησα και από αυτό:hahaha:.[/SPOILER]
Νοέ 05 2009 14:32
Φωτογραφία

Ρε συ ηρέμησε 3, 3 τα ποστ.:terror2: Κάνε και κανένα edit. Μπήκα μέσα και τρόμαξα.:hahaha: Βασικά τα μισά απ' αυτά που σου είπα είναι... μισά.:congrats: Δυστυχώς στο χώρο μας, το 1 στα 2 anime πρέπει να το συνεχίσεις στο manga. Τα πρώτα 3 δεν τα θεωρώ τρομερές δουλειές, αλλά πιστεύω ότι θα σου αρέσουν γι αυτό στα πρότεινα. Το claymore να το δεις μέχρι πριν τα τελευταία 5 νομίζω επεισόδια και μετά να πιάσεις το manga που αν και το έχω αφήσει εδώ κι ένα χρόνο είχε τρομερές ανατροπές και απρόβλεπτη εξέλιξη. Το έχουν θάψει πολλοί (το anime ) και ειδικά τον male lead που στο anime θέλεις να αγνοήσεις την ύπαρξη του:hahaha:, και όντως σαν δουλειά υστερεί σε πολλά εκτός απο τις εντυπωσιακές μάχες που θα σου αρέσουν. (Είναι και τίγκα στις γυναίκες.) Κρίμα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλή σειρά αν έμενε πιστή στο manga.(Αλήθεια μια που το θυμήθηκα το fma το παλιό το είδες τελικά; ) Το kino το θεωρώ κορυφή, το champloo από τις άξιες λόγου σειρές και το hikaru αν και δεν έχει καμία σχέση σαν είδος με τα υπόλοιπα και ειδικά σε είδος που δεν προτιμώ (sport) δεν φεύγει από το τοπ10 των αγαπημένων μου ούτε με σφαίρες. Xμμ. Λίγο στα τάρταρα το χουν ρίξει το rating του samurai deeper kyo στο anidb. Επίσης να ξέρεις ότι κατα 99% το έχουν αφήσει κι αυτό μισό.:hahaha:Το manga τελείωσε το 2006 κι αυτό το 2002. Για μένα μισό παραμένει ένα anime ακόμα κι αν έχει εναλλακτικό τέλος. Βασικά το προτιμώ να κοπεί απότομα όπως στο Amatsuki παρα να το γυρίσει στα filler και το άρπα κόλλα τέλος. Άφού διαβάζεις τόσο manga αν κάποια στιγμή θελήσεις να διαβάσεις βιβλία έχω κάποιους fantasy τίτλους που μπορεί να σου άρεσαν. Από έναν ήρωα από αυτά τα βιβλία πήρα και το nick μου.:congrats:
Νοέ 05 2009 00:05
Φωτογραφία

Τσέκαρα κάτι εικονίτσες έτσι για πρώτη εντύπωση και να δώ το είδος και απλά με πόρωσαν. Αριγκατόοο eyes-sama.Rest asure i will not fail you my master :)
Νοέ 04 2009 22:56
Φωτογραφία

Επίσης ένα που βρήκα μόνος είναι το samurai deeper kyo.Πολύ καλό μου φαίνεται γιατί είναι με σαμούράι και αυτά εγώ όλιγον τι τα αποδεκατίζω.Δεν ξέρω το έχεις δεί????Καλό θα είναι πάντως αν θές να το δοκιμάσεις....
Νοέ 04 2009 22:51
Φωτογραφία

Έτσι ρε nighteyes για αυτό σε λατρεύω:congrats:.Εσύ που με ξελασπώνεις.Σίγουρα θα τα δοκιμάσω αυτά εκτός από claymore.Επειδή είναι κομμένο.(Δεν ξέρω αλλά πολύ μου την δίνει αυτό τα μισά καημενούλια άνιμε έτσι που τα έχουν κάνει....). Τα βαριά μην τα σκέφτεσαι εμένα δεν με επηρεάζουν(αυτά που έχω δεί εγώ,γενικώς ομιλούμενος :gotit:.........) Τόνικακου,πάντως δεν σε έχω αφήσει παραπόνεμένη και gintama θα δώ(μου το είπε και άλλος ένας φίλος μου και μου λέει ότι θα ρίξω τρέλο γέλειο,αλλά σε και τον εμπστεύομαι οπότε...:bath:) Τώρα κατεβάζω το monster.Έχω μείνει στο 35 έπ και δεν υπάρχει ένας σίντερ σαν την πάπια κατεβάινει(τι τραβάωω).Είμαι της νοτροποίας "κατέβαζε μόνο τα διαμάντια" το monster τι να πώ...Με έχει αφήσει άφωνο,κυμάινεται στα στάνταρ μου αν και 15χρόνος πιο καθαρά δεν θα μπορούσα να δω άνιμε,είναι φοβερό.(Καταλαβαίνω αρκετά πράγματα εγώ,να με φοβάσαι γιατί είμαι σιγανό ποταμάκι,αλλά με την καλή έννοια πάτνα:hahaha:)Συμφωνώ πολύ με τα μηνυματάκια που δείνει για τον ρατσισμό κλπ κλπ.Είναι τρομέρα αξιόλογο και............ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΙΙΙΙ:nanana::nanana:.Αλλά θα το ξεκοκαλίσω.Αυτό το τελείως ψυχολογικούρα με έχει αφήσει:deadga6: με την κάλλιστη έννοια δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ.Τι να πώ??Στο ναόκι 10.000 μπράβο:hahaha:. Αλλά σίγουρα τα άνιμε που μου πρότινες + στην λίστα μου δεν παίζει. Και δεν ξέρω αν σου είπα έχω μπουχχτίσει στα μάνγκα είχα αυτήν την ανάγκη για άνιμε.Ρώτα και την ιριστέλλα:hahaha:.Άσε δεν παλευόταν η κατάσταση.Από το τέλος του καλοκαιριού τέλειωσα 235 μάνγκα και έβγαινε κάτι καινούργιο και το διάβαζα.Αλλά τώρα κάνω ένα pause και πάω στα άνιμε. :drink::drink::drink:. Και να τα λέμε που και πού(σε λίγο θα αρχίσω και το διάβασμα και θα είμαι για αυτοκτονία)
Νοέ 04 2009 22:46
Φωτογραφία

Νabari no ou έχεις δει; Claymore, darker than black, samurai champloo; Θα σου έλεγα και κανένα kino no tabi (από τα καλύτερα anime που έχω δει) αλλά μπορεί να σου πέσει κάπως βαρύ. Βέβαια εσύ βλέπεις και πιο αργά anime :nosey:οπότε θα το αντέξεις.:congrats: Α και οπωσδήποτε hikaru no go. Από τα αγαπημένα μου.
Νοέ 04 2009 19:58
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → croco~boy

Πέστα ρε φίλε!!!Τι κλάμα έριξα στον χάκου!Ασε δεν λέγεται.Λίγοτερο πάντως έκλαψα στον έρο σένιν...
Οκτ 30 2009 20:33
Φωτογραφία

DevilMayCry → Night Wizard Seal

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"]Ναι εεεε....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Οκτ 25 2009 23:37
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → DevilMayCry

Δεν πειράζει ρε σιγά.Άλλη φορά,δεν χάνοται οι ευκαιρές :)
Οκτ 25 2009 22:09
Φωτογραφία

DevilMayCry → Night Wizard Seal

[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Επισις και εγω:deadga6:.τρεις μερες τρεχαλητο σχολειο και το μετα στο Mall Athens :sleepy:,γυρναγα 3 απο την σχολη υπνος μια ωρα μια ωρα μεχρι να φτασω ενα ηταν 6 και αουτο επ 3 :nod: ... Μα δεν το μετανιώνω περασα τελεια μαι την παρεα μου και τα υπολοιπα παιδια , ολοι ηταν εξαιρετικα ευγενικη:blingeye2: εβγαλα πολλες φωτογραφιες μαζι ολα τα παιδια :riiight:. Φα τις βαλω στο προφιλ μου αργοτερα :wooi2::wooi2: , ουτε εγω καταφερα να σε γνωρισω οποτε gomen:nod2: !!!!! [/FONT][/SIZE][/COLOR]
Οκτ 25 2009 17:41
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → SkullKaizer

Το ξέρα ότι θα ήσουν πάνω από δύο μέτρα:hahaha:. Εγώ σε είδα μόλις έφευγα για αυτό :) Αλλά δεν πειράζει την άλλη φορά που θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο θα σε αναγνωρίσω σίγουρα :bike:.
Οκτ 25 2009 14:37